Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nekünk van itthon egy menyasszonyi szerkó lezsírozva, kimondottan magas nőre.
Biztos magassarkú volt. Jó magas csajszi lett belőle 185 cm magas alapon. Vicus is 175cm,de kicsinek tűnik a Bogi mellett. Felnőtt a kicsi lányunk is....
Nem akart menyasszonyit,meg a Vicus ment vele. Szerencsére. 1 kislányon volt menyasszonyi ruha össz.
Gartulálok, tök jók a képek. Magassarkú van Bogin?
Csinosak vagytok! Na jó, te nem annyira
Nem kellett menyasszonyi ruha? Mifelénk az volt a trend... azt egy 18 éves lány nem könnyen választ szerencsére az anyjával ment válogatni
Gratulálok :)
megy az idő... ÖREGSZEL :)
Tegnap volt a "pici lányom" szalagavatója. Alig ismertem rá a Bogira.

Gondoltam megosztom veletek.
Én napi szinten látom,mikor megyek melóba és tolom ki mellőle a simsont.Igaz,csak a hátsó kerékből egy kicsit ami kilóg a takaró alól.Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
Nekm duci mancsom van így nem férek be a szűk helyre lehet neked könnyen menne
csőkulcs is jó 1000 nél azt használtam, de ahhoz is előre kell billenteni a hűtőt csak 2 csavar ha jól emlékszem. 5 hónapja nem láttam a 600asom garázsba ponyva alatt kushad a rohadék.
A francba.Pont ettől tartottam. :) Gondolkoztam egy csőkulcson is,hogy azzal talán jobb lenne.Mit gondolsz PUPU?Crovához való fejem nincs ami jó lenne a gyertyához.
le kell előre dönteni a hűtőt ehhez a kulcshoz ezzel elég szopás volt nekem. most crován van a gyertyakulcs 1 csukló 2 nagy toldóval szedem ki a belsőket a külsőket simán csak fej és hajtószár.
Sziasztok!
Szezon előtt kiszeretném cserélni a gyertyát.600-as fzr ről van szó.Honnan férek hozzá?Ismerősöm 600 cbr f2-es motorján a levegőszűrő felől fértünk hozzá,de én ahogy elnézem az enyémhez onnan nem fogok tudni hozzáférni.Gondolom a hűtőt nem kell leszednem hozzá.Ilyen gyertyakulcsom van.
Én is hasonlóan gondolom. Sógorom, aki szoftverfejlesztőként dolgozik, szintén csak ájfonba tud gondolkozni és ő sem divatból. Nem nagyon faggattam, mert nem igazán érdekelt miért, de azt mondta meg van rá az oka. Amikor a régi sony-m elromlott az ő "levetett" telóját használtam pár hónapig (az akkor volt kb 6 éves). Tökéletesen működött és baromi precízen csinálta azt amit akartam. Soha nem tárcsáztam mellé mindig oda léptem be ahova akartam, valahogy mindig sikerült a képernyőt megfelelő erővel lapozni, megérinteni.
Azért kellett másikat vennem, mert már a végén majdnem csak vezetékeskét lehetett használni, mert nem bírta fél napnál tovább. És persze mindig akkor merült le amikor baromira kellett volna. Csak azért nem vettem olyat, mert nekem a lélektani határ 50e és annyiért nem kaptam még 1-2 éveset sem.
Én is tudom, hogy egy jó teló.
De vannak, akik az új modell megjelenése előtti estén már sorba állnak a boltnál, hogy megvehessék 350 ezerért az eggyel újabb modellt, mint ami épp van nekik - na ezért nem veszek ájfont, nehogy ezekkel azonosítsanak!
A kínaiak addíg másolgatták a komoly gyártók telefonjait, amíg megtanultak ők is normálisat gyártani. Nekem huawei P8 lite van kb 1 éve, anyámnak huawei honor 1,5 éve. Az elején azt mondta, hogy mi a fenének neki ilyen, mostanában több órát lóg vele a neten naponta. Mindkettőnké elég gyors, jó képet csitál(nem fotóművész minőség) minden van benne amire egy hétköznapi felhasználónak szüksége lehet. Az android jól működik rajta, nem fagyott még le egyszer sem. Nekem non-stop be van kapcsolva, használom is rendesen, kb 1,5 napot bírna az akksija de természetesen nem várom meg, hogy lemerüljön.
Én nem érzem magam divatmajomnak és még a fészbukra se regisztráltam. Viszont mióta megvettem az első ájfonom azóta nem kell más! Ezen minden jó és mindig ugyanúgy megy! Aki divatolja, az meg általában még nem próbálta! Szerintem
Három hónapja az én golyóálló telefonomban (B2100) is megpusztult a mikrofon+levált már róla szinte az összes gumi borítás, elég vállalhatatlanul nézett ki. (kb. 6 éve üzemelt)
Beláttam hogy ez így nem mehet tovább, ezért vettem egy új akksit az elődjébe (W200i) meg kapott egy függetlenítést, szóval most megint minden rendben van.
Jól olvastad. Most már csak azt tudja, amire nekem kell Ha 16 éves pattanásos lennék, izgatna, hogy fut a snapchat meg twitter meg face kliens, de így...
Viszont tudok netezni, telefonálni, fotózni, és szuper az LCD (pontosabban OLED) meg blutusz is van, meg navi is.
...meg hát én megszoktam, hogy sose olyat használok, mint a tömegek főleg a divat majmok (ájfon)
Már évek óta az Ubuntut használom a laposon is. Ez legalább rendesen működik.
Azt olvastam,hogy a Windows telóknak már annyi. Nem csinálnak rájuk semmit amitől jobbak lennének. Nincs friss térkép hozzájuk,sem frissítés. Bár a windows addig működik viszonylag megbízhatóan,amíg nem frissíti az ember.
Most nálam is a Bogi levetett Lumia 535-öse van,de csak kölcsönbe. Sajnos anno lcd panel csere volt komplett rajta,azóta sem működik rendesen. Van amikor elkezdi váltogatni a képernyőket,olyankor szabálytalanul rezeg,és ha a híváslista kerül sorra,akkor zsebből hívok mindenki még1x. Mondjuk ingyé van,de a másik oldalnak nem mindig alkalmas az idő. A navigáció van rajta,de gyakran kiírja:Sajnos nem találjuk Önt. Na ez nem jó hír,ha éppen nem ismerős a hely ahol vagyok. Fényképező az tűrhető.
Ez egy a létező kb. 168 féle kínai telefon közül... hogy milyen, ezt akkor tudod meg, ha használod.
Van más mód: olyan kínai vackot veszel, amit más mások kipróbáltak, Xiaomi, Huawei meg ilyesmik, és itthonról, mert akkor van esélyed garanciát intézni.
Amúgy le vagy maradva, Sanyám, telót manapság nem 7 évre vesznek, hanem 1-2-re szóval az az elvárás, hogy ennyit kell kibírniuk, de minden kínainak ez sem sikerül

Van egy eladó Nokia 650, egy éves, hibátlan, a lányomé, aki androidosra váltott, mert a többi hülyének (kortárs minta ) is olyan van. Az nagy, szép, navigál, fotóz, és kb. annyi, mint ez a kínai csoda. Én 830-at használok, ez is winfos, de ez prémium teló volt vagy 120e az 1. gazdájának, nekem 50-be volt 2 éve, jól műxik.
Sok pénz nem adnék telóra,és ebben legalább van normális gps is. Sajnos a Nokia E-52 7 év után teljesen elhalálozott. Nem javítható. Remélem ezek is elmennek legalább ennyit.