Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a sima azt purhabra tanácsolták, hogy nitrohigítóval tisztítsam ki a fúvókáját meg a műanyag szálat is, s nem szárad be, darabot is el lehet később használni.
holnapra kiderül hogy akad e rózsaszín purhab véletlen a raktáramba 1 kartonnal
Van itt minden mint a búcsúban.
Látom nem csak motorszakik vannak itt, hanem építészek is :D
Igen és a végén nem szabad a pisztolyt elmosni. El kell zárni a szelepet és rajta hagyni a flakonon hónapok múlva is használható.
itt is ilyen rózsaszínes púrral rakják össze a szobrászok a hungi oszlopokat
Ma is kb. így alszom el:
http://youtu.be/qDZYJdbeLEw
PUR habbal szokták.
Egész pontosan van hozzá olyan PUR hab ami nem tágul annyira mint a "sima" de ugyanúgy ragad. Viszont az egyszeri nép meg a simával szokta.
Ráadásként van hozzá "facsavaros" dübel, amivel fához lehet rögzíteni a lapokat.
Mivel ragasztod fára a hungarocellt?
Hát ja, még ásnom is kell.
A raktár oldala OSB lap (és némi maradék pozdorja tábla) lesz, arra lesz felragasztva a hcell szigetelés. Persze még be lesz hegesztve pár szál profil a szerkezetbe de addig nem akartam amíg a kőművesek nem végeztek a betonozással.
http://onroad.hu/2018/10/11/felbosszantott-bika-meg-erosebb-lett-kawasaki-h2/
Értem, praktikus így együtt vinni a dolgokat. Még pár ásónyom akkor visszavan a kubikusnak A gipszkartont a vázra teszed közvetlenül?
Nem a padlóban megy.
Ott van a falon a bentről kijövő kábel vége, az megy majd át fent az acélszerkezeten a földből kiálló kábelhez. (mellette a kerti vízrendszer egyik leágazása van)
Az pedig a kert közepéig megy, ott lesz egy aljzat a fűnyírónak és egyebeknek, mellette egy vízcsappal. (ne kelljen a 40m-es hosszabbítót és a locsolótömlőt húzgálni)
145e Ft kifizetése után zseniális ötlet lenne még egyszer megcsinálni.
Készítettem egy pontosan méretezett tervrajzot az érthetőség kedvéért.
A jelenlegi állapot:
1: jelenleg itt állnak a motorok
2: régi kazánház
3: aknás pözsó tároló
4: műhely (ennek a teteje lett megemelve és rendbe téve a belseje)
5: jelenleg épülő raktár
Ahol most az áthidalót és a téglafalat bontom (piros válaszfal) ott kell feltörni és megcsinálni a padlót rendesen. (egybe nyitom a két helyiséget 1-2)
Nem értem... ezt a most megcsinált friss betont akarod majd felverni?
morning
Ez igen, grat hozzá.A padlóban vitted el az áramot a raktárnál?
Azt nem említettem hogy tavasszal teljes konyhafelújítás is lesz, de ez a házban van, szóval nem függ össze a garázzsal.
Az a darab ott felül a tégla felett valami rejtélyes okból mixerbeton, egy napig furkáltam és véstem (szikrázott rajta a véső, hogy áldja meg a jó Isten azt aki keverte anno) mire eljutottam az utolsó képig. (meg is vállasodtam)
Aztán ment ki az ajtó feletti áthidaló is, majd a fal egy része is. (este is lett, meg elegem is mára) Holnap a fal többi része is elindul le és kifelé. (egybe lesz nyitva a helyiség hogy legyen hely a motoroknak /36m2/ és ez lesz a Klubhelyiség, a pözsó eggyel arrébb van, az 24m2, mellette a műhely 23m2 de az már teljesen kész van és persze a most épülő raktár 25m2)

Még be kell raknom keresztben egy 6,4m-es U gerendát, aztán a mennyezetbe megy 15 centi ásványgyapot, majd az egészet borítom le gipszkartonnal. (ha bejön a rossz idő)
Megcsinálom a villanyszerelést, kijavítom a falakat, aztán tavasszal fel kell törni a padlót és újrabetonozni ("üvegbeton" felület+ betonfesték, és megy bele hungarocell szigetelés is) aztán kifestek és kész. (ja, kell bele egy új garázsajtó is, esélyes hogy bevonom Arnold fórumtársat, mivel átterveztem a dolgot az útmutatásai alapján és így már jó lesz a műanyag szerkezet+ablak is kelleni fog)
Ahol a pözsó áll, ott a mennyezettel ugyanez lesz+villany+falak javítása-festése, egy új ajtónyílás kell a két helyiség közé és az is kész. Meg kell csinálnom az egész épület hőszigetelését-festését kívülről (15cm-es hcell) és persze befejezni a képeken látható "raktár" oldalait és ajtaját.
Hát kb ennyi van jövő őszig, szabadidős tevékenységként.
Nagyon megy itt valakinek az építőipar Az a falszakasz intuitíve borult, vagy a tervezett rombolás része?
Az. Csak kár hogy büdös traktor.
Szép autó!
Szia.