Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia ! 1986 os évjárat.
Köszönöm a válaszod.
Pesten egy "öreg" akarja nekem eladni. Igaz még nem láttam, jövő héten esedékes. Csak valahogy mindig belenyúlok a lecsós motorokba. Már szinte félek a motorvásárlástól. Remélem a tanácsaid alapján most sikerül ! :D
Üdv köreinkben.Visszaolvasva sok mindent megtudhatsz a típusról.Mivel öreg motorról van szó az eddigi használat módja és a gondos vagy gondatlan szervizeléstől függ hogy a későbbiekben mire számíthatsz.Kókányolátmentes gép esetén nem sok buktató van benne.Inkább az életkora miatt elkopó elöregedő alkatrészek cseréjével kell számolni.Meg a súlyával.Minden kapható hozzá.Fórumok vannak külföldön is szépszámmal.Sajnálom is hogy nem tudok angolul.Próbaúton a fékre,futóműre figyelj ne lógjon-kóvályogjon.Indulásnál kicsit becsöröghet de egyébként ne zörögjön a lánc belül.Amúgy minden szerelhető rajta.Töltést érdemes mérni még meg az önindító rendesen tekerje meg.Az alkatrészek árai olyanom amilyenek.Nem olcsó de ha most jó minden akkor nem nagyon kell semmi hozzá általában.Féktárcsa drága dolog az ne legyen elkopva.A keszthelyi motort nézed esetleg?Azzal én is szemezek alkatrésznek.Igazi kényelmes hosszú távra való motor.Mindene túl van méretezve.A 87 es évjáratig voltak váltóproblémák.1988 -3cv től már rendben vannak.
Cső !
Mikori kiadás ? Ez nagyon nem mindegy. Fogyasztás 5-6.5 L között, és nagyon strapabíró gép. Igazából bármit be lehet szerezni hozzá, főleg Ebayről de bontókban is van itt-ott pár dolog.
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni. Kilátásban van egy FJ1200. A kinézete gyönyörű,motorikusan tökéletes. Viszont nincs tapasztalatom a tipussával kapcsolatban.
Milyen a tapasztalat ezzel a tipussal ?
Milyen az alkatrészellátottsága, fenntartása ?
Előre is köszönöm a válaszokat !
Üdv.: Lajos
rendeltem
Köszönom barthatnak a kölcsön alkatrészt.szépen mukodik ráadásnak addig megkaptam amig megjön az amit reneltem.
Nekem van kölcsön.Átjössz Szentendrére és kipróbálhatod.
Fj 1100 hoz kérnék segitséget.Van valakinek egy két percre kolcsön vezérlö elekronikája?szeretném kiprobálni miért dadog a moci mielött veszek egyet.
Itt senkinek nincs FJR-je. Az FJR merőben más motor mint az FJ. Kérdezd meg Bitit. https://www.sportmotor.hu/bike...
FJR 1300 VTS Kawasaki GTR1400. Van valakinek személyes tapasztalata tanára a két motort illetően ? Vásárlás elott (csere-Honda Nt700v) vagyok es lenne egy GTR de a másik favorit az FJR. Igazából ne, tudok dönteni. Állítólag az FJR jobban szeret kanyarodni
https://www.sportmotor.hu/foru... az oldal alján ott vannak a szükséges információk. Bontott membránom is van de fel kellene mérnem az állapotukat.
Még egyszer köszi , most meg a karburátor membránnal van gond ,erre megoldást árában tudnál ? csenki57@gmail.com küldenél telefon elérhetőséget ?
Rendben.Remélem tudtam segíteni.
Bocsi nem voltam gépközelben ,köszönöm most böngészem
csenki57? Megkaptad az üzenetem?Vagy szerettél volna valamit?Vagy már nem aktuális?
Küldtem üzenetet.
http://stores.ebay.com/italyracingde/ Ez pedig a lengyel kereskedő ebay-es oldala.Tőle rendeltem a tourmax fék és kuplung felújító szetteket.Meg egy-két apróságot.
Telefont vagy valami elérhetőséget mondanák,köszi
Szia
Én az e-bay-ről szoktam rendelni.Klasa racing,lengyelország.Vagy itthon bármelyik yamaha márkaszerviz.A gyári alkatrész természetesen drága viszont stabil minőség és tartós.A magam részéről blokkon belül csak gyári cuccot használnék.Esetleg bontóból itthon vagy szintén interneten külföldről.
Okés köszi, deee hol tudok ezek után nézni ha erre is van netán tipp, tapasztalat megköszönném!!!!
Szombaton HD fesztivál ? Bemegyek a koncertekre is.