Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké, de ilyen kábel szettet hol lehet megvenni?
A GPS nem tartozik a szetthez csak a töltő meg a külömböző kábelek, amivel a gpst is tudtam csatlakoztatni.
Köszi a válaszod hiei, de ilyen szettet külön hol tudok venni, mert GPS-em van,mégegy nem kellene
Szia
Nekem van egy ilyen szettet a hozzákapot vezetéket rákötöttem az aksira a másik vége egy vízhatlan csatlakozóba végződik amit a töltővel tudsz összekötni.
Én még erre a csatlakozóta kötöttem a GPS-t is.
Sziasztok!
Ötletet kérnék, hogy az fz6n akkumulátor időszakos töltését hogy lehet megoldani a tank levétele nélkül (alatta van az aksi) pl. tavaszi indulás előtti feltöltéshez. Ősszel új aksit kapott, de 4 hónapig nem ment lehet meghálálná, ha utána töltenék, de macera a tank levétele. Gondolok olyasmire, hogy valami vezetéket az aksitól kihozni a tank alá csatlakozóval stb.Köszi.
Sziasztok!
Ötletet szeretnék kérni, hogy az fz6n akkujából -mely ugye a tank alatt van - hogy lehetne kivezetni valami kábelt szakszerű megoldással,hogy a tavaszi indulás előtt azon keresztül rátölthessek az aksira és ne kelljen a tankot leszedni. Bár novemberben új aksit kapott a szervizben, de azóta áll - igaz indul pöcre de jó volta a szezont feltöltött aksival kezdeni, a tankot pedig még nem vettem le, tartok tőle - pl. üzemanyag cső, vezetékek stb. miatt.Köszi a választ.
Sziasztok!

Tudja valaki, hogy mi a különbség az 1996-os 4YR1 kódú FZ 400 és az 1999-es 4YR0 számú FZ 400 között? Nekem 99'es van, s kuplung lamella készletet vadászok hozzá. EBC ezt ajánlotta, mint talán jót hozzá:

https://ebcbrakes.hu/fekbetet-...

Szerintetek?
Tudod, hogy itt vannak gazdag emberek.
Gyűjtők......
Ja,pénz kérdése csak.
Nem lesz nehéz eladni.
Addig add míg van rá vevő.
Ilyen motorra én biztos, hogy várnék!!!!!
Szia!

Köszönöm Jani kedves ajánlását!
Nehéz lemondani róla, mert ha eladom, egy jó ideig nem lesz motorom utána. Még nyárra be van tervezve 1-2 túra, szóval valamikor augusztusban lesz aktuális, egyelőre nem.
*motorod
Azt mondja a kolléga hogy eladó a motoros? Igaz ez? :) Boltolunk? :)
Nem néztem azért kérdeztem. Fogalmam sincs mit nevezünk magas árnak. Titok?
Van Phase-R_OneT-nek
Nem biztos, hogy eladó viszont patika
És valaki nincs akinek eladó a gyári állapotú FZ1-e???? :D :D :D
Sziasztok! Láncott kell cserélnem az Fz6-omon. Ki milyet ajánl,s honnan érdemes beszerezni?
Szia!
Nekem 26000 km -t bírt az első darab,most 52000-nél egyelőre nem kell.Ha középállványra teszed,végállástól végállásig forgatod a kormányt,sem kattognia sem akadnia nem szabad.
Szvsz FZ1 (/ FZS) a legjobb sport-túra 2006-os évjárat felett és ~1.7m alatt. Piacon nincs még egy olyan motor ilyen árkategóriában, ami egyszerre annyira sportos és egyszerre annyira túrás, mint az FZ1. Bármi mást találnál: vagy gyengébb, vagy kényelmetlenebb, vagy mindent tud, mint az FZ1 - sőt még többet is, csak drágább.
Üdv,
Első körben FZ1 -N/S tulajokhoz intézném kérdésemet. Kormánycsapágyat cserélt már valaki a motorján, vagy cseréltetett-e. Ha igen, milyen km. futás után vált szükségessé, illetve milyen tünetei voltak csere előtt? Válaszokat előre is köszi.
Szia!
Nekünk jó,a gsx-r után kényelmesebb.
A párodnak is megváltás lesz az ülése,jobban tud kapaszkodni.
Akkor azt mondod neked teljesen bevált erre a túra sport célra?
Köszi szépen. Muszáj lesz valahogy kipróbálnom elötte. Mert csak messziről láttam FZ1 mindig.