Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól.
Én is kíváncsi vagyok !
Milyen most a szerpentin , mert olvastam hogy volt olyan hely hogy elmosta az eső ?!
Az alig magasabb mint a Kékes , csak szebb a kilátás , + kabócák .
Hogy megy a gép ?
Amirol szeretnel.
Mindketto.
Motorrol.
Túráról vagy a motorról
Sziasztok!
2001es Fazeremhez keresek lámpát.Azt a belső fekete dobozt.Nem horror áron.Van valakinek eladó,vagy valami ötlet,hogy honnan szerezhetem be?
Köszönöm előre is
Majd ha raersz johet bovebben is.
Gyari turaules :) e nelkul gyors halal, igy meg lassu:)
Injektor miatt a hirtelen gázreakció...szokni kell. Kuplungolásnál a holtjátékig engedd gyorsan utána kezd csúsztatni lassan. Mellékutcákon gyakorold az indulást.
Sziasztok ! Újkeletű FZ6 S tulaj vagyok. Újrakezdő, eddig robogóztam, korábban MZ. Azt akarom tőletek kérdezni, hogy természetes -e a nagyon hirtelen gázreakció, és a hirtelen keményen fogó kuplung. Ugyanis mentem már vele 300 km-t, de csak nem birom megszokni, hogy induláskor ne pörögjön fel 3000-re, és bakkecskézzen, ha ráengedem a kuplungot. Volt olyan is , hogy lefulladtam , ha hirtelen kellett megindulni. Szerintem nem vagyok béna, van érzékem ezekhez a dolgokhoz, de nagyon kell figyelnem, hogy szépen tudjak elindulni. Ha a kuplung finomabban, fokozatosan fogna nem lenne gond, szépen tudnám csúsztatni. Nálam ez szinte lehetetlen. Ne tessék kiröhögni, építő jellegű tanácsot, tapasztalatot várok. 2004-es a motor, 36 ekm van benne.
Es az ules sem gyari.
En mondtam hogy gaz.
Nincs tokeletes motor, erre kellett rajojjek,,,,
Gondolom.
vegre egy majdnem normalis motor.
Nem szaroznuk...
Nemmondod.Stelvio?
Zoli, szemed mint a sasé!! :)
Szia hokayasu!
Az utolsó képen lévő kék színű Fz1-en milyen utaskapaszkodó van??? Azt külön nem adod el??? Tudsz róla képet küldeni hogyan van felfogtava???
Előre is köszi!
Ez nem bmw.
Itt vagyunk Ausztriaba. Jo az ido. Megyunk tovabb Olaszorszagba.
Igen, emlekszem rad, sok joban volt dolgod mar. ZZR FB csoportba felvetettem magam, kivancsi voltam, miket irnak, miket kerdeznek. Kicsit "ijeszto" volt, hogy ezek a nagyteljesitmenyu motorok mennyire eszik a kopo alktreszeket, mint gumi, lanc, fekbetetek, tarcsa stb.
Igaz,baszott meleg van,de lehet birni.Siman elszuttyogtem a Sveti Jure hegyre meg vissza.
A kurva kabócák viszont rém idegesitoek.
Kepeken nagyon jol nez ki! :) Engem azzal ijesztgettek a HR-i motorozas kapcsan, hogy ha nagyon meleg van, akkor hajnal 5-tol 7-ig lehet motorozni, utana egy orat furdeni majd a nap hatralevo reszeben a klima alatt lehet csak kibirni a szallas szobajaban. :D Valami tapasztalat?
180 lovas motor nagyon megy..föleg hogy 140-155nm körüli nyomatékok vannak . Tapasztalat nem mendemonda. Volt fazerem ... xx,hayabusa,zzr1400 és most a vfr 1200.. ezek mind màr 3-4 ezres fordulaton is bitang jol mennek
Szia.jövö héten korcula szigetre.eddig ugy néz ki hogy jó idönk lesz.
Elado motorkák tel 06209352002