Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Remélem jó helyre írok! A Segítségetek, illetve tanácsokat szeretnék kérni! Következő problémába ütköztünk: Motor Yamaha YZF-600R jelenleg teljesen szétszedve. A probléma, mikor a műszerfal világítást cseréltük ki kékre, legerősebb kék ledes lámpákat raktuk bele mégis, nagyon gyengén világítja át a műszerfalat, valószínű azért mert csak a sárga fényt vezeti meg a műszerfal. Fóliát nem lehet leszedni róla, hogy kék színűre cseréljem. Ehhez kérnék ötleteket! Előre is köszönöm!
6.
Hello,Csaba vagyok.Szeretnék érdeklődni,hogy ha valaki tudja LEHET TUNINGOLNI EGY CBR 900 RR-t,1999 évjárat.Sport szürö,sport dob,DYNETEC tuning Karurátor azok már vannak de engem érdekelne hogy elektronikából lehet-e még adni egy kis kraftot.
Tudna nekem valaki csinálni látvány tervet?
Kilépőt+sarokvédőt feketére,alsó lengőkar fekete felső piros,a váz fekete,hátsó lengőkar piros.
hali mindenkinek!
egy ilyen matricázást gondoltam a vasamra mit szóltok?
A többi kép lemaradt...:)
Tavaly nyáron lezúztam a jobb oldalát a motoromnak ausztriában és idén szezon kezdetre van pár variáció.
Kinek melyik tetszik?
Nagyon szépen köszönöm!
Tessék, de ha ez is bonyolult minta, hát én inkább feladom.
:)
No No No no? valaki érez magában elhatározást a feladatra?
Köszönöm! Én valami egyszerűbbre gondoltam, néhány matricára, színek csereberéjére.
Hölgyek urak! Egy kérésem volna ha nem nagy feladat 2012-es évre szeretnék kicsit más dizájnt adni a gépemnek. Első sorban a sárga részeket szeretném cserélni más színűre, de szabad kezet adok a kedves kollégáknak! Kéne valami egyszerű mégis nagyszerű. Gondoltam, fekete maradhatna az alapszín, a többivel lehetne variálni.. Lehetne akár kék, akár fehér, akár piros a kiegészítő szín. Valaki szánjon meg, semmi ötletem sincs sajna Aki esetleg megcsinálná nekem, annak előre is örök hálám, és vendégem egy sörre, vagy kólára!
Csak sikerült.... lehet túl nagy méretű volt.
Köszönöm, vagy ha oda nem, úgy is jó ha elküldöd a tapso@freemail.hu-ra.
Hali!
Csináltam két mintát hozzá, de nem engedi feltölteni, valami időtúllépéses hiba miatt. Megpróbálom a galériákhoz feltenni később.
Sziasztok! A közeljövőben újra kell fényezni a motorom. Készítettem egy lehetséges kinézetet, de ötleteket várnék, hátha nektek jobb. A forgalmiban szürke van, maradna is ez a színe.
Szeva!
Köszönöm szépen, nagyon jó lett!
üdv Csárli
Kész, de belülre tettem. Nehogy összekarcolja valaki.
Szevasztok!
Valaki lenne olyan kedves, feltenné a kedvenc autómra a céglogómat?
Az első ajtóra.
előre is köszönöm!
Köszi! De sajnos ez nem az enyémre való.