Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép ! Nem kis munka lehetett ! ( vagy csak türelemjáték..
Lehet h hülye ötlet... nem lehet a benzin csap hibája nála is ? Ha a vákum rész tönkrement, és folyamatosan tölti a karbit benzinnel, az előbb utóbb megtelik. És csordogál a túlfolyón...
Mert a tűszelep nem zár, azért nyom állandóan és folyik ki.
Nincs meg a nyomás, de azt hiszel amit akarsz, tegyél bele 6 voltos akkumulátort, hogy ne nyomjon annyit.
Jelentem, kész a kormánycsere !
Egy LSL kormányt raktunk fel szombaton, némi kínlódással ugyan de sikerrel.
Az eredmény magáért beszél, de helyettem beszéljenek inkább a képek. Az átalakításhoz szükség volt egy XJR1200 fölső villahídra, két kormánykiemelőre, egy 1/2 collos csőbilincsre, Lupus kolléga (XJR1200) szakértelmére és türelmére, illetve két óriáshamburgerre...

Tapasztalatok : a gép sokkal kényelmesebb, kezesebb és stabilabb. A nagyobb erőkar miatt jóval könnyebb kanyarokban íven tartani. Az én 183 centimhez tökéletes, nincs görnyedés, az üléspozíció most kissé egyenesebb, mivel az LSL kormány minimálisan magasabban van. A karjaim szinte nincsenek is behajlítva, úgyhogy a könyökeimet és a vállaimat is kíméli. 200 Km/h-ig húztam, az fölött egy kicsit rázza a fejemet a szél, de ez nyilván nem túl gyakori sebesség...
Szia.folyt a túlfolyon.de nem a karbival van a baj.a szivattyú állandóan nyom.nem áll meg mikor megvan a nyomás.
Szia Főnix67, mi lett a másik karburátoroddal ?
Szia Fastfox. benzincsap ügyben barthat32 keresd.
Ismerős probléma... Emiatt volt szervizben a vasam. ÁLLÍTÓLAG megszüntetve, de a tesztelésig nem jutottam még el.
Sziasztok !

Ismét benzincsap probléma... Valakinek elfekvőben 1 ??? 1100-as tankhoz kellene ! Idén még csak 30 km a megtett távom, és egy ilyen kis probléma miatt áll a gépem !!! A Yamaha world-ben meg 50e kérnek 3 hét szállítással !
Vagy esetleg egy kompatibilis motormárka nincs ?
PLS HELP !!!
Sziasztok.már vettem rá másikat át lett nézve az is.nem folyik mikor a motor áll és úgy jár a motor.Ahogy elindulok vele utána elkezd folyni.
Sziasztok ! A karburátor belső részei elhasználódtak, rosszak, -emre - jól írta. Ki kell venni szétborítani és ha a tengely jó, akkor nem sok pénzből javítható. Összerakás előtt teljes tisztítás az átmenő furatoknál.
a karburátorod a szar
Sziasztok.Tudna valaki segiteni mitöl megy tönkre a benzinszivattyú az fj-n.állandóan nyom nem kapcsol le.A þúlfolyón meg jön a benzin.Elöre is köszönöm.üdv.
Sziasztok ! Givi Monokey E38 - as dobozhoz keresnék 865 kulcsot. A dobozt szettben vettem a tulajdonom, a zárat korábban kicserélték, de nem adták vele azt a kulcsot, csak a szettét.
Elérhetőségem: gyorifelo@gmail.com
Sziasztok

Eladó szakszerűen kezelt, de túltárolt vadonatúj gumi (puha, nincs kirepedezve, nem mállik) az alábbi méretben:

Metzeler Lasertec 120/70 R17 1 db 17 990 HUF

Telefon/SMS 06303572549 email: lucifer0820@freemail.hu
Lehetőleg 2-3 hétvégét mondjon mindenki ahol ott tudna lenni
Július közepétől felőlem mehet. Addig biztos hogy nem érek rá.
Találkozó időpontot szondáztatni kellene
Kilóméter óra spiràl volt:)
Kerékcsapágy gyanús. Már a csapágykosarat darálhatja.
Sziasztok, valakinek nem maradt meg kormány magasítója szettben?
Hétfőn veterán börze Siófokon a Tesco parkolóban, ha az időjárás engedi én megyek.
Üdv !

Fékezésnél mi a helyzet ? Nézd meg a fékbetéteket, lehet hogy valamelyik eldobta a tapadófelületet. Én is jártam már így, a zsír új Tourmax betét egyszer csak szétesett, a tapadófelület meg elrepült. Brutális horzsoló hangot adott, de szerencsére nem karmolta meg a tárcsát.
És nem mellékesen,szívesen benne lennénk egy fj talàlkozóba mi is :)széles utat :)
Sziasztok!Tudnàtok valami okosat mondani,hogy mitől hallok két napja az fj 1220 vasamon csiszoló fémes hangot az elejénél?Ha alapjàraton van,semmi,ha megyek akkor Mam nél gyorsabban,annàl hangosabb!Olyan mnt amikor egy ventillàtor beindzl és a csapàgy hangot ad,de hangos és nagyon kellemetlen!Köszi mindenkinek a vàlaszokat,széles utat,gumi fàkat :)