Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Indokolt esetben a korhatár kitolható 55-ig.
Én olyan vagyok akiről tudható, hogy a 28-49 közötti, markolható geometriájú (azaz gyereklányok és pálcika csajok kizárva) magukat jól tartó nőket kedvelem, szóval próbáld meg valahogy így értelmezni amit írtam.
Ezt a mindnehova négykézláb és sötétbent sosem értettem. Két nap munka elspórolásával egy életen át szopatták magukat
Nemtom mit hozod fel a korát, annyira még nem öreg, ha ügyesen edz és eszik, még simán lehet néhány jó éve... olyan vagy
Nem ismerem Krisztát annyira közelről...
Köszönjük. Sajnos a szépség múlandó viszont a hülyeség az örök. Erről László sokat tudna mesélni.
Amúgy jó csaj. (még a kora ellenére is)
Nem, csak hülye szögből van lőve a kép. Meg a fal is görbe. (bár nem annyira mint amilyennek látszik)
Ezek az épületek a 80-as években épültek állatok és egyebek tárolására, nem volt szempont sem a méretpontosság, sem semmi más. (azaz a régi szabvány szerint épültek, hogy mindenhova négykézláb kelljen bemenni és hogy lehetőleg tök sötét legyen) Függőleges vagy vízszintes, esetleg derékszög max. véletlenül fordulhat elő.
Egyébként pozdorja és osb lap lesz az oldala (maradt egy kazallal a garázs tetejéből) kívülről rá háló és gyantás vakolat. (egyébként 6,2x4,1m a belső alapterülete)

Ez nem igazán a lomoknak lesz (ugyanis azokat kib&szom amint elkészülök az épülettel) hanem a kerti traktor, fűnyíró, kerti szerszámok, télre a kerti bútornak, másrészt az előterében bármi vágható-hegeszthető-festhető-csiszolható. (most azért kezdtem ezzel, mert kezdeném szigetelni a garázs épületét de egyrészt valahova fedett helyre kell tenni az anyagot addig amíg felhasználom, másrészt ne a szigetelés után kelljen ezen a falon kivagdalni meg furkálni a hcellt hogy a fémszerkezetet a falhoz rögzítsem)
Komoly. Ismerős szitu: az ember inkább épít még egy kalyibát, minthogy kidobja a sok lomot Nekem is került a 63 m2 garázs mellé még egy 8 m2 körüli féltető, fa meg vasanyag van benne, meg persze lom
Te Józef, nem görbe kicsit az a hátsó fal? vagy csak a képről tűnik úgy?
Nem vagyok naprakész a képekkel, mert az elsők az asztali gépen vannak, másrészt kissé hézagosan jut eszembe fényképezni.
Jelenleg laptopról vagyok, mert az asztali házából tegnapelőtt egy nagy csattanást hallottam, ma meg találtam mellette egy kondenzátor kupakot (nincs fent a ház oldala) majd gyanút fogva láttam hogy nem megy a táp nagy ventilátora, de egyébként működik csak kissé forró gép belseje.
Ezek tegnapi képek:
Ez adriai kép
De szép tiszta a Balaton vize, lassan már nem is érdemes az Adriáig menni.
Zamárdi meg Balatonföldvár. De holnap megyünk haza.
Siófokon vagyunk
Ő vele láttál?
Köszi a cipelőt, jól teljesített
Ha a bookingon foglalna valaki, szóljon. Küldök egy linket, azon keresztül foglalva én visszakapok 15 dolcsit, ő meg kap 10% kedvezményt (összegyűlt már valami bónuszom, elég sokat foglaltam mostanában)
Most jöttem meg. Volt egész du. fürdés, napozás, 25 km biciklizés és egy 45 dekás hekk megevése. Este 6 után értem a toroki strandra, de ennyi embert még soha nem láttam ott, hát a kánikula dolgozik szépen
Láttam ám, hogy te meg a Balatonban ázol, valami csinos csajjal. De gondolom, ez valami távoli ismerős lehet, mert nem borotválkoztál meg
Nincs mert cefet meleg van ledobtam a dresszt.
Le fotosoppolta magát hogy ne rontsa az összképet.