Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi kedvence,basszus,ennyiért meg is venném!
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/gts_1000/yamaha_gts_1000-15388300
Izé,módosítok,fene gondolta hogy ez a pöcsköszörű ilyen drága!
https://www.hasznaltauto.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
Ez egy PW50 minibike,szerintem legfeljebb 100 rongy.
Köszönöm. Beszéltem Jászival.
200 felett, ha megy is.
Ezt Jaszi tudná megmondani. (ha olvassa)
Sziasztok.
Fiúk mennyit ér egy ilyen?
Akkor lassan szedelődzködni kéne... és úgy tűnik, ez lesz a 4. év, amikor kicsit csúszó kuplunggal indulok el mert most már valszeg nem szedem szét nyárra.
Péntektől nem kell karantén Horvátországba.

https://www.facebook.com/szijj...
köszi a tippeket
a spriccelés kiváló, Rokkó Sifredi is irigykedne :) rugó is rugózik
próbálkozok a tűvel... hááát a szelephézagot már régóta tervezem menézni :(
ja és gázelvételkor eyget kettőt durrant, de csak lájtosan, és tényleg egyet-kettőt....
bár ezt a nem tudom milyen cut szelepre fogom, mert annak a membránja se százas...
Hát, ilyenkor még ötletelni is nehéz, mivel ez a karburátor kicsit más mint a többi. (a gyorsító pumpa kissé komplikálja a dolgot)
Ha finoman húzod a gázt, akkor az nem bespriccel egy adag benzint, hanem csak beleköp szívócsőbe valamennyit. (nézted a rugóját, működik rendesen?)
Ezt gondolom az alapjárati rendszernek kéne korrigálni, de az is lehet hogy a tű megemelésével is javulhat a helyzet. Az enyémmel nem sokat foglalkoztam --azaz ennyire elhanyagolt motorom még nem nagyon volt-- szóval nincs nagyon vele tapasztalat, ez jól működik. (olyan volt, hogy fullgáznál kiakadt a súbertű és nem ment vissza a helyére, onnantól alapjárat környékén fulladozva 15-20-szal, nyélgázt tartva vergődtem el hazáig)
A szelephézag volt mostanában nézve? Az is erőteljesen befolyásolja az alapjárat közeli viselkedést.
ábrus!
megint szivat a szarOlasz :(
ha alapjáraton gurulok és finoman teszem ra gázt csuklik egyet aztán indul el...
ha nagy gázt kap, akkor felpörög azonnal...
piros lámpától teljes gázzal gyorsuláskor simán folymatosan megy
ha közepes fordulaton megyek és onnan gyorsítanék mindegy hogy kis gáz vagy nagy, szépen veszi...
télen kapott új szívócsonkot, új karbi membránt (gyárit), kitakarítottam, pilot csavar 2-re kitekerve. (gyári érték 2 +- 0,5), tű és fúvókák is gyári méretűek. De ez nem tesztett neki a 2 tekerés, most 2 és 3/4-re van állítva ( nagyon sok próbamenet üzemmelegen, feljegyezgetve az állásokat), így érzem a legjobbnak. De ezzel csinálja amit írtam...
ha folyamatosan teljesen betekerem a pilot csavart, esik a fordulatszám, egy kicsit vergődik, majdnem megáll , de aztán mégis megy.... falsot szív valahol? vagy ez normális?

változtassak a tű magasságon? jól gondolom, hogy kevés az anyag, amikor finoman emelem ki a tűt? vagy ilyen kis fordulaton a tű nem számít, hanem az alapjárati rendszeren van a hangsúly?
köszi előre is :)

viszont sokkal könnyebben indul mióta sűrűbben használom, a füstölés is eltűnt (olaj van benne :) ), és a hidegindítás után is sokkal hamarabb el lehet vele indulni mint a fent leírt cserék előtt

végül is együtt lehet élni a kis csuklásával, de jobban szeretném, ha csak én csuklanék...
Sehol senki? Akkor offolok Talált a Zasszony a fagyóban őzhúst, sajna csak kb. 1,5 kg volt - nem baj, jó lett vasárnapi ebédnek Bevált a főzési szisztéma, finom lett, motoros talin kipróbálhatjuk nagyban is bár nem tudom, a nagyobb bográcsot hogy viszem el, meg az állványt - de megoldjuk
ki akarna oda menni? eleve sziget, azok mind hülyék Szomszédom lánya kint él, ő is ott szokott lenni nála, de most hazajött a hiszti előtt. Erre az okos lánya hazaküldte az onokát, és rátették a házra a karantént 2 hétre... a rendőr minden nap volt itt ellenőrizni
Nem hinném. Épp most dobták be az angolok, hogy aki odamegy azt mostantól 14 nap karanténnal várják.
Na mi, mindenki elment nyaralni?
Még el se mentem Horvátba, szóval mire visszafelé jövök, addigra biztos változik - meg amit Cső linkelt, meg is lehet úszni - orvosi beutalót is tudok szerezni de sztem addigra már nem nyűglődik ezen senki.
Most megindul a Nép, és aztán, mikor kezdenek visszajönni, nem lehet mindenki karanténban, ill. nem tudják ellenőrizni, annyi lesz
Egy kockát képzelj el,amit mozgatni kell,mivel hat oldala van,a hajó végén a főhajtómű,az orrán a fékező,négy oldalán egy-egy 180-fokos ikerfúvóka,hogy forgatni és megállítani egyaránt lehessen.A Kerbal Space játékban szépen fel lehet építeni és reptetni az ilyen űrhajókat.Amikor hétvégén a Dragon hajó ráállt az űrállomásra,jól látszott ahogy dolgoztak a fúvókák,nagyon precízen szabályzott a kompjuter.
Épp tegnap írta a Horvát srác, mikor az aggályaimat említettem neki hogy még nem tudok semmi biztosat a nyaralással kapcsolatban:
"Yes, I understand everything and as far as I am concerned, Croatia has opened its borders to Hungary and several other countries, and I am of the opinion that all this has passed and that we have nothing more to fear.
Thank God the situation calmed down in time."
Viszont az még mindig érvényben van, hogy ha horvátba mész és onnan visszajössz 2 hét hatósági karanténba kell lenned. Ezt Cecília asszonyság külön megemlítette, hogy ezt mindenki vegye számításba.
... amúgy lett egy kis szerencsénk, hogy törlődött az utunk, mert hó eleje óta jógecixarhidegesős idő van arrafelé
Elvileg mától kinyitott Osztrák meg Csehszkó Horvát már műxik, érvényes szállásfoglalást kérnek a határon - elvileg, mert sztem pont leszarják Mi mentünk már családdal foglalás nélkül régen, szóval biztos más is megy így... és a bukingos foglalás amúgy sem véd a vírus ellen


http://youtu.be/F_Brx-Ahqos;list=PLQ81YZ1Ox8UVfD71SOh5wqOoq2zZCJ9ly
Egy elég. + 2 giroszkóp.