Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm! Akkor megnyugodtam.
A Malaguti volt a Yamaha beszallitoja, amig csodbe nem ment 2011-ben.
Nincs atveres. Minarelli AM6 blokkos ez is meg a tetvermodellje, a Malaguti XSM vagy mi a kisnyul a neve annak. A japok egy ideje nem hajolnak le az aproert, inkabb ezekbol az olaszokbol epitkeznek.
Sziasztok! Vettem egy Yamaha dt 50-et és csak itthon vettem észre hogy az adattáblára meg Malaguti dt 50 van ráírva ez hogy lehetséges a motor 2007-es .Lehet hogy átvertek?
Sziasztok, valakinek tapasztalata Karbi beálitásnál a Dt125R-nél? Mikuni Karbi van rajta, azok a tünetei hogy nincs erő benne, tehtát mikor egy nagyobb hegynek neki indulok fullad meg az aljában. Na meg még hogy sok Benzint kap menetközben, álithatok a pilóta levegőcsavaron nem ér semmit sem sajnos! Újra van szetteltve a motorja, új dugó és új gyűrűk vannak, meg egy B kótás henger töltés. Köszi a válaszokat előre is :)))
Sziasztok!

DT50MX-hez valakinek vannak alkatrészei? Leginkább egy benzintank érdekelne.
Hello hello,Yamaha Dt125r hez keresek Powerszelep rellét,YPVS computert,Valakinek eladò?
Igaz Erdélybe lakok,ha lehetséges a postàzàs. Nagy köszi előre is! Pacsiii
Üdv!
Van egy 125-ös DT-R-em 97-es évjáratú, amit fel szeretnék újítani. Szükségem lenne pár alkatrészre:
- komplett kuplung szerkezet
- első, hátsó Enduro kerék
- hátsó villára való alsó láncvezető
Esetleg valaki tudna segíteni, hol tudnám ezeket beszerezni? Vagy ha van valakinek van eladó, kérem szóljon.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Ádám
Üdv!! Segítséget szeretnék kétni!Van egy yamaha dt 125 mx em és a dugattyú gyúrúm 60-70 km en ként meg adja magát. És mindig a kipufogónyilásnál!valaki tudna segíteni miért lehet ez? Privát informáciot itt is lehet:06702162499. Előre is köszönöm!!
Bármilyen 30V 10A-es diódával helyettesítheted.
A nyitóirány bekötésre figyelj.
üdv ilyen diódát keresek,köszönöm
Sziasztok!
Valakinek lenne esetleg dt 125 lc2-höz kapcsolási rajza? Még az internet sötét bugyraiban sem találok......
köszi
Sziasztok. Dt125lc1 10v kuplung kosarat vagy komplett kuplungot keresek.
Sziasztok. A kérdésem, hogy tudtok e dt50-re sm felnit?
Sziasztok. 1990-s DT 8o lc2-t be lehet -e kötni elektomosan úgy mint az N-es simsont ,aksi,feszültség szabályzó nélkül.Csak a leállító maradna meg a világítás.Ha valaki rajzot tudna róla .az jó lenne. 🤗
Sziasztok!
Alkatrészek elérhetők nállam Dt80lcII,125LcII,R és Tdr.
06308740159
Üdv.
Esetleg akinek van eladó LC2 blokk kompletten , vagy jó állapotú henger, az ne tartsa magában! (ha lehet ne egy másik motorkerékpár áráért legyen eladó! Azért ennyit nem ér!! 100 ezer ft, henger nem kell) Köszi. :)
Hello
Írod 125 LC2 minden van. Jó állapotú henger? nem felső tartomány furat méretes ☺️ Ha lehet inkább 56mm hez közeli?
Ára? Köszi.
Köszi szépen az infót további szép napot!
köszi
☺️
Szia! Apucit kérdezd, mert ő nagyon penge a dt témában! Van telefonszám az adatlapján ,szerintem úgy eléred. A fórum kb. halott.
Sziasztok
☺️ Mi is most vettünk egy DT125 Lc2 est. lenne pár technikai kérdés:
57,75mm a henger furata, a rosszul beállított power miatt eltört a gyűrű a dugon, ezért sajnos a dugót is meg húzta és a hengerben is látni nagyon minimális hajszál húzást.
Motoros boltban dugattyú szett : 57,5 ös van csak, Jó lehet az a mi hengerünkbe? (arra gondolok nem lesz nagy az illesztési hézag? )
aztán másik kérdés: Mikuni karburátor van a motoron ,nem találok sehol pontos adatot róla, beállítás, úszószint, keverékszabályzó csavar alapbeállítás,suber tű mekkora és hanyadik rovátkába,fúvókák mekkora. Aki esetleg ezeket tudná és megosztaná annak nagyon szépen köszönném.
Ja és ugyan ehhez a karbihoz javítószett hol lehet? mert boltos sem talált :(

Köszi az infókat.
Sziasztok! Most vettem egy dt teneret és van egy olyan hibajelensegem hogy a power szervo folyamatosan forog ahelyett hogy alapba állna.tudtok segíteni hogy mit kell megnézni javítani cserélni? Köszi előre is: bundy
Sziasztok Yamaha DT 125 LC1 (1983) - LC2-höz szinte minden van. LC1-es motorról van szó de a legtöbb alkatrész megegyezik az LC2-vel. Privátban tudok fotókat küldeni. Postai utánvétel -futár megoldható. Ezen a telefonszámon tudtok elérni:06202104989
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy a feszültség szabályzás leszállt 6v helyett akár 20v felé is megy gázadásra alapjáraton pedig 8v körül van a fesz. Szabályzó már kicseréltem, de így is valakinek van ötlete mi lehet a baj?
sziasztok
ilyen diódát keresek,elvileg dt 125-ön van,6v-os,köszönöm
stanley de45