Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akinek van igénye, az megfizeti.
Akinek nincs rá igénye az böngészgessen!
Autót se vesz mindenki bőrrel, xenonnal, légruvóval, 10 légzsákkal......
Én igen, mert van igényem az ilyenre.

Akinek alap kell, szívesen visszaépítem.
Szia Jani!
Nagyon szép a motorod de sajnos MO on kevesen fizetik meg az extrákat hiába egy rakat pénz. Használt árat nézzed a felszereléseknek bár akkor se olcsó, de lehet hamarabb elmegy. Én pár dolgot fenthagynák rajta és úgy adnám el. Pl a sportdobot már adnám is el róla. Sok sikert az előadáshoz, kíváncsi leszek az fjr-re nekem túl nehéz volt, de nagyon kényelmes.
Üd Roli
Bodis kipufogó 136ezer.
Elől hátul zselés ülés 90ezer
A konzol+platni+doboz féklámpával 110ezer.
A PLUSZ Givi túra plexi magasítóval 45ezer.
Hátsó sárvédő 38ezer.
Hasidom 25ezer
Kormány+kuplung+fékkar 35ezer
Fokozatkijelző+USB töltő+ light blue izzók 35ezer
Bukógomba +pótféklámpa 20ezer.
Jó hogy összeszámoltam, 534 ezer forint extra van rajta.
Ezért "kicsit drága"
Akinek ezekre nincs szüksége, leszerelem, ás teszem vissza a gyárit, vagy adom oda vele, mert egy nagy dobozban ott van gyönyörűen becsomagolva.
Nézőpont kérdése.
Akinek nincs szüksége extrákra az viheti olcsóbban is.
Viszont összeszámoltam azokat a cuccokat amit vettem rá, 534,000.-ft.
Vond le a ” kicsit drága" 1,4-ből!
Lehet vele közlekedni így-úgy is.
Igény szerint tudja valaki felöltöztetni a motort.
Nekem is van az autóban is egy-két extra
Lehet venni biztos olcsóbbat, hát akkor hajrá!
Barátom fiának FZ6-S S2-t nézegetünk másfél hónapja.
Kb 4-etikus nézzünk meg és kb 1500km autóztunk el.
És még nem találtunk "megfelelőt".
És ezzel tudod is, hogy mire gondolok az enyémmel kapcsolatban
hát igen, azért az 1,4 kicsit erős ár,,,,
Urak, még mindig eladó fz6-ra való dobozszett és topcase is. Akit érdekel keressen ;-)

https://www.kepesmotor.hu/moto...
Egy kicsit átalakítottam a vételárat a választott extrákkal egyenes arányban.
Ki mit tart fontosnak egy motoron.
Így vihető alap, gyári cuccokkal.

Magyarországon vásárolt, kitűnő állapotban lévő, rengeteg extrával rendelkező, szervizkönyves, saját tulajdonú full szervizelt/Gyertyák, fékbetétek, láncszett, olaj+szürő,fékolaj, hűtőfolyadék, vezérmű lánc/ Fazer eladó.
Néhány extra: Givi konzol+platni+E46doboz pótféklámpával, Givi plexi +magasítóval, fokozatkijelző, USB töltő, Bodystyle sárvédő, hasidom, zselés komfort ülés, pót féklámpa, állítható fékkar, Bódis dob+killer.........összérték kb 400e.ft.
Igényes FJR-re, értékegyeztetéssel ráfizetek.
Ár: 990.000,-ft+válsztható extrák.
Sziasztok!

Amennyiben senkinek nincs eladó közép sztendere, azt is megköszönném, ha valaki egy hétvégére kölcsön adja a sajátját, hogy a kovács barátom méretet vegyen róla és készítsen egyet nekem. Köszi!
Magyarországon forgalombahelyezett kitűnő állapotban lévő, rengeteg extrával rendelkező, szervizkönyves, saját tulajdonú full szervizelt/Gyertyák, fékbetétek, láncszett, olaj+szürő,fékolaj, hűtőfolyadék, vezérmű lánc/ Fazer eladó.
Néhány extra: Givi konzol+platni+E46doboz pótféklámpával, Givi plexi +magasítóval, fokozatkijelző, USB töltő, Bodystyle sárvédő, hasidom, zselés komfort ülés, pót féklámpa, állítható fékkar, Bódis dob+killer.........kb 400e.ft.
Ár:1.4 m
Tel:70/379-9919
Sziasztok!

Én még mindig vásárolnék ! Most FZ1S-hez keresek közép szendert. Ha valakinek esetleg van feleslegbe, vagy zavarja a sajátja, átveszem. Köszi!
Ha valakit esetleg érdekelne, Yamaha fzs1000-hez összekötőcső : https://www.kepesmotor.hu/kipu...
Sziasztok

Eladó lenne 2 darab givi oldaldoboz a hozzá tartozó konzolokkal és yamaha feliratos topcase-el. Nekem fz6s típusú motoron volt fent de én nem használom így eladóvá vált. Az ára 120eft lenne. Érdeklődni itt, a baloghlaszlo1980@gmail.com címen vagy a 06 20 5897360-as számon lehet. További szép estét mindenkinek.
Sajnos komoly a mi városkánkban nagyon rászálltak a motorosokra, mindenhol vadásszák őket! Ennek tudatában jöjjetek felénk gurulni! :)
Köszi! Én a kappa mellé teszem a voksom, szerintem sem ér 30 ropit a prizma. Majd ragasztok rá piros fényvisszaverőt mint a rendőrségi kocsikon van. Lehet akkor a pufó miatt sem állítanak meg.:))
Huuu, jó kis témát dobtam be.:) látom mindenkit érdekel. Holnap futok egy kört az NKH-nál, ha zt mondják szabályos, marad, ha azt mondják nem, mennie kell... nem akarok zűrt. Ha rajta marad úton-útfélen meg fognak állítani és ha abban nem találnak hibát juszt is tovább fognak keresni, mert ők RENDŐRök. Akkor megpróbálom eladni olyannak aki pályázik, ott csak nem szólnak érte, legalábbis az már eléggé gáz lenne.
Az árát megpótolom és veszek két dobozt :))
Szia! Nekem v35 givik vannak, de igen mindkét dobozhoz ugyanaz a konzol kell. https://auto.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Givi_V35_oldaldobozpar_oldaldoboz_V_35_104615373.htm vagy a k33 as https://auto.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Kappa_K33__givi_V35__oldaldoboz_oldaldobozpar_104306234.htm. Ha most kellene vennem k33 at vennék egy prizma meg egy logó nem ér ennyivel többet.
Ez ugye most nem komoly?
Ahogy most is teszik, megállít, rákeres a típusra a neten és ha van eltérés akkor műszaki ha sportdob van akkor meg nyilvánvaló az átalakítás ami engedélyköteles......ha jól tudom.
Hogy tudják bizonyítani?
Hm, lehet, de nem kizárt, hogy műszakira küldhetnek vele igaz büntit kiszabni talán nem tudnak (bár ha nem gyári a cucc és ezt bizonyítják valahogy akkor akár azt is).
Átalakítás így a forgalmiban szerintem benne kell lennie hiába van tüv papír is hozzá és sajnos erre haladunk, mikor az olaszoknál csinálták ezt akkor hirtelen egy halom olcsó olaszból származó sportdob lett mindenhol. Nekem vagy 10 éve nincs sportdob és nem is lesz.
Engem 10 év alatt 2x igazoltattak.Szóval 5 évre le van a gond.
Azért én megnézném hogy a dB killer benne van e vagy azt kihagyta az eladó,a biztonság kedvéért.
És be kéne iratni a forgalmiba egy műbizonylattal együtt.
Amíg füllel és szemmel mérnek a bugyuták, addig húzzad neki bátran!
Azzal a mért értékkel amit füllel, szemmel mérnek, mehetnek a p......ba!
Nem volt náluk műszer, füllel és szemmel mértek....azt mondták hangos. Elmondásuk szerint rendőrségi nyilvántartásba vették a motort, körbe fényképezték. Most csak figyelmeztettek de azt mondták ez kerülhetett volna a forgalmimba és 50e forintba. Aztán azt mondták így még haza mehetek vele, de legközelebb elfenekelnek. Ennyi...
Űdv urak a barátom vett egy 2006 os FZS 600 ast érdeklődnék hogy a hátsó teleszkópon lehet állitani, hogy lejjebb ülljön picit a hátulja? Előre is köszönöm!