Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mé lett kettévágva? Ne mondd, hogy csak így jött le...
Közben hátsó féket szereltünk az autómon volt vele baj ez még talán a gyári volt...
Jött tegnap valami csomagom ma megyek érte a postára szerintem délután menni fog.
Et tud menni a nagy vízig? Vagy aug elejére már bízol, hogy lesz menbrán?
Nekem még mindig nem jött meg a membrán az exupba. Talán holnap. Addig is a 750-et zavarom. Tök jó. Jó keveset fogyaszt.
Indításkor már eddig is gyenge volt,a műszerfal mindig kialudt,csak be tudta még indítani.Most már annyira leesett a feszültség,hogy a relék is kiejtettek.De most már jó,az új akku félórás töltés után pöccre indította.
Ilyenkor told be, Gyulám, akkor kettyennek a szelepek gyenge akkuról is (ha az indító nem szívja) Egyébként a BMW injektora 8 V-ról még lazán kinyit, nem hiszem, hogy a Kawáé sokkal másabb lenne... nem lehet, hogy más baj is van?
Most vettem új aksit a Kawába,mert tegnap már nem sikerült beindítani.Ez az egyik hátránya az injektorosnak,ha leesik a feszültség,forgatja még a motort,de az injektorok már basznak kinyitni.
írtam ezen a privát izén.
ez így jó ahogy van, paraméterwk?
Akkor te vagy az én emberem! 3-4 év múlva terveztük eladni, addigra már lesznek normális villanyautók - én olyat akarnék. Aztán persze ki tudja, mi lesz... a másik bömbit is 4-5 évre terveztük, és 12 éve megvan
Ilyet szeretnék egyszer... Kényes, de ültem ilyenben és nagyon tetszett...
De. Miért? Igaz, én nem ilyet szerettem volna, nekem a szürke (majdnem fehér) tetszik legjobban, de az elég ritka, és még kényesebb. Ez fekete-bézs műbűr (ők félbőr-nek híjják)
Első motoros túrámra,én is elhívtam haveromat a Trabantjával,ő vitte az asszonyt,meg a csomagokat.Aztán hazafele úton kilyukadt az egyik dugattyú,Földvártól egy hengerrel jött haza.
Na de kedves László,motoros túrára négykerekűvel?
Csak azt ne mond, hogy vajszínű kárpittal..
Gratula szép! Legalább tudod majd vinni a csomagokat.
Grat! Sok balesetmentes km-t kívánok!
Ha senki nem dob be semmi témát... újítottunk a járműparkon. Köv. talira ezzel megyek, és akkor nem zavar a rossz út és az eső, napsütés
Ezekből
Székből már fedeztek fel vadon élő fajtát is.
Jó a meglátás egyébként. Ezeket úgy hívják gyűjtőnéven hogy kerék-pár. Vagy drótszamár.
Pedig ennek is két kereke van, nem értem mit rontottam el.