Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Van annak a dt szakinak vmi elérhetősége?
Szia! Letezik még az örbotyáni dt szaki! Van elérhetősége?
Sziasztok ki milyen olajat rak pl egy Yamaha dt 50 SM be, bonyhádi vagyok szóval olyan olajat mondjátok ami elérhető számomra
Hali! Két gondom van amit remélem itt meg tudunk oldani. Az alany egy yamaha dt 125 r 1999-es evjarat. Az egyik gond, hogy melegszik. Sose ér bele a pirosba, de a szélén áll a mutató. Termosztát nincs benne, vizet forgatja rendesen, hengerfejtömítés cserélve. A másik nagyobb gondom, hogy a motor alacsony sebességnél ráz, rezeg, olyan vehemenciával ami hangosabb a motornál. Ez a rázkódás nagyobb sebességnél megszűnik és kicsit olyan mintha akkor jönne elő amikor előre dőlök. A válaszokat előre is köszönöm!
Szerintem nekem van egy eladó.
Sziasztok. Van egy 1990-es dt 125r 3rp2 típusú motorom. Gondjaim vannak a karburátorral, nem zár le a tűszelep illetve a tömítés sem az igazi. Ez még a kisebbik gond lenne, de a keverék állító csavar használhatatlan (feje szétroncsolva), ezért gondolkodok egy új karburátor vásárlásán. Valakinek esetleg lenne használt vagy felújított karbi? Szinte sehol nem találom ezt a típust csak egy másikat amit szintén dt 125-höz írnak, de annak csavaros a teteje, nem olyan mint az enyém. Csatolok képeket az enyémről és arról is amit a neten találok. A kérdésem az, hogy ezzel a karbival is megfelelően működne a motor?
Sziasztok
2010-es dt-m van, szerintetek elbírja a 100as hengert? Vagy csak 80-as amit még elbír? Köszönöm!
Kerekek menyi lennenek ?
Sziasztok!
Keresek Yamaha DT 50 mx-et (az elol kerek lámpásat), lehetőleg egyben lévőt, de felújításra szoruló is érdekel!
Köszönöm.
Sziasztok! Yamaha dt 125r cdi beépítése lc2-be. Van ötletetek? Megvalósítható? Természetesen, csak a megfelelő működés mellett.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy valakinek van Dt80 MX 2 tipusú motorja? Mert ehhez keresek ülés alatti idomot. Ha bárkinek lenne kérem írjon.
Ha csak kölcsön az se baj, megfizetem és épségben visszaadom.
Üdv.
Én olyan kérdéssel lennék felétek hogy valaki tudna e esetleg segíteni egy yamaha dt 125 ypvs blokknak a csoport kábelezésében mert megvan a power motor és nincs a kábel kötegen a csatlakozó heje ha valaki tudna rajzot küldeni vagy elmondja hogy mi hova megy megköszönném.
Előre is köszönöm mindenkinek.
Üdv.
Én olyan kérdéssel lennék felétek hogy valaki tudna e esetleg segíteni egy yamaha dt 125 ypvs blokknak a csoport kábelezésében mert megvan a power motor és nincs a kábel kötegen a csatlakozó heje ha valaki tudna rajzot küldeni vagy elmondja hogy mi hova megy megköszönném.
Előre is köszönöm mindenkinek
Üdv.
A powernél van fojtva, meg vannak cserélve a bovdenek, és 6000-nél mikor nyitna, na ez pont akkor zár. Gyári fojtás, így 15 lovas (SE:) a 25 helyett.
Ha felhívsz, elmagyarázok mindent. Nem olvasok már fórumot, csak véletlen erre jártam. 70/434-7392
Sziasztok.
Nincs esetleg valakinek 1988-as kiadású Yamaha DT MX 50-hez szívócsonkja? A furat középpontól mérve szélességben 58 mm,magasságban 34 mm, a torok karburátor csatlakozás átmérője 24 mm. Esetleg ha tud valaki ilyen paraméterekkel szívócsonkot, az írjon a vargakvargak2@gmail.com e-mail címre. Köszönöm!
Szia van minden! Egerben lenne de posta is megoldható
70 5115300
Szia Lehet kéne pár cucc, elérhetlek telefonon?
Szia első kerék + fék nyereg ,lengőkar tengelyed meg van még?Helyileg hol van a motor?
Sziasztok A brazil piacos dt 80 -as kábel korbácsa hasonló lehet a japán vagy a európaiakhoz?Amibe sikerült bele nyúlnom abba csak a világítás és a leállító volt bekötve ,se műszerfal se aksi csak rugták oszt ment.
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki nem tudja hogy ennél a fajta a műszerfalnál hogy kell beállitani a km/h?
A kép csak illusztráció!
De nekem is ilyen van fent a motoromon csak az enyém mph-et ír és ezt szeretném át állítani.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv!

Adott egy Yamaha dt 125 r típusú motor. A problémám az vele, hogy 6000es fordulat fölé nem akár menni se üresben se sebességben, olyan mintha ott tiltana. Olvastam már rengeteg fórumot, de eddig nem találtam megoldást. Power jó, karbi takarítva, beállítva. Valakinek valami ötlet esetleg?
Szia nekem van minden
Sziasztok Yamaha dt 80 lc2 1992 bontódik
Ehez a típushoz komplett gianelli sport kipuff. rendszer. A blokk már nincs meg.
Egyben is elvihető.
Nekem csak a helyet foglalja már
Sziasztok!
Eladó bontott alkatrészek Dt 80Lc I-II,Dt125 LcI-II,Dt 125R.Postázás az ország bármely területére, folyamatos frissülő árú készlet.Inkább telón érdeklődj.. 06308740159
Te szerelted be a dugót? Ha igen akkor jó felé áll? (Kipufogó felé mutat egy nyil a dugo tetejen, eesetleg nem e forditva kerult be. Nemtudom mennyire volt megbontva a blokk de a balansztengely két fogaskereke jelen van?