Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kati az még visszament volna reggelizni,parkolójegyem is volt 9.52-ig,de anyám is várt rántott hússal,úgyhogy ott már nem kajáltunk.
itthon vagyunk már egy órája,hazafelé kicsit meghúztam a fülét.
Ne nyaggasd, még eszi a rántott húst!
Meddig vagytok ott Gyula?
Mivel 95-kiló vagyok sörhassal,gondolták ennek van étvágya.
...de gondolom, elég lett volna a fele is, egy evésre - és került volna fele annyiba... nem jobb lett volna? Én utálom, mikor ilyeneket kihoznak! Enni megyek be, nem degeszre zabálni
Szerencsére egy adott minőségi szint felett már erről leszoktak (ott ügy drága, hogy legalább kicsi is )
Ekkora kajáért szerintem nem drága.A gyárban ez három ember adagja lenne.
Van már saját medencéje a kempingnek,a szomszéd strand megszűnt,azzal a toronnyal,ahonnan Gida nem mert leugrani.
Most néztem az árakat, hát ...........
Volt valami első világháborús emléknap,az a puska eredeti olasz Carcanó volt,mindjárt el is kértem egy fotóra.Az ágyút is elsütötték.
Mai reggeli meg a skanzen látogatás volt.Ekkora húst még nem ettem.,Pupunak is elég lenne.
Ma meg rajzoltunk egy kis Magyarország túrát
https://www.rbiker.com/hu/view...
Waze- val menve lépten nyomon bejelzett a pályán a nuszos kamáráknál is, ezért gondoltam hogy inkább olyat választanék, ami tényleg akkor és ott amikor kell, ha megfeledkeznék a sebességről.
Amiről beszélek, blokkoló. CSAK az ér valamit mobil mérők ellen. A tiveda csak a fixek ellen véd, de azt már a legtöbb GPS is tudja - meg ha nem látod meg a VÉDA konzolt, meg is érdemled, hogy fizess...
Mi is lövöldöztünk. A piros olyan volt, mintha a szalonból tolták volna ki, pedig kb. 13 éves volt. A barna-lila még öregebb, az kb. 18 volt, és az is nagyon jól nézett ki.
És mocin ér valamit? Én a tivedát néztem mint alternatívát.
Nem, autóra. A Yamahámon volt de azon csak hátul 1 fej. Az autómon 4 van, még az öregen, elég hosszadalmas le-felszerelni. Ősszel lesz rá idő jobban.
Motorra?
Kapáslövés
Lent voltunk a parton kajálni,van jó kis étterem pizzéria,Katinak pizza kellett.A két pincércsaj durván dögös,karcsú vékonyak,falatnyi feszes popsi és nagy mellek.Sajnos csak egy kapáslövésre futotta amikor Katit lefoglalta a pizza.
Akkor vakon repülsz.
A motoromon nincs semmi ilyen technika, sőt az új autómon se... rosszul is érzem magam, mikor hajtom Ősszel első dolgom lesz felszerelni a blokkolót.