Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Írj nekem árat lécci a dobokról.
Igen, ezt én is tudom, nem mindegy hogy honnan rendelsz. Ha valaki nem jártas benne akkor inkább forduljon olyanhoz aki már többször rendelt e-bayen.
Halló Vilman!
Én a gépet az ebayon vettem. Akkorát szívok mint a borz. Ami hibát az eladó felsorolt, hogy a gép hengerfejtömítéses és hiányzik az alsó műanyag ék. Nem kezdek itt bele, hogy mi volt rossz a gépen és mi hiányzik róla csak annyi, hogy mire mindent megveszek úgy jövök ki mintha egy komplett használható gépet vettem volna.
Ha az ebayon valaki látatlanban vásárol akkor csak újat és fizetni pedig paypal-lal! Senki ne higgye, hogy a németeknél nincs átverés. A többi országról nem tudok nyilatkozni.
Sziasztok!Van eladó nyitott dobom.Fj-n volt nekem nem kell.Ha kell valakinek szóljon mert úgy néz ki dupla átírást kell csinálnom és kell a pénz.
Szerintem, ha ténylegesen olcsóbban akarunk vásárolni FJ alkatrészeket meg kiegészítőket, akkor tiszta sor az E-bay. Bármit meg lehet találni, és sokkal olcsóbban mint mondjuk itthon. Német, olasz, angol e-bayre gondolok, mert az USA-ból ritkábban postáznak Európába.
Nekem van 1100 -hez service manual angolul és alkatrész katalógus cikkszámokkal robbantott ábrákkal 1100-hez és 1200-höz is.Természetesen ha kéri valaki akkor elküldöm mail-ben.
Hallo Vilman!
Köszönöm a segítséget, sikerűlt az elektromos részt összerakni. A Te rajzod a szervízkönyvből származik, ezen már helyesen vannak a kapcsolások. Nálam már csak a tankban a jelzólámpa adója rossz de anélkűl még lehet élni.
Nagyobb baj az, hogy amikor beindítottam a gépet, orrán-száján jött az olaj belőle. Én cseréltem benne láb- és fejtömítést de valószínűleg a tőcsvaroknál a fejtömítésben lévő gumitömítések eresztenek.
Hol lehet ezeket ill. az egyéb tömítéseket olcsóbban mint Yamahánál megszerezni. Ezenkívűl kellenének még fékbetétek, olaj és légszűrőbetét.
A minap voltam Pesten a Soroksári úton, szerintem kellene, hogy legyen hely ahol nem arany árban mérik az alkatrészeket.
Én annyiban tudok másoknak segíteni, hogy megszereztem, igaz, hogy német nyelven az idézett szakirodalmat és abban már elég jól benne vannak az adatok ill. hogy mit hogyan kell szerelni, mielőtt az ember valamiket tönkreszerelne.
Tavaszra szeretném rendberakni a gépet, eddig csak a konyhában áll.
Mindenkinek üdvözletem, niavala
Niavala, hasznodra válik a rajz ?
Na munka az enyémmel is volt bőven. Kb. 10.-ik éve állt amikor megvettem, karbisor csere volt egyből. A vákuum-membránok kirepedtek, a benzin meg belekövesedett a karbisorba. Majdnem az összes alu felületet megmarta a sós levegő, mert egy olasz tengerparti garázsban állt végig...
Köszi! Volt velük munka, de élveztem :).
Egyébként a zöldet én 2003-ban adtam el és nemrég felfedeztem egy hirdetésben. Még mindig jól nézett ki :).
Itt a kapcsolási rajz Niavala !
Helló Motormotoros !
Üdv a topikban, látom itt is kezdünk gyülekezni végre !
Szép képeid vannak !
Sziasztok! Csak most fedeztem fel a fórumot és mint régi FJ-s szívesen csatlakozom és segítek másoknak ha tudok.
Niavala, nekem van rajzom, hétfőn felrakom ide.
Üdvözletem mindenkinek!47F 002817 alvázszám ismerős valakinek?Rendszámot még nem tudom.Információm szerint bp-ről származik,és 1-2 éve áll. Valszeg a váltó 2 típushiba itt is megvan.Arra lennék kíváncsi hogy nincsen-e más rejtett barkácsolás rajta vagy benne.Úgy látom eléggé megviselt szegény.JA! 1100 1984-ből.
Szia.
Jelentkeznék kétségbeesett kiáltásodra. Van fj-m. 1.1 literes 1986-ban született, és beteg, mint állat. Láttad már, az Öcsikém égeti a gumiját rendesen.
Üdv. Domemod
Halló Mindenkinek!
Van valakinek egy 1200 Fj 1Tx kapcsolási rajza? Én a "Reperaturanleitung" című könyvből néztem ki, de a gépen található vezetékezés a rajzzal nem vág egybe. A kormányon található önindítógomb fekete vezetéke a motoron nem tesre van kötve, hanem hátra fut és becsatlakozik egy 6 kapcsos relee-be.
Vagy esetleg valaki a rajz nélkűl ismeri a kapcsolást?
A vezetékek, csatlakozások eredetínek tünnek, nem bütyköltek.
A gép mozdíthatatlan, én Pest környékén lakom.
Minden segítséget köszönök előre is.
Üdvözlettel, niavala
latohegy@yahoo.de
Fj 1200-re tudok ,de 1100-re nem. Viszont a 80%-a ugyanaz. Mi kellene ?
Erre. . .
Szia!
Tudsz valahol bontott FJ1100 alkatrészeket?
Kellene pár dolog. . .
Vilííí!
Írok ide, hogy örüljél.
Hisz majdnem FJ.
Nem sikerült valami könyvet túrni a 900-hoz?
Illetve milyen mocihoz kell a hátsó gátló?
Lehet azt könnyebb beszerezni.
Hát asszem lassan törölhetik ezt a topikot ha ez így megy tovább...
Senkinek sincs itt FJ-je ?! Ne már...
Üdvözlet !

Szevasztok, ezennel elindítom a Yamaha FJ 1100/1200 fórumot.

Főleg FJ tulajok bejelentkezését várom, közös diskurzus céljából. :)

Én nemrég, tavaly Októberben jutottam hozzá egy 1200-es 1TX-hez, ´86-os kiadású a gép, és kb. 10 évig rohadt egy olaszországi gariban. Idén Áprilisban kapott rendszámot, azóta mentem vele kb. 3200 Km-t.
Topik a Yamaha FJ szériának.