Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a srácot tuti motoron csinálták, vagy berregett az apja közben, mert nagyon jól nyomja a nehéz trükköket is.
Kicsit tud a srác motorozni

http://youtu.be/zeXCKLVZO7I;t=91s
"Én a 172 centimmel ezeken kényelmesen ültem és leért rendesen a lábam"Mégis a GTR-t vetted meg,mondjuk árban jó volt,csak az importőrrel gyűlt meg a bajod egy kicsit.
Azért írtam a végén hogy ha teheti próbálja ki őket,az a biztos.Neki a Kawám biztos jó lenne,mert az én lábam alig ér le,nem gondoltam hogy ennyire magas.Vettem hozzá egy vastag talpú túrabakancsot,ezzel elmegy.
"akkor CB,CBF,XJ-modellekFZ-se rossz" Ne viccelj már Gyulám!
Én a 172 centimmel ezeken kényelmesen ültem és leért rendesen a lábam, szóval egy 192 centis embernek ezek gyerekbiciklik. A Varadero és társai már jók lehetnek, mivel ezek nekem nagyok voltak, azért is nem ilyet vettem. (az más kérdés, hogy nekem mondjuk a GTR is nagy)
Neked a magasságod és hosszú lábaid miatt magasabb üléspozíciójú gép kell.BMW R1200 van kollégámnak,ültem rajta,az én 180-centimnek kényelmes volt,neked lehet alacsony lenne.Neked inkább Transzalp,Varadeo,Cersys modellek,TDM 900,vagy ha sportosabb kell,akkor CB,CBF,XJ-modellekFZ-se rossz,de ha teheted,próbáld ki őket.
köszi! bekérdeztem ott is azért
üdv srácok,délután mentem egy kört,de meleg volt,állandóan ment a venti.
Gondolom elolvastad a teszteket, 185 feletti magassághoz nem ideális a lábtartó gyári magassága, az utasülést meg inkább sámlinak írják le rövid utakra ajánlottan, nekem ránézésre sem az a kétszemélyes cirkáló, két toyota mukinak biztos örökélet +2 nap, de a te magasságoddal én kényelmes túrára inkább bömöst, vagy egy pan europant választanék. tényleg bömöst ajánlottam? többet már nem iszok
üdv
itt tudnak inkább segíteni
https://www.sportmotor.hu/foru...
sziasztok! motorváltás előtt vagyok. nagyon nagyon elkezdtem az ezres fazereket nézegetni. nem ültem még 1en se... az érdekelne hogy a kb 192 centimnek és pl a 170-172 centis utasnak mennyire lehet kényelmes? esetleg van e itt valaki hasonló méretekkel tudom ki kell próbálni előtte de kíváncsi vagyok a válaszokra .előre is köszi a segítséget!
Kitennél egy kalapot,teledobálnák aprópénzzel.
Kicsit megütött a meleg..
Gradoban buliznak..és áll a forgalom
Mai napom tengerparton kutyával.
Mint egy részeg hajléktalan. De holnap már otthon végre tudom állítgatni a karbit.
Néhány kijönne belőle Csávó tette be az autóba, nekem amúgy nincs útba
Mire hazaértek vele,abból hamutál lesz.
Hamupipő elhagyta a csukáit veronába, igényes tulajdonosát a lábbelik most is reménytelenül várják...
https://www.jofogas.hu/baranya/Honda_Fzr_1000_kituno_allapotban__94376660.htm

Képen egész jól mutat, klasszikus körlámpás
Még szerencse hogy azt tudsz lent is venni occsóért Beadtam a derekam, megnéztük a képzeletbeli júlia házat, erkélyt 7 juró per kopf, szelfi, el nem feledem.. Egy köcsöggel több megy haza vettünk egy méretest, egy méterest..
Hát a homokost én még tengerpartban sem annyira szeretem (ill. ha lehet, nem azt választom) A sziklásnál jobban megvan az érzet, hogy tiszta a víz. Most a horváton is ezt szerettem legjobban. Mindent elvittem a nyaralásra, csak a 2 búvárszemcsi meg a napernyő maradt itthon
És a szemerkélő eső is hűtene waze-val megyünk, egész ügyes, egy két dolgot nézett csak be, de az annyira nyilvánvaló volt, hogy nem okozott gondot.
Kellemes kirábduló idő,nem izzadsz le hegymenetben.
Ja, nem izzadunk Viszont jó pont, hogy a lányom szemüvegét ingyen javították affiban a shopping centerben, kiesett belőle az egyik csavar.
Jó a kilátás...de egy homokos tengerpartnak jobban örülnék, nem félreérteni
Itthon is xar az idő, nyugi. Legalább nem izzacc le séta közben Egész jó a kilátás a kecóból.