Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom nagy mostanában a szótlanság, 2 hete érkeztünk haza egy nagyobbacska túráról. 9 nap, majdnem 4000km. Sok élmény, szép helyek, meglepetések, jó idő. Egy komp törlésünk volt, de másik hajózási céggel sikerült átjutnunk Olaszországba, meg Bosnyák rendőrautóban pihentem kicsit, kisebb szabálysértésekért... ezen kívül minden klappolt..
Sziasztok!
Eladó lett a motorom, ha esetleg valakit érdekel. Nem volt még tervbe az eladás, de egyik ismerősöm megválik a motorjától, így egy hétig most ezen az áron eladó a gép.
Hirdetésbe mindent leírtam róla, ha bármi kérdés lenne még mobilon vagy itt privátba szívesen válaszolok rá. Sokat költöttem a motorra, aki megveszi ebbe a szezonba csak tankolnia kell...
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzs_600_fazer-11655010

üdv: Sifi
Sziasztok.
Eladó szeretett 25 KW-os motorom.

https://new.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/er-6f/kawasaki_er-6f_25kw_35kw-11460039
Hali! Hány literes a doboz? Esztétikai hibái vannak-e? Mennyi lenne az ára konzol-al és platnival együtt? Pár képet rakhatnál fel róla. Kösz!
Sziasztok!
FZ6-hoz gyáriból átalakított ülés alatti sportdob (igen jó hanggal ,E-betű megvan) eladó.
Budapest-Pécs útvonalon, 45e Ft, 30/895-7364
Ja és Givi márkájú minden.
Sziasztok!
Úgy alakult,hogy eladtam a gépet és megmaradt a doboztartó konzol,platni és egy két sisakos doboz FZ6-ra való. Érdekel esetleg valakit?
Helyileg Budapest vagy Nógrád megye.
Inkább telefonon vagyok elérhető. 305133758
Nem jo hir. Marmint az eleje. A lampa jo.
Tegnap elcsúsztam egy olajfolton a HÉV átkelő után. A motoron csak esztétikai sérülések lettek, plusz elrepedt a fejidom, én megúsztam egy fájó de ép csuklóval és egy elszakadt csizmával, a térd-, boka-, és egyéb protektorok tették a dolgukat. Érdekesség viszont, hogy az esés előtt csak az egyik lámpája világított a 2003-as Fazernek tompított fényszórónál, azóta mindkettő. Távolságinál mindkettő ugyanúgy világít mint eddig. Valami helyrerázódhatott az esésnél.
Láttam olyat hogy be volt fűzve egy másik mellé gondolom egy hosszabb tura miatt így ha az egyik kifingik akkor ott van.
Szétszedve.
És elszakadt persze kőrforgalomban.
Ez a méreg nem a cián. Egy éve cseréltem kuplung bowdent.
Hello énis motul t tettem belle . te melyik fajtát ? én az 5100 at .
Sziasztok! Kezd csapágyas lenni a hűtő ventilátorom (FZ6-N). Véleményeteket szeretném kérni, hogy érdemes-e feljavítani (csapágy csere) vagy nézzek használtat? Valaki találkozott már hasonló problémával?
Volt már téma korábban, hogy a 10W50-nek nyáron lehet előnye, de tavasszal és ősszel nem ideális, szóval a 10W40 alkalmasabb egész évi használatra.
Javaslom, hogy használd továbbra is a Motult, egyik legjobb választás. Hűtfolyadékból bármi mehet bele, ami alkalmas alu hűtőkhöz. Van, aki drága MotoCool-t használ, van, aki 800 Forintos benzinkutasat, kinek mit ér meg. FZ6 nem annyira forrófejű, hogy ennyivel többet adnék a MotoCoolért. Szinkronállítást mindig másra bíztam, ahhoz nem értek.
Sziasztok!
Napokban jutottam hozzá egy Yamaha FZ6-N 2005-ös motorkerékpárhoz. Olajból MOTUL-t kapott eddig 10w40-est. Mit javasolnátok? 10W50-es jobb bele? Milyen típusú hűtőfolyadékot kell bele rakni? Illetve fojtószelepek szinkron állításának pontos (TPS szenzort előtte utána mérni kell?) menete?
Sziasztok

Köszönöm a tanácsokat a tárcsa cseréhez, szerencsére könnyen ment...és kiderült, hogy semmi szükség rá, mivel a láncom üt, nem a tárcsám. Így új tárcsa le, régi vissza.
Tehát van egy vacsiúj hátsó féktárcsám, kb 10 km próbaút van benne. Gyártó NG, típus 028, Méretei: 245x115x4
Ára: 15.000 Ft
Új ára: 20589 Ft (Bárdi)
Ha valakit komolyan érdekel, beszélhetünk még az áráról... :)
Eladó FZS-1000-re való Puig plexi, picivel magasabb mint a gyári. Használt de szép állapotú fekete plexi, néhány apróbb karcolás van rajta.
Ár: 23.000Ft
Téves rendelés miatt eladó egy teljesen új bontatlan CDF-291P kódjelű Tourmax kuplung lamella szett.(Japan gyártmány) A következő típusokhoz jó:
Yamaha FZ-1 2006-2006
Yamaha FZ-1 Fazer 2006-2011
Yamaha Yzf-R1 2004-2008

Posta OK!
Ha csaj lennék, elkérném a számod.
Az a véleményem, hogy örülsz neki! :)
Sok élményt kívánok vele!
Vélemények ? itt ott 1 kis karc horzsolás de csak esztétika motorikusan jol megy csak a gázkar akadás van jelen . készis lesz sztem míg várok a kpm re :)
2006 os model pontosan yamaha fz6n RJ07
Rendes utját nem zavarja a gázkarnak csak alap álásba be akad de hétvégén szerelővel tank le légszürő le utána jár mi is van :D hátha nem a pilango szelep vagy házal van baj .