Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még 97-ben vettem az 50-méteres Seiko-t,az volt az utolsó amit magamnak vettem.De nem használom már vagy tíz éve,elemcserekor kiugrott a tömítő gyűrű,és nem tudtam visszatuszkolni.Itt Szegeden meg nem vállalták a cseréjét. Így valahol a szekrény mélyén pihen.
Sanyi edzőmotorja a Glocknerre.
Remelem Sanyi nem alakítja át a cbr-t
Bár biztos az én hülye hozzáállásom, hogy óráért 10e Ft-nál többet nem adok. (ékszerért meg egy fillért sem)
Akkor erre is igaz az újgazdagos vicc?
https://www.chrono24.hu/casio/...
Mert mindennapi használatban van
Elég durván néz ki.
Nekem ilyen van.Ez a második mert 3 èv alatt lekopott a règebbiről a kamufèm szin nèhány helyen.
Amúgy állandóan rajtam van ès azèrt nyílászáró beèpitèsekor hullik rá beton ès tèglapor vízálló mert uszodában sem veszem le soha.
Pár éve már hogy vettem eladtam meg elajándékoztam egyet tartottam meg egyikkel se volt semmi gond.
Egyébként apámnak van egy svájci Mirexal órája (kb. annyi idős lehet mint én) amit párszor már nekem akart adni. Használva nem nagyon volt (óraforgatóban sincs, csak pihen a fiókban) mivel apám is sajnálta befogni a mindennapokra.
Nekem kb. ugyanezért nem kellett.
Kb. pont ilyen csak arany színű és fém szíja van:
http://zar-ido.blogspot.com/20...
Jó darabig én sem hordtam, de munkahelyen sokszor macerás előszedni a telefont, főleg mióta ez a tégla méretű van nálam. Persze ha nekem is lenne méregdrága órám (ráadásul kettő is) akkor engem sem annyira érdekelne az idő.
Bár ha jobban belegondolok, épp most rendeltem magamnak három db órát, az meg több mint a kettő.
https://www.google.hu/search?q...
Felháborító milyen olcsón lehet manapság villantani.
Ádámnak szóljunk, Omegák is vannak
Amióta mobil van nálam, nem használok órát 7köznap, csak ha valami esemény van, vagy megyek valahova. 2 órám van, de egyiket se nyúznám minden nap, főleg, hogy mostanában nem annyira érdekel az idő - telón meg PC-n úgyis az orrom előtt van.
De munkaórának ilyen 1000 Ft-ost vennék, azt nem sajnálnám.
Én is néztem ebay-en párszázé, de nem volt ráhamisítva a Casio felirat, így (mivel nem eredeti) nem vettem meg.
Bár biztos itthoni forrásból is beszerezhető: https://hobbyrendeles.hu/terme...
Az ilyet 10-es csomagban kell venni, úgy mégolcsóbb. 1-2 évig biztosan kitartanak - összesen de akkor is 5 rugóból megállt
Én béjjen ha alkatrészt veszek, mindig 3-5x annyit, mint kell. Akkor nem kell vigyázni rá annyira, és még úgy is jobb, mint itthon a db ár és marad a polcon rosszabb időkre, meg ha azonnal kell.
Ez volt épp kiárusítás alatt 10e-ért. (Pupu ment el és vette meg nekem, mivel innen nem lehet onlájn rendelni és a nem heterók nem is küldik el postán)
https://hobbyrendeles.hu/terme...
Kb. 7-8 évvel ezelőtt rendeltem ugyanilyen Montana-t (volt régen ilyenem is) a Vaterán tolta valami órás. Az első héten eltűnt az óra karakter a felső része, írtam az embernek "hát az így nem lehet-úgy nem lehet..." de küldjem vissza és küld másikat. 800Ft postáért visszaküldtem, jött is a másik 2 hét múlva "le van tesztelve, ez kifogástalan darab!" amin másnapra nem volt meg a perc karakter egy része.
Szétkaptam és átnéztem (semmi különös, csak a panel érintésére szanaszét szaladtak a kvarckristályok) gondoltam keresek magamnak egy kis lóvét és nem küldöm vissza, inkább kiqrtam a kukába.
A figurát meg értékeltem ahogy ilyenkor kell.
Én vettem is olyat pár darabot igaz hamisítvány 500 Ft volt és fémből készült.
Ez egész jól néz ki, kár az a VP rendszer a számlap alsó felén. Nekem a 125 dízel jobban teccik az diszkrétebb.

ui: VP = Vakulj, Paraszt
Egész jó képe van, milyen kamera van benne?
Egyébként ilyet akartam venni már régebben is, viszont mikor megláttam hogy a tok anyaga nem fém, hanem műanyag, le is lőttem a projektet mert kamuretro nem érdekel. (volt ilyen órám a 90-es évek elején, az fémházas volt)
https://www.tutuora.hu/casio/a...