Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inditàsnàl csattan. Mikor ujra fogni kellene megcsuszik
majd csattanàsnak hallod mikor ujra fog. Leàllitàsnàl nèha hallani hogy visszahajtja az öninditòt mivel nem fordul àt a következö süritèsen hanem vissza löki a fötengelyt ès visszahajt. Nem szabadonfutó hiba..
M
A szabadonfutó halálának mik a tünetei?
Semmi koze hozza
A besülésről én sem hallottam, de fesszabályozóm az van tartalékban. 42ezer van benne és leállításkor csattanik a szabadonfutó, gondolom lassan cserés lesz.
A hajtokar besules nem igaz. Meg floridaban sem. Az onindito szabadonfuto egy gyenge pont ahogy a fesszabalyzo a kipufogo alltal megsutve.
Sziasztok epp egy Yamaha Dragstar 1100cc motor vasarlasa elott allok. Velemenyekre es tapasztalatokat varnak a tipusrol. Illetve hallottam egy olyan infot hogy eleg gyakori a hajtokar csapagy besulese mivel leghuteses. Esetleg valaki hallott errol a problemarol vagy barmi mas jelentos hibarol. A hozzaszolasokat elore is koszonom.
Szia h.laszlo70
Csatlakozva Pumika írásához, 1 éve én is használom 650es dragomhoz a sport légszűrőt,kissé a hangja is erősebb lett és valóban harapósabb a motor, tisztító szettel együtt vettem és 2 ezrenként tisztítom mert ha a finom porszemcsék a szűrőn át bekerülnek az üzemanyaggal, komoly kárt tudnak tenni a kompresszióban stb. Megéri az árát is meg a tisztítási macerát is. A neten találsz leírásokat hogy kell tisztítani 1 órás művelet, arra kell vigyázni,hogy a vizes öblítés után az olajozásnál ne fújj rá sokat, mert a légszűrő házból alul kicsepeg.
Szia én jelenleg is azt használok, teljes megelégedéssel. Egyre figyelj, hogy sűrűbben tisztisid mint amit előírtak, én kb 3000km-ént tisztítom, az egy szezonban nekem 2-alkalom. A motor könnyeben megy, fürgébb érezhetően. Én nem a végsebesség miatt, hogy többet menjen vettem, amit vártam tőle azt hozza. Széles utat. Pumi.
Sziasztok!!
Drag star 650-es vasam van!
Az lenne a kérdésem hozzátok,hogy valaki használt-e már sport légszüröt?
Ha igen mik a tapasztalatok?
Elöre is köszönöm!
Üdv mindenkinek! 2004-es Dragstar 650 Classichoz keresek gyújtás elektronikát.Ez már az immos változat. A száma:J4T150.Vagy a régebbi beépítéséhez megoldást, mert az lenne éppen pont valakinek, csak a csatlakozása nem olyan.
Sziasztok
Nehany bejegysessel ezelott irtam,hogy ideal parts-tol vettem szabadonfutot.
Tegnap , ugyis esett delutan ,beraktam az uj szabadonfutot. Tokeletesen mukodik,tokeletesen stimmelt minden,csak ajanlani tudom.
sziasztok.drag 650 classicra keresek hátsó bukócsövet és tank bőrt sürgösen...köszi
Szia gondolom a kardán olaj-rol van szó. A gyári előírása a mellékelt képen leolvasható. Üdv. pumi.
Sziasztok,
XVS650A Classic-ba melyik olajat ajánlanátok?
Motul Gearbox 80w90, vagy a Motul HD 80w90-et?
Köszi
Most vettem toluk egyet mert az enyem is ugyan ezt csinalja. jol nez ki , ideal parts 83$
https://www.ebay.com/itm/New-Y...
M
Sziasztok !
1100-as Dragstar mocim szabadonfutója kezdi bemondani az unalmast. Hideg indításkor majdnem mindig csattog, meleg motornál csak néha.
Ritkábban előfordul, hogy már nehezen is indul be a moci. Mire számítsak mennyi idő lehet mire teljesen tönkremegy? Kicsit tartok tőle, hogy egyszer otthagy valahol.
Még annyi, hogy honnan lehet rendelni és mennyiért ? Mire számítsak a javítási költség terén ?
A válaszokat előre is köszönöm.
Szia, ha az azonosítója megegyezik, akkor érdekelne. 1-
, vagy 2 lenne, kábellel, gyertyapipával? És mennyiért adnád? Köszi: Pumi.
Szia.
Van,ha érdekel 70-3179083.
Udv Pali
Sziasztok. Yamaha XVS 650 A classic-hoz, évjárat 2004, keresnék gyújtótrafót, kábellel együtt. Azonosító: F6T507. Ha valakinek van elfekvőben, jelezze. Köszi: Pumi.
Köszi nektek!
Udv AlexA4
Nehany irassal ezelott (Dragjano es RC51) beszeltek rola Ha kell ledugozod vagy kiiktatod ,kornyezetkimelo mivolta miatt alkalmazzak.
Youtube-on talalsz viszonylag sok videot..
M
Semmi köze hozzá. Bármikor ki lehet iktatni.
Sziasztok! Erre az AIS rendszerre én is kíváncsi lennék, hogy kell e valamit ezzel kezdeni. Egy 2005-ös 1100 classicom van és most fog rámenni egy Cobra kipuff rendszer. Érdemes ezt előtte kiiktatni vagy semmi köze hozzá? Válaszotokat előre is köszi.
Szerencsére megszabadultunk a kis dragtól.
údvúzlőm a forum olvasoit
ha valakinek kell volna egy kardánom elado 650 dragra az alkatrész 15000 km futot motorol let leszerelve mert trike lett belőle ha valakit érdekell a telo szám 06703525376