Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót, de nem találtam, ha láttad már korábban a linkjét tedd már ide be. Köszi..
A vaterán van eladó komplett kerék.Ha még elég vastag a tárcsa rajta akkor simán megéri szerintem.
Sziasztok!
Segítség kellene, Yamaha FJ1200-as (89-év) jó állapotú hátsó féktárcsára lenne szükségem, ha lenne valakinek eladó, vagy tudtok eladót és a későbbiekben szükségem lenne még a motor első telójához valami jó állapotú progresszív rugókra.
A fogyasztást sok minden befolyásolja. Guminyomás,beszívott levegő,légellenállás,benzin minősége,karbi beállítása,vezetési stílus stb. Javaslom ellenőrizd le többször. Ez a tempó pont jó. Itt kezd el történni valami:) Ha többször egymás után kevesebb,akkor ezek szerint lehetséges. Csak lenne olcsóbb a nafta én is tesztelnék folyamatosan.Széles utat!
Uraim,
lehetséges az hogy kevesebbet eszik az FJ ha gyorsabb tempóban motorozom ?
Arra gondolok hogy ha 90-110 között haladok általában, úgy 230-250 Km-ert megyek el egy tankkal, de most az utolsó tank benzinnél inkább a 130-140 volt a jellemző, és kevesebbet kellett rátankolnom 2 Literrel mint eddig.
SZeptember elsejéig szabadságon vannnak.Kábé 15-20 az reális ár, valószínűleg ennél ők sem csinálják drágábban.Ezt a kolléga mondta de pontos árat csak nyitás után tud mondani mikor megkérdezte a szerelőket.
Köszi, várom, még aktuális.
gabooca! Illetékes elvtárs szabadságon van.Rajta vagyok a kérdésen amit megbeszéltünk ha holnap elérem megkérdezem.
Köszi srácok. Utánanézek egy ilyesmi relének.
Örülök hogy segíthettem.
Most néztem a Biker-world-öt. Ugyanazt a gyártmányt találtam én is.
Köszönöm. Viszonyításnak tökéletes! Így már megoldom. Veszek pár darabot az esélyes méretekből.
A Yamahánál épp ma jártam. Nem sokat tudtak segíteni. A benzincsapból is újat ajánlottak, mert külön csak tömítést lehet venni hozzá, membránt nem. Kipróbálom az egyik japán utángyártott felújító készletet. Az új csap 32ezer, a készlet meg 8 postával együtt.
A yamahánál biztos lenne gyári is,gondolom minimum a duplájáért.Ha akarod megérdeklődöm.Küldik futárral is ha jól tudom.
A gyűrű hornyát mértem és a gumigyűrűnél a tövét a szintjelzőnek mert nem fért hozzá a tolómérő a blokkhoz rendesen.Passzosan van benne szóval nincsen nagy különbség.A benzincsaphoz lehet új cuccokat venni a biker world.nál.Ha jól látom 9 ezer párszáz az xjr-hez.
Érdekes megoldás, hogy relével kapcsolják a lámpát. Elég masszív a kapcsoló, mehetne akár direktbe is.
Bármilyen relét betehetsz helyette, csak nézd meg hogy hány vattos a fényszóró izzója. Ha a hátsó is rá van kötve, akkor azt is add hozzá. Utána ateljesítmény értéket elosztod 12-vel és megkapod hogy hány ampert kell kibírni az érintkezőnek. Szerintem egy olyan relé, aminek 12V-os a behúzótekercse és az érintkező elbír 7 vagy 8 ampert, már biztonságosan használható. Csak figyelj rá hogy esőben se érhesse víz.
Nagyon köszi a segítséget!
Még annyi kérdésem lenne, hogy ez a gyűrű mérete, vagy a horonyé amibe beleül?

Illetve valakinek van tapasztalata a benzincsap felújító készletekkel. Ahogy láttam, membránt nem lehet gyáriban kapni.
Lehet, hogy ez már nem gyári...Olyan átlagos relének néz ki, amit bármelyik autósboltban lehet kapni. Az 1100-en nincs relé, annak sem égett az első lámpája. Jobb elöl az idom mögött volt egy kék csati ami a bal kormánykapcsolóhoz menő kábelkötegen van rajta és abban az egyik érintkező volt kontakt hibás.
Ja! az aljáról is tudnál felrakni képet? Hátha találok itthon ilyesmit..
Szerintem autókban is hasonló négyvezetékes relé van.Azért szakadásvizsgálóval megnézted? Kell lennie két sarunak amire ha 12 voltot adsz behúz és zárja a másik két saru közöti áramkört.
Sajna csak telefonnal tudtam róla képet csinálni, az megy ilyen minőségű lett...
Srácok, megadta magát az FJ-m fényszóró reléje, ami az ülés alatt van.
4 saru megy rá. Szerintetek mivel lehetne pótolni ? Valószínűleg kisült, mert az érintkezők felcsiszolása nem segített rajta.
Külső átmérő 30,a belső 25 milliméter.
Holnap megmérem valamikor napközben.
Ha megtudod mérni a furatot és ahova az O gyűrű befekszik legkisebb átmérőt, akkor tudsz bele venni O gyűrűt...
Sajnos nem arra van szükségem. A blokk bal oldalán alul-elöl van egy olajszint mérő gomba. Valami úszós megoldás lehet. Ez van a visszajelző lámpára kötve. Az mellett szivárog az olaj. a szenzor cikkszáma: 5G2-85720-00 (nem vagyok benne biztos, de holnap megnézem)

valahogy így néz ki. A nyakán lévő O-gyűrű méretét keresem.