Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Visszaviszem neki csak előtte megcsinálom. szeptember 8-ra adott időpontot.... Hát addig nem járhatok így vele.
És a legfontosabb: honnan veszed hogy nem a legjobb a gyertyakép? Áháá, és hogy lettek kivéve a gyertyák? Nem lehet hogy az a baj hogy rosszul lettek kivéve és azért nem egyformák? Egyáltalán szakember szerelte ki?
"mert srácok el kell dönteni, tehát a tudás, nincsen evvel semmi baj, érted, mert van amit meg tudsz csinálni mert van hozzá képességed és jó szerszámod és van amit meg nem. Na olyankor kell elvinni egy olyanhoz aki meg tudja rendesen csinálni. Ezér mondom: a pék az süsse a kiflit, a szerelő szereljen, a közösképviselő az közösképviseljen, érted? Mert oké hogy kicserélsz egy indexbúrát, vagy kipolírozod, de vannak dolgok amikhez nem szabad hozzányúlni, érted?"
Hát ez így jött össze. Olcsón megúsztam.
Sanyám mert mész mint a Shinkansen. De legutóbb nem meg lett tiltva hogy eless bringával?
"a pájlotokon nyitottam mert gyári értékre raktad....érted, és ebben a motorban van rendesen kilométer..... azér...rutinból, jó? Szóval mit akarok mondani, jó a motor, szerintem olyan 60-80 ezer van benne, kilométerbe, így kéne hagyni a p&csába mer most pörög, de ha van rá sok pénzed érted ilyen 3-400 euród akkor vegyél rá egy karburátorsort meg két vezérműtengelyt és akkor vissza lehet hozni bele azt a -30-40 lóerőt ami hiányzik belőle, jó?"
Szóval nem kéne ezt állítgatni....jó?
Visszaviszed az öregnek?
Akkorát estem bringával mint az állat! Hazafelé melóból egy poros kanyarban elcsúsztam. Lement a bőr a térdemről,kilyukadt a bűrkém a bokámon,no meg a vállam is lenyúztam, és a tenyerem sem úszta meg. Melós formaruhában (fehér póló,kék térdnadrág Tükebusz emblémával ellátva)történt az eset,aki látta az azt mondta 10 pontos gyakorlat volt.

Fáj mindenem. Szerencsém volt,hogy a jobb lábam kapott nem a bal ami a vasalt.
Basszus!

Nem lett jó a beállíitás:? Pedigolyan szépen jár.
Gyertyaképem nem a legjobb állítani kell még a 3-4 hengeren. Fogyasztása így se volt rossz 5-6 között. 143 liter benzint füstöltem el...
Nem, mert Fábi fürdött előbb, és már jó meleg lett, mire sorra kerültem
Az asszony mindig nyitott ablaknál alszik (télen még el tudom érni, hogy becsukja, de nehezen) ésmár én is megszoktam, hogy van friss levegő.
Fürdőben se fáztál?
Dehogy volt, mi nyitott ablaknál aludtunk Fábi először nagyon nem akarta de nem fázott ő se.
Plusz fűtéssel mert olyan rohadt hideg volt...
Az olasz hegyi szállás, ahol 2 éccakát voltunk, 5670 Ft/fő/éj volt... a Balcsin nehezen találni ennyiért külön bejáratú összkomfortos apartmant, garázzsal a kilátást és a levegőt nem is említve
Szerintem a balatonra elmenni 7 éjszaka + kaja sokkal több lett volna.
Eddig ez volt a legdrágább túránk - de a leghosszabb, legtávolabbi is, a legdrágább, legfelkapottabb vidéken. Került bő egy havi bruttó minimál bérbe, mindenestől - hogy ez sok-e, vagy kevés, mindenki eldöntheti.
nem tűnt fel, hogy mennyi, mert kb. 10-12 literenként locsoltuk bele
meglepődtem
azt vettem, hogy bő kétezer km-t mentetek, de eszembe se jutott, hogy ez mennyi benzin
Mindez 7 napi szálláson értendő. (ebből egy Szentgotthárdon, a többi Ausztriában és Olaszországban volt, Svájcban csak csillagtúráztunk, nem laktunk)
Szerintem úgy átláthatóbb hogy én 2323 km-en eltüzeltem kb. 140 liter benzint ami kb. 65e Ft volt (ez ~6 literes átlag fogyasztás) és a szállás-evés-ivás-útdíj rám eső része kb. 86e Ft volt. (98%-ban boltban vásároltunk és a szálláson főzettünk Fábival)
kb. 120 liter benzint füstöltem el a túrán - aki esetleg tervez hasonlót, tudja, mire számítson! Szállás kb. 8000 Ft/fő/éj