Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2006-os FZ6 N 30125 km, 25KW -os okmányokkal eladó. 980 e ft.
Sziasztok! Megvan a vas :)! Pár km gurultam vele. Első tapasztalat sok minden tetszik, de plexi kell rá. Abban mi vált be nektek? Ülés pozíció sportos inkább mint túrás de még éppen jó. Fordulékonysága tetszik, cbf hez képest jobb.Féket sokkal jobbnak érzem mint a cbf-en, de bővebbet majd hosszabb út után mondanék. Még minden gyári rajta, 22000 km van a szekérben, remélhetőleg egy darabig nem lesz bajom vele. Bár a karbon dolog nem a szívem csücske de többet ér az ismert előélet. Folytatást majd meglátjuk, holnap egy nagyobbat kerülök vele.
Szia,én 190 cm vagyok ,104 kiló.
A térdszög majdnem túl hegyes, éppen elfogadható,az ülés jó,a kormány miatt felegyenesedve ülsz,de előre tudsz hajolni ha sietsz.
Kíváncsi vagyok,Te mit tapasztalat.
Majd oszd meg.
Köszi.
AZ én fz1s em általában 6.2-7.3 között kér a benyából. Ennél többet csak pályán sikerült megetetni vele. A CBF olyan mint a hondák többsége , kommersz, magas műszaki megbízhatósággal. Élvezeti faktort nem kell keresni nála, viszont kényelmesen,megbízhatóan elvisz A-ból B-be.
Üdv!Pont a futómű ami miatt erre a motorra akadt a választás.Aztán magasságom miatt napi 7-800 km kényelmes lesz e vele nem tudom.Max eladom, és próbálok mást.Szombaton megyek egyet megnézni, ismert előélettel, kíváncsi leszek amit eddig néztem mind romhalmaz volt.CBF ami miatt eladtam az egyik ok pont a futóműve, hozzáteszem egy nagyon jó motor ha valaki túrázásra használja.Én nem szidom mert más szegmenst céloztak meg vele, olcsóbb is volt újkorában, nem lehet egy napon említeni logikus dolog.Ha meglesz a motor jelentkezek :).
Azért a cbf futóműve sincs sehol az fz1 hez képest.
Gsx-r 1000 röl átülve nem olyan nagy a különbség, mint azt gondoltam.
Honda cb1000r be Tette a penge motorját ,hogy a cbf be is ,arról nem tudok de mocsok szar 1 gép ,az fz hozza képest fényévrekkel jobb
Üdv! Köszönöm a hozzászolasokat. Végigolvastam a topikot is elég sokáig Fz1 lesz a befutó. Tisztába vagyok milyen erőforrás van benne de érdekes ezt a Hondáék megtudták oldani igaz ők nem sportosság irányába hangolták az ezres cbft.Tudom a cbf 98 le meg egy kicsivel kevesebb nyomaték de ebbe ne menjünk bele. Fogyasztas azért érdekelt évi 15 20 ezer km motorozok nem mindegy 6-7 között eszik vagy 8-9 között normál túra használat mellett.Ez volt kérdés célja. Építő jellegű választ köszönöm.
Egy sportmotor ami túra idomokkal van ellátva ,R1 es erőforrás ......pl kispolakban a Ferrari motort beépítve 2,3 fogyasszon?_
Szia! Nekem enyhén tuningolva fogyasztott vegyesben 6.3-at. Bejártunk vele vagy 8-10 országot, mindenhol volt kút, sosem fogyott ki. Ez nem lehet kifogás...
Szia! Nekem nem ment egyszer sem 220 nál többet egy tankkal. Ez van.
Szia. Ha visszaolvasod Phaser hozzászólásait Ő igen sok hasznos infot osztott meg az FZ1-el kapcsolatosan. Nekem 5,5-6l de FZS-em van,ha ez segít valamit.
Szia!A reális túra tempó fogyasztására voltam kíváncsi nem a nyélgázas fogyasztására.Nem ez fog izgatni ha megveszem de 200 km enként meg kell állni tankolni azt kicsit negatívumnak vélném egy túra sport géptől.Normális választ vártam volna igen vagy nem.De köszi.
Hidd el nem eszik csak 1,5 litert! Vagy amennyit hallani szeretnél
Sziasztok! Fz1 el kapcsolatban kérdeznék tapasztalatokat.Tipushiba ha van, ésszerű fogyasztása mert normál motorozásnál soknak tűnik a 7-8 liter amiket írogatnak. Mire érdemes figyelni vásárláskor stb. Köszönöm a tájékoztatást.
Ja,értem! Köszönöm!
Igazából nem szeretném elválasztani őket..
A tartó a táska belső falára lett szabva,így más modellhez nem is lehet tökéletes.
Hali! A tartók külön nem eladók? Arról nincs kép?
Sziasztok!
FZ 6-ról eladó lett tartókkal együtt,Givi T431 nyeregtáska.Bővíthető 19-ről 25 L-re,esőzsákokkal hevederekkel egy nagyobb és egy kissebb külső zsebbel.
Ára:17e.
Üdv Fz8 alkatrészeket keresek 06707733595
Sziasztok 1997 yamaha fz 400 (4YR1) motoromhoz keresnék szivócsonkot OEM partsról nagyon dárga , után gyártott érdekelne köszönöm!
Visszaállítottam gyárira, és majd állítgatom, ha lehet szabadon kóvályogni... Kicsit sem vagyok hozzáértő, de előtte sikerült egy jó setupot tekerni....
ujból be kell állítani, érdemes hozzáértőre bízni.
Az a beállításod eluszik, hiszen borítottad a kártya várat azzal a szettel.