Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amivel megvettem (ott van a számlapján a 10 év élettartam) azzal is sz&rakaodott, kicseréltettem az órással, azzal sem lett jó. (időnként meghülyült és állandóan világított)
Játszogattam tegnap a kis drónocskával
Komoly órás rakott bele biztosan jó elemet? Berakás előtt rámért? Nem szokott ezekkel ilyen lenni.
Ugyanilyen, ugyaninnen.
https://www.tutuora.hu/casio/e...
Én tavaly vettem egy órát alin, nagyon tetszett, a szíj az óra minden. Csak épp minden perc fordulatkor belassult a mutató. Azt hittem gyenge az elem, kicseréltem, de sajnos valahol szorul a szerkezete s egy idő után mindig megáll :(
Az "alig többért" Casio Edifice-szel nemrég lett tele a hócipőm, hogy 1,1 évesen elemcsere, majd időnként megáll és a digit része január 1-ről újraindul, az analóg része meg van hogy 1-2 percet, de van hogy 20-30-at késik. (kétszer már elkéstem miatta, szóval a k. anyját)
A műanyag szíja (pedig vigyáztam rá) 1,5évet bírt, újat meg már 9-e környékén adnak is hozzá. (régen szerettem a Casiot mert nagyon sokat kibírt, de ezzel elqrta nálam a dolgot teljesen)
Ennyit talán a CsájnaTájm is kibír töredék áron. (mellesleg a nejem sok minden csak nem tinicsaj, viszont neki sem a tartalom a lényeg, elég ha jól néz ki....pl. a GTR szerinte királyabb gép mint az FZR, mivel az bordó.....szóval ennyi)
Azért nagyon más az ee meg az rs, érdemes vele tenni egy próbát.
Az 1 az már az elméleti határ, azt nem hiszem, hogy el tudom érni. 2-n belül elégedett lennék (ami kb. 15mm kör ezen a távon) Az rugóssal már jó.
Diablo Exact van, meg Express, az kb. olyan nehéz, mint az RS, de azt még nem kezdtem meg.
Öreg vagy már, rég volt dolgod 20 éves csajokkal. Őket nem az érdekli, hogy jó legyen, hanem hogy trendi Az direkt jó, ha bóvli, mert akkor 2 hónap múlva lehet másikat venni, ami tökmásmilyen lesz
Persze az én lányom szerencsére 800 Ft-ossal jácca ezt, van, aki 80 ezressel, meg ájfónnal
Mondjuk nem értem mi értelme van 10ezerért vacakot venni amikor alig többért van jó is. :(
Profi
Az nagyon jó eredmény szerintem, 3,6 MOA ,ha ezt leviszed 1 MOA környékére ahogy tervezed az nagyon szép lesz. Kipróbáltad már a js rs-ét?
Én igazából drágán vettem, mivel azóta láttam 408Ft-ért is. (nyilván bóvlik, de eldobhatós ajándéknak arra az 1-2 évre tökéletes)
Amit magamnak vettem az drága volt.....de persze mert megérdemlem.
https://www.ebay.com/itm/SKMEI...

https://www.ebay.com/itm/Curre...
Én meg azon agyalok, hogy a kedves szerelőm miért akkora fitymatarisznya, hogy egy hete nem képes felvenni a telefont, vagy visszahívni ne adj Isten visszaírni... December óta halogatva van a gép áttelepítése egy roppant nehéz kuplung lamella szett csere meg általános átnézés okán. Lassan tényleg én csinálom meg ide meg feltöltök egy videót, hogy szak-értsétek meg nekem a hangja alapján xD

Egyébként milyen hibákból csúszhat a kuplung (én a szép finom motorozás közben nem is vettem még észre, csak a szakik).
OFF
hogy javul az idő, lövöldözgetek többet. Már a 10 Ft-oson belül vagyok 25 m-en, támasztásból, de 0,8-1 cm a célom. A távcsövem még csak 4x, dolgozom a projekten (12x beszerzés alatt) az javulást hoz, meg a jobb idő (hidegben nem tudok lőni, fázós vagyok)
ON
Lányom is vett magának valami divat-órát, az is 1000 alatt volt - aztán mutatta, a fészen 10 körül adják-veszik őket... ugyanezt
Hihetetlen, hogy még a mai net nemzedéket is meg lehet vezetni ezzel vagy csak annyira lusták, hogy utána sem néznek...
Nagykirály vagy, cuki az óra. Én még agyalok mit vegyek..
Én rendeltem magamnak pár órát nemrég, aztán hirtelen felindulásból a nejemnek is párat.
A cicás pont tegnap jött meg, szóval kitűnő lehetőség volt illeszteni a Valentin naphoz.
https://www.ebay.com/itm/Women...
Tanács: ha hazamentek ajándék nélkül, mondjátok az asszonynak, hogy a Valentin nap pont egybe esik a torkos csütörtökkel!
Köszönöm. Akkor megrendelem
Igen. az a gyári.
Sziasztok
Van egy 91' fzr 1000-esem
Lánc szettet vennék rá
Nézelődtem de nem vagyok benne biztos hogy 17/47 a gyári áttétet? 110 szemes lánccal?
Köszi előre is.
ha valakinek érdekes lehet fz 750 fejidom eladó. 15 e ft.
Voltam már kint Honda napon a Hringen. Az amúgy sportos S2000-ből 3 kör után ömlött az fehérre égett fékpor, a fék alig fogott, a fél állapotban lévő tárcsa meg cserés lett. Az nem 7köznapi autónak való, azokat csak szétbaxni lehet ott, legyen az bármilyen M performance Aki látott már közelről pálya vagy rali autó féket-futóművet, az érti, miről beszélek.
Persze az Accordok is jó kedélyben autóztak, nem mindenki a köridőre ment (havernak, aki fakezű, az S2000-el 2:25 lett) Érdekesebb volt az, amikor az volt a cél, hogy menjen az user 2 azonos kört - na, ez nehezebb, mint gondolnák sokan.
Pályán elvàlhat a puccparádé a komolytól (azoktól meg minden rendezvényen dupla belépődíjat szednék aki “empaketes” vagy bármi M-dizájnos de nem valódi M-mes kocsival megy