Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ennyi volt egy korszak véget ért, elvitték a vasat.... egyik szemem sír, a másik örül.
Még annyi, hogy a galériában van róla egy kép, de kérésre küldök bárkinek bármennyit mert imádtam fényképezni és van róla sok képem :)))
Sziasztok márka társak!
Tavaly májusban vettem egy pompás gépet, egy FZ1-t. Nagyon szeretem vettem is rá pár kiegészítőt, amely élvezetesebbé teszi a kanyargást. Kappa oldal dobozok konzollal, Givi túra plexi, közép sztender, új Pirelli gumik. A motor nagyon egyben van, de rájöttem mégis másik stílusú motorra vágyom, elhatároztam, hogy veszek egy Triumph Tiger 800-t. Ezért vérző szívvel ugyan de megválok a katapulttól. A motor kiegészítőkkel és a nélkül is eladó. A jelenlegi szezon kezdő kötelező szervíz megvolt, motor olaj MOTUL 7100+ szűrő, levegő szűrő, fékfolyadék csere, stb. Jelenleg 32.912 km van benne, de minden nap növekszik a szám :)
Amennyiben közületek bárkit érdekel vagy tudtok olyat akit érdekel, keressetek fel, akár itt, akár telefonon a +36203631561 számon.
A motor tényleg nagyon jó állapotban van, nagyon sokáig kerestem mire rá leltem és kicsit tartok is tőle, ha most megválok tőle, milyet fogok találni, de az élet ilyen.....
Sziasztok.
Jobb oldali hűtő ventilátort keresek. Esetleg van valakinek bontva? Köszönöm
Sziasztok első lámpa illetve kábelkorbács van valakinek?
Üdv
702565646
Köszönöm szépen
Nagynyomású benzincső csatlakozó "biztosító" eleme.Ezt kell felhúzni és ugy tudod benyomni a csatlakozót hogy leold.Szokik lepattanni,vissza kell rakni rá.
Sziasztok. Nem találom ennek a helyét . Tank le volt véve, és index csere volt hátul, előtte mindent fényképeztem, de egyik képen sem látom. Hova való? Köszönöm
Hát ebben papíron még harmincezer sincs,úgy hogy nagy baja nem lehet.A szüf szerint még akár stimmelhet is a kilóméter.
Akad,de szerintem nem számottevő.Kb 8000km alatt fogy pár deci.Mienkbe 130000km van , block egyben, vízpumpát kellett csak felújítani,eredeti kuplung minden. Szerintem jó gép,csöppet nehezebb a keleténél.
A karbis fzs 1000-nél az olajfogyasztás menyire általános
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/fzs_1000_fazer/yamaha_fzs_1000_fazer_magyar_1_tulaj_garantalt_km-16926616
Ezt a motort nézte/tud valaki valamit róla ? Esetleg tulaj itt van?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-n-16794224
Ez vagy egy autókereskedőnek a gépe vagy autókereskedőként árulja. Kérd el a rendszámot és kérdezd le...
Hello
Fz6s vásárlását tervezem.Esetleg nézte már valaki ezt a gépet?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/fz6-s_fazer/yamaha_fz6-s_fazer_s2-magyar-szkonyv-22ekm-16270882
köszi,

németre nem találtam ilyen adatbázist, az olasz meg macerás volt haszálni
Ez a példány amcsiból volt valo! Dna amerika és kanada viszonylatban jó nagyon, ott mindent fényképeznek, rögzitenek.
Ezzel én is szemezgettem a fotelból. Viszont érdekesség, hogy a DNA nekem még autók esetében sem adott értékelhető információt (azon kívül, hogy nem lopott és törött). DE hogy menniyt ment azt még sehol se láttam.
Az fz1 eknél előfordul vázrepedés, lehet javítani de nagyon körülményes mert mindent lekell bontani a nullára hozzá.Bukott motor vázjavítása már felejtős ott elmegy a geometria többnyire, de azt ugyse közlik veled, hogy rommá tört e. Ezt a motort majdnem elmentem megnézni, csak kiderült némi apróság róla.
Üdv! Több kinti motorom is volt már. Volt a hazai rosszabb állapotban volt, mint külföldről behozott.Az állapot nagyon fontos, de tény sok nepper van aki behozza a lelakottat kicsit megszépíti és eladja.Másik dolog az, sok olyan volt, több száz km eket elautoztam egy adott motorért, fényképen nagyon szép volt, sőt megeskettem az embert mondjon el minden hibáját, aztán csak épp annyi baja volt, hogy a kalapácsos ember beleköltözött. Szóval jól körbekell nézni mert sok a rom.
Köszönöm szépen mégegyszer!
egyébként ha megnézel hármat utána már az órától függetlenül is kialakul benned egy kép.
itt nézted?

https://www.kepesmotor.hu/moto...

itt meg főként magánszemélyek hirdetnek.

https://www.ebay-kleinanzeigen...
A kommented után megpróbáltam utána keresni külföldi motoroknak és azt tapasztaltam hogy átlagosan ott is 35-45 ezer km a jellemző..