Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Kozmax elerhetoseget elkerhetnem valakitol? Koszi
Üdv!
Érdeklődnék, tudna-e esetleg segíteni valaki 43mm-es első teleszkópok hosszait illetően?
A teljes hosszra lenne szükségem (FZS 600; FZ6; R6 <05; FZS 1000; R1 02-03).
Link, vagy mérés, minden jól jöhet.. :]
Köszönöm előre is!
Tudtommal a fzs1000 en 180 as gumi valo, a 600asra keskenyebb valo, legalabb is a regi 600asokra, a regi 1000 es felnije meg nem ugyan olyan mint az ujé.
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki, hogy a 600-as fazer hátsó kereke megegyezik az 1000-es nagytesóéval? 2003-as évjárat érdekelne. Az 1000-esébe bele van öntve: R-OV 5LV. más cikkszámot nem láttam rajta.
Kozmaxot keresd meg.
Sziasztok! A segitsegetek szeretnem kerni egy 2007-es s2es f6os yamahaval kapcsolatban. A problemam amit tapasztalok, hogy hatarozatlan idonkent kihagy a motor. Probalok egyenletes tempoval haladni es gyakran rangat a motor. Az erzes apro es hirtelen torpanashoz hasonlit. Gazadasra tokeletesen megindul es az alapjarat is egyenletes. Check engine nem vilagit, de egy alkalommal a hofok visszajelzo helyen olvastam egy "a34" feliratot. 2-3as henger trafo problemat jelzett, csere megtortent es tovabbra is rossz. Esetleg valakinek otlet vagy tapasztalat? Koszonom elore is!
Szia. Köszönöm a válaszod. A visszajelző működik annyi történt azóta hogy a csatlakozásokat megtakarítottam mert kicsit el voltak oxidálódva. Azóta annyi a változás hogy amikor megcsúszik a kerék gyengén ézezni és hallani hogy akar valamit csinálni de pár tized másodperc és elkezd világítani az abs jel valamint abbahagyja a gyenge működést is. A lámpa világít újraindításig. Soha nem volt abs es motorom de biztosan jó lehet ha van amennyiben nem lesz a horibilis összeg szeretném megjavíttatni. Apropó valami jóféle fz specialista nincs itt köztünk aki foglalkozik javítással?
Tudom Zoli, neked csak a triumph...
En csak a sajatomhoz tudom hasonlitani, az jo volt, de a tracer ulese szenvedes lett volna.
Az atalakitott nyeregforma cuccok meg nem jonnek be.
Marad a gyari.
Vlot egy jopar motorom, japan, bajor is, nincs hibatlan ules amivel a vilagbol ki lehet menni. Mt ven 600km volt eddig a max etapom. Van persze aki tobbet is ment, szerintem tok atlagos. Valoszinu ha a sulyom idealis lenne minden jobb lenne :)
Itt egy összehasonlítás: http://youtu.be/XpRzyJkpFys
Úgy hogy ültem rajta és olyan mint a betonmólón az acél kötélbak.
Te meg ülésátalakítást említettél.
Összekötöttem a kettőt.
Nah, meg volt egy szlovak kor kezdesnek, meg 1 hete egy matra-cered, de az nem volt nagy elmeny,,, iden meg Dobogókő n sem voltam, ondolod megcsinalhatjuk az ev első tour de Dobogókőjet
Hogy erted? Iden most vagyok 2. ra ausztriaba, par hete a dolomitokba voltunk, kb ennyut is motoroztam, meg par kakucs, imadom ezt a beteg allatot
Szerintem nem fogsz csalódni.
Szia! Apámnak volt egy FJR1300-asa, amiről később derült ki, hogy az ABS-e nem működik, csak a tulaj kiköttette a lámpát. Az előző tulajdonos rendőr volt. Úgy bukott le, hogy ugyanahhoz a szerelőhöz vittük a motort, aki elmondta, hogy pár hete volt nála, de ő nem volt hajlandó megcsinálni neki, de úgy látszik, valaki igen. :) Na mindegy, a lényeg, hogy akkor körbejártuk a témát, néhány szerelővel és szervizzel is konzultáltunk. El nem tudnám ismételni, hogy hogy működik, de leggyakrabban az okozza a bajt, hogy nem cserélnek időben fékolajat és ezek az apró parányi szelepek tönkremennek. Sajnos az esetek többségében ez nem javítható, emiatt kuka az ABS. Nagyon fontos a megelőzés és megfelelő karbantartás, mert utána csak sopánkodás van. Remélem, hogy nálad nem ez a helyzet és valahogy helyre tudod pofozni. Használtan nagyon kevés van és akkor is min. 150-300-Euro.
Összegyúrtam a te és Péter ajánlását egy 3 napos 'ultimate trip'-be. Viszont most autós kirándulás lesz, terepszemlével, kis túrázással, lazítással, túristalátványosságokkal. Legközelebb pedig motorral csak az útra koncentrálva. :)

Köszi ismét!
Sziasztok. Nemrég vásároltam egy 2008 as fz1 s Abs es motort. A gondom az lenne hogy a gyújtás rátételekor világít az abs kontrol lámpa ahogy kell ez indítás után el is alszik viszont sem elől sem hátul nem működik az abs. Majd utánna vílági és úgy is marad ujraindításig. Annyit vettem még észre ha lemosom és vizes lesz akkor indítás után amíg vizes a motor addig fékezés nélkül is világítva marad a kontrol lámpa. A szenzorokat megnéztem sérülést nem találtam rajtuk megtakarítottam és vissza is raktam őket. Röviden ennyi. Hátha valakibek van hasonló tapasztalata. Előre is köszönöm. Üdv Richárd.
Kemeny ez az MT mint a szikla mar ha az van meg.
ki csinálta? MERT ÉN IS KÉSZÜLÖK CSINÁLTATNI, DE NEM TUDOM KIVEL...
Leírni kissé bonyolult,ha érdekel s dobsz egy tel.számot szivesen elmondom,hátha van ilyen tapsztalatod,esetleg ötleted..
Mi a problémád vele?
Üdv mindenkinek!
Tud valaki esetleg használt plexit Fz1 N-re?
Köszi!
Sziasztok. Olyan segítségre lenne szükségem, egy hozzám közelben lakó FZS1000 tulajtól,hogy: 1 max 2 hétre elcserélném vele a zselés ülésemet amennyiben még a gyári jó állapotú van neki. Az ok: megcsináltattam az idén ,de egyenlőre nem az igazi s keresem az okát.