Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az igaz hogy FZS 1000-em van de én is motul 5100 10w40-est használok! Ebben az ügyben elég mélyre beleolvastam már visszamenőleg a fórumon és szerintem nincs is gond az olajjal! Sokan használják vagy használták ! Közúton nem lesz vele baj szerintem bőven elég bele! Címkéről nem tudok mondani semmit de szerintem is csak újítás! Nem nagyon hallottam hogy hamisítják a motult!
Szerintem nincs. Csak megújúlt mint a fanta palack.
Üdv!
Már párszor kérdezgettem dolgokat Fz6n-ről, persze volt aki válaszolt is. Gondoltam megosztom veletek, hogy nemrégiben a birtokomba is került egy példány :D Sok-sok keresgélés és várakozás után.
De viszont lenne még egy kérdésem. Ki milyen olajat ajánl, használ? Nekem a motul 5100 10w40-et ajánlották. Ebben is a neten találtam 2 fajtát, legalábbis van egy zöldes címkés meg egy barnás. Esetleg valaki tudja mi a különbség a kettő között, ha van egyáltalán?
Hasonlóan gondolkozok!Z1000Sx esetleg Gsxs1000f de annak a hátsó ülése nem utasbarát!
Kicsit körülnéztem ebben a f@sza időben hogyha majd lecserélném pár és múlva az FZS 1000-est hogy még kapjak érte valamit forintot és szemezgettem hogy mi lenne helyette ami lényegében ugyan azt tudja és látom hogy nem sok minden van az FZ1S és Z 1000 SX-en kívül! (nekem fontos a szélvédelem és ennél nagyobb és erősebb sem kéne) Szerintem már most könyvelhető hogy FZ1S lesz a tuti mert a lottó tuti nem talál be és új gép szóba sem jöhet! Eléggé kihalt ez a túra-sport kategória amin van fejidom! De persze ez még jóval odébb lesz!
Köszönöm szépen, bat77-nek megvan, ő úgy néz ki kölcsönadja. Miattam ne keresgesd. Köszönöm még egyszer.
Enyém megvan, felezhetjük a postaköltséget!
Én meg kidobtam lehet, megtalálom elpostázzam? De te fizeted a postát.
Sziasztok. Esetleg tudna valaki segíteni. Vettem felnicsíkot, de nem kaptam hozzá aplikátort. Ilyenre gondolok. ez nagyon megkönnyíti a felrakást. https://szaszmotorshop.hu/feln.... nem találok sehol ilyent külön.
Sziasztok én olyan embert keresek aki ért az fz1 tuningoláshoz. Lenne pár kérdésem hozá. Edetleg ha valakinek van fz1 2006 os évjáratuthoz kipufogo vezérmütengelye érdekelne. Elöre is köszi
Sziasztok!
FZS1000-hez hol lehet túraplexit szerezni emberi áron (20e alatt..). Bontott is érdekelhet!
Üdv!
FAZER 600 07' bontódik
20/223-1420
Cimre68 Elérhetőségem bognar.imre56@freemail.hu
Üdv!
FZ1 Power Commander PW5 eladó, sport légszűrővel, lambda-szonda kiiktató ellenállással.
Ára 75000.-
Puig túra plexi eladó!10cmrel hosszabb mint az eredeti,új felszerelve nem volt,foliázva..fz6s2 re rendeltem!ár:33000ft!
Nagyon megköszönném ,ha ezzel nem okozok gondot a családnak :) Azzal sincs bajom, ha valahol egy pakolóban kell hagynom ,már nemegyszer voltam ilyen helyzetben ,mert minden évben körbetekerjük a Balatont ,de gondoltam egy próbát megér és úgy néz ki be is jött - privátban cserélünk elérhetőséget ?
Cimre68 Ha egy családi ház zárt udvara megfelel keszthelyen akkor tudok segiteni.
nincs véletlenül valaki a fórumon Keszthelyről,vagy Gyenesdiásról akinek lenne helye 2 napig egy autó számára ? Indulunk körbebringázni a Balatont ( május 14-15 ) és ha nem muszáj akkor nem hagynám az út szélén :) - köszönöm !
Üdv. Van jelenleg egy alig használt bódis kipu FZ6 Fazerre. Szükitő is megvan hozzá. 120 pénzért vihető.
Az elég karcsú,én ránézetnék a generátor-fesszab-csatlakozásokra egy szerelővel.
gyári yuasa, ritkán vesznek ujra yuasat bele....
Sziasztok!
Eladó néhány FZ6 alkatrészem.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Azt mibol tudod, hogy gyari akksi? (Lehet, nem tudom, nem szedtem ki).

A tegnapi nap alapjan csinaltatok ocsemmel egy dugos kivezetest bikazashoz.