Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szépen köszönöm a képet! :P
Meg győző volt az eredmény :P
standby vagy az a progi amivel meg tudom csinálni és el tudok vele játszani,..letöltöttem a gimp-et de nem boldogulok vele sajnos:(
De megnézném a vasam akár piros,zöld színben is.-)
Gondolom erre a mintára gondolt a kérdező. :)
Egyébként mióta foglalkozol PS-sel, csak mert eddig eléggé kihalt volt a VT topic. Ha lennénk még páran, akkor életre lehetne kelteni. :)
Őőő ,most fényképezzel le egy camelos dobozt?:D
ha mutatsz egy camel mintat es nem nagy kihivas, akkor probalkozom majd valamikor.
ez talan egy fokkal jobb...
Filóztam én is ,hogy mivel sárga a vasam ,megcsináltatom CAMEL mintára,mivel úgy is azt szívok.vki ráérne bibelődni ezzel,h,hogy nézne ki látványtervileg?!
hat ez a feher (es a fekete) szin mindig is kenyes szinek voltak az ilyen helyzetekben, mert ha az idom feher szineig szeretnem huzni a vilagossagot, akkor szarul nez ki... mondjuk biztos meg lehet oldani maskent is, de nem vagyok ps mester, ugyhogy 10 perc alatt ennyi tellett
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérésem, hogy a motoromon a sárga tankot, valaki meg tudná nekem csinálni fehérre PS segítségével?
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
köszi, ment a mail
Dobj egy mailt nekem (adatlapon megtalálod) , olyan képekkel amin nincsenek ilyen fehér 'kiégések', ahogy a nap tükröződik, mert azokkal nehéz dolgozni. Az a kép jó lenne amin gyári ruhában van, de akkor már inkább a pályaidomokra menjen a terv, mert gondolom úgyis arra lesz dekorozva. Nem ígérek semmit mert sűrű lesz a következő pár hetem, de ha esetleg lesz időm, akkor úgyis összedobok rá valamit! Üdv!
Senki nem akar tervezni?
Srácok aki penge photoshopban, tervezhetne nekem egy design-t a pályaidomomra, csatolok pár nagyméretű képet most hogy néz ki a motor, ezt kellene a gyári színek felhasználásával széppé varázsolni..(vagy esetleg egy random 2008-as gsx-r 600 08-as képet)
Ami kritérium: Sok narancsos-pirosas szín, (kolbászzsír szín:) ) kevés ezüst, még kevesebb fekete.. Pályamotor lesz, tehát stílusában a pályamotorok hangulatát idézze, az ilyen utcai lángnyelves festések szóva se jöhetnek. :)
Csatoltam még1 képet milyen évben milyen volt a motor..

A jutalom: megfelelő terv esetén a motor ilyenre lenne fényezve :)
Lehetőleg nem kell túlbonyolítani, de azért jól mutasson..
szasztok valki megtervezné nekem a aprilia sr 150-nek valami fasaz fényezést! itt a motor!
Sziasztok! Van egy Honda CRE 50-esem, most vettem és elég undorító rajta már a matrica. Olyasmit hallottam hogyha a műanyag tankra simán ráragasztom a normális matricát ami motorra való vagy pl autóra akkor az lejön nagyon hamar mivel a benzingőz minimálisan átjön a tankon. Ez igaz? Ha igen akkor milyen matrica való oda? Köszönöm!
Helló! oké a héten küldök képet a motorról!
Szervusz,

hát a tervezést meg tudom csinálni, viszont a gyártáshoz majd pontos méretek kellenek.

Esetleg a motorról küldj egy nagy felbontású képet, úgy jobban látszik milyen lenne az összkép.

Üdv, Zsolt

zsoltisopron@hotmail.com
http://www.ktm-parts.com/mm5/m... Helló! erre a tankra tudnál valami szép KTM feliratot tervezni nekem KTMlc4 adventure 640 em van. És fekete tank-al! köszi
kész van