Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vengi ! Baján most bontanak 2-őt !
Lentebb látod az adaptert. Kb 15e volt a szállítással és a szűrő hozzá kb 2000 ft. Sikerült az eredeti szűrőházat túlhúznom, és onnantól az olaj szépen lassan szivárgott.. ezt ráraktam, + egy HF 202-es olajszűrőt. Kicsit szokatlan a látvány, de a moci alatt megszűntek a cseppfoltok..
Sziasztok. Valakinek van-e eladó 3 CW, vagy annál fiatalabb motorra való karbisora, Az enyémnek a tengelye ki van kopva.Az olvasottakból rémlik hogy valakinek van tartalék karbija. Ha nem kellene neki és eladná nagyon hálás lennék.
Majd írd meg hogyan sikerült modolni.
Sziasztok !
Úgy alakult, hogy MÉGSE adom el a motorom...
Túlságosan a szívemhez nőtt.. Most kap egy kis moddingot ( megérkezett az olajszűrő adapter ), és tovább gyűjtöm vele a kilométereket ! :D
A lényeg lenaradt.. FJ 1200 (3CW)
Sziasztok !
Eladósorba került a mocim. Egyedi fényezés, igényes szervízzel szereltetve ( csak Yamaha FJ alkatrészek kerültek bele, mindenről számla... ).Eddig kb 4-500e ft lett ráköltve, a szervízköltséggel együtt. Tudom bukom rajta, de most a pénz jobban kell. Megjártam idén vele Olaszországot, probléma nélkül. Friss olajjal (Szigorúan Motul, amit adok is még vagy 10 L-ert ), szűrőkkel.Egyedi fényezés, oldaldobozokkal együtt...
Érdeklődni:
06204562512
Sziasztok!
Valakinek első sárvédője nincs eladó?
Köszönöm.
Üdv. Itthon 30000.-/db alatt nem úszod meg. Én az Ebayen rendeltem kínai Thai Racing tárcsákat, a 3 db volt 50000.- Nekem beváltak.

Én ezzel próbálnám meg :
http://www.ebay.com/itm/Yamaha...
Sziasztok.1990-es fj 1200 hoz keresek első féktárcsákat.Szeretettel várom az ötleteket és tippeket.Köszönöm.
Sziasztok! Nem rég "örököltem" egy 84'-es FJ1100-est, melyet szeretnék az utókornak megmenteni. Keresnék alkatrészeket, ki tud ebben segíteni? Köszi a válaszokat. G.
Szia Vengi.Ezen a videón meg a kérdésen,hogy jó vagy nem rég túlvagyok.De köszi.Az a baj hogy felraktam egy jó szivattyut mert mint kiderült az elözö nem volt jó.De ahogy mentem egy kört kb 1km már ez is tönkre ment.
Uraim, Augusztus 4.-5.-én kerül megrendezésre a szokásos Yamaha XJ találkozó, immár 10.-ik alkalommal. Mivel már sokan más Yamaha típussal járunk, így gondoltam közzéteszem itt a FB eseményt. Ha valaki FJ-vel jönne, ne tartsa vissza magát !
https://www.facebook.com/event...
Fonix67 -nek - a benzinpumpát ki tudod próbálni magad is, ha a leveszed a nyomó csövet, befogod és gyújtást adsz, egy idő után megáll, akkor jó a pumpa.
mellékelek yutube videot: http://youtu.be/bC8LPnSAXLI
Szívesen !

Nem vagyok profi, csak van némi tapasztalatom XJ és FJ terén. A profi az Lupus kollégánál kezdődik...
SziasztokÍ

Köszi mindenkinek aki segíteni próbál!Vilman a Te tanácsaid pedig egy igazi profira utalnak!!
Köszi Mindenkinek!!!!!
Széles útat!!
Sziasztok !
Érdeklődnék , van e valakinek a kopoltyú idom részre bepattanó protector nevű müanyag alkatrésze pluszban.
A jobb oldali kellene. 93-as a gép. Előre is köszi
Pontosan. A Te géped tehát egy 36Y széria.

A primerláncra gondolsz ugye ? Ha széthúzatod a blokkot mindenképp nézesd meg a vezérműláncot és az önindító hajtását is. Sokan cserélnek egy láncot, összerakják aztán 2 hónap múlva húzhatják szét megint mert megadja magát a hajtás és hiába teker az indító, a motort nem hajtja meg. Ezeket nem árt egyszerre cserélni...
Viszont őszinte ! Tetszik vagy nem, megmondja a véleményét, és el is magyarázza a dolgokat. XVI kerület ( Mátyásföld, repülötér megállötól nem messze )
Szűcs Benedek ! Profi szerelő ! Egy negatív vele kapcsolatban... nem éred el szerelés közben. Ő hív ha van valami, vagy kész...
Helló!Köszönöm a gyors segítséget(email címet is).Privátban meg kereslek Bandi!
Vilman Te erre gondolsz 36 y ??Köszi még egyszer,DE SZERELŐ az még kellene!!!!Üdv:Pityu
Hasonló hiba volt nekem is. A tűszelep fészke allatt van egy o gyürű az volt elérve. Üdv Bandi
Takibandi@gmail.com
Üdv !

Mi az FJ-d motorszámának első 3 karaktere ? Az a típuskód. Az alapján tudsz az Ebayről rendelni, szinte bármit meg lehet kapni egy FJ-hez.
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!A mocimnak nagyon nagy csunya hangja lett.
Mint kiderült a generátorlánc az ami ennyire zörög.
Tudtok olyan szerelőt,vagy motorost aki jól szerel (Pest,Heves,Jász megyében)????
Ilyen láncot hol tudok venni,rendelni??Neten néztem de nem jártam sikerrel.
Kérlek Titeket segítsetek!!Nagyon szépen köszönöm előre is. Üdv.