Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod... ha mi is mind elmegyünk tüncizni, akár több tíz ember is összegyűlhet!
Lehet fagyizni meg pacsálni, sík alföldi utakon kirándulni. :) Amúgy ja.
Lesz a panónia ringen asszem márc 9 bmw tali és pályanap
Az a nagyobb baj, hogy ott Vadkerten nincs más. A Power Fanatics-ban az volt a jó, hogy Velencei tónál meg a Balcsin volt, ott volt más program, ha teleszaladt a faxunk a benti hülyékkel.
Hát igen nem veszélytelen. Amikor mi voltun a bejáratnál vertük fel a sátrat 1-2 méterre az úttól ahol csak mobil kordon kerítés állt. Na most ugye az össze autó gumifüstülve jött be a területre. Egy ilyen füstölés alkalmával felgyorsulnak legalább 30-40 re aztán ha elbénázza a tag simán átjön kerítésen kersztül a sátorba...
Kb két éve jobban oda van figyelve az éjszakai hangoskodásra. Szigorodtak a szabályok, sokaknak ez nem is tetszett. De a hülyék "hiányát" kárpótolja normálisabbak tábora (üzletileg is ők a jobb befektetés).
Ennek ellenére tavaly csinálták ott xD

Mivel a "kedves" önkormányzat összeállt egy másik emberrel a júniusi időpontra (amin alig volt pár 10 autó rohadt nagy bukta és blamázs), s e miatt is direkt szívatásból az eredeti szervezőnek nem adtak se terület se engedélyt a találkozó megtartására. Így augusztusban gerilla módon le lett foglalva minden elérhető tábori szállás hely, a kempingbe meg egyéni bejelentkezéssel mentek az emberek. Nos, a kemping önkormányzati "személyzete" nem igazán tudta kézben tartani a dolgokat, így volt ott minden, csak békesség nem (családosok jogosan háborogtak a kempingben a zaj meg a retek miatt, de az a pár ember nem tudott és nem is akart mit tenni, jó önkormányzati módin). Ennek a negatív visszhangnak az elkerülése miatt idén a fenyegetőzések ellenére (majdnem duplájára emelt díjazásért cserébe...) mégis meg lehet tartani az eredeti találkozó júniusban és kiadták a helyszíneket is. Rohadt politika helyben is, gyűlölöm.

Normál esetben szállás helyeken este már nem lehet állatkodni, furikázni, kitiltás jár érte. Kint azt csinál amit akar. Szar volt pár éve esténként hallgatni a két tábor siralmait: egyik azért sír, hogy nem állatkodhat pedig azért jött, a másik meg hogy nem tud pihenni hajnali 2-3 órakkor a részegektől és jogosan féltik is a saját kocsijaikat. Szóval e miatt a 9 után csak a szálláshelyeken kívül lehet randalírozni hangoskodni.
De legalább tudtunk hallgatni 6 hengeres muzsikát tiltásig jó közelről.
Azt hiszem már szigorítottak a dolgokon és lehet már máshol van nem abban a kempingben....
Szép gép
Lehet elmegyek én is.
Voltunk már 1x Csövivel, de mivel neki csak egy ványadt 1,6-os 4hengerese van, nekem meg szintén 4, ráadásul dízel, nem illettünk a társaságba
és okádék fos zenét nyomattak a hüjjegyerekek egész éccaka, úgyhogy hajnal 5-kor összecuccoltam, és eljöttem
.... de ki tudja még jűniusig, milyen kedvünk lesz...
Van még időd úgy szervezni, hogy ne nagyon legyen :D
meglátom lesz e meló
Mivel páran láttam BMW-vel szimpatizáltok, lehet érdeklődésre tarthat számot:

15. BMW Meet Soltvadkert 2019.06.12.-14.
Mi van, mindenki komolyan vette az ellenzék múlt szombati akcióját, hogy "álljon le az ország"?
Tourance
Nem, sima tiurance
Felavattam az új bringát.entem 86km-t. Nagyon elfáradtam,de jól esett.
Tèli gumid van?
Nagyon kellemeset (bár családiház miatt rövidebbet, mint klassz lett volna) gurultunk ma
Rájöttem hogy mitől csörgött a motor ès erőtlen volt .A szívósoron van 4 lapka ami nyit zár.A vákumkapszula karja le volt esve a kallantyúról ès nem mozgatta.igy kevesebb levegőt kapott.Holnap összerakott.
A pözsóéról nincs képem de hasonlóan tele volt. (bár nem ennyire)
Akkor jó, hogy nem hívtalak, talpig állhattál az olajban de majd vacsora után (most el kell mennem)
Mai munkám.