Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ha nyugger leszek.
Sziasztok!

Tetszik,kéne is. https://www.kepesmotor.hu/suzuki-sportmotor/p2244470

Ez meg nagyon kéne! https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/cbr_1000_rr/honda_cbr_1000_rr-16304235

Persze egyik sem lesz mert a Piros is nagy szerelem. Most itt a faluban az egyik srác megvenné 700-ért,és nem érdekli az állapota sem. Persze nem adom el,mert szeretem ezt a kis "vacakot"
Amit beleraknak technikát az nagyon jó, azt én is elismerem. Igény is van rá, mert sokan megveszik.
Csak nekem a motorozás hobbi, ahhoz ezek meg nem kellenek. Ha lenne belőle full alapmodell, minden kacat nélkül, azzal már csak az lenne a bajom hogy nem tetszik. (meg hogy túl új)
Persze beleraknak minden előre meg hátramozdító,kisegítő szart hogy elmondhassák,az ő motorjuk mindent tud,és elkérhessen érte közel hét millát.Tudod mit akarok venni?nem fogjátok elhinni,de nekem nagyon tetszik és két mázsával terhelhető!
https://bartamotor.hu/termek/c...
Az abs még oké, az vész esetén jól jöhet, de csak ez miatt nem ragaszkodnék hozzá.
Nemrég ültem sima 1200GS-en, meglepő módon arról is leért. A GTR-en azért nem ér le rendesen, mert baromi széles az ülése.
Gyulám nekem ezek az újabb bmw-k nagyon túl vannak tolva, nem az én érdeklődési köröm. (sem az újabb GTR vagy a hasonlók) A 200Le körüli mostani szupersport gépek szintén.
Csak az alacsonyabb ülést kérném neked,a blokkolásgátlót leszámítva a többi elektronikus kisegítő nem kéne.De még így se biztos hogy leérne a lábad.
Gyulám, de miért kéne nekem pont egy ilyen? Amiért én motorra ülök, az ehhez a motorhoz (és a hasonlókhoz) még a leghosszabb gyári extra listán sem rendelhető meg.
Bármennyire is hihetetlen, én egyáltalán nem akarok magamnak semmi olyat, ami segít nekem váltani, fékezni, gyorsítani, kanyarodni, és ráadásul még egy plazmatévén mutatja hogy mi minden van épp beállítva. Persze a technika amit beletettek az nagyon jó és hasznos dolog, de ha csak ez lenne a motorozás, akkor én valószínűleg le is tenném a sisakot.
Muzeális tehát szabadon tartható, a startpatronos változat patronja szintén otthon lehet, mivel nem lőfegyver ezért attól nem kell tartanod, hogy megbüntetnek ezért Védekezésre szerintem nyugodtan használhatod.
Ábrusnak is jó,lehet hozzá kérni ingyen alacsonyabb ülést.
Ha nem boxer motorral lenne szerelve egész jó lenne.
Á, azt a hatalom pont leszarja, ha téged otthon agyonvernek - viszont ha engedély nélküli lőfegyverrel védekezel, az komoly bcs. Ilyen idők járnak sajna.
Bármivel lőhetsz kerítésen bemászó migráncsra aki az életedre tör, éjszaka meg különösen.
A másik dolog meg a jogi oldala,a gumissal nyugodtan seggbe lőheted a kerítésen bemászó dakotákat,de a Toz-al nem teheted,az nem birtokvédelmi kategória,az muzeális besorolású.Az hivatalosan csak hobbilövészetre alkalmas.
Igen,ez a Keserű féle átalakítás volt,én hülye eladtam,most 150-180000-körül árulják,ha egyáltalán árulják.
Mi az a kezedben, Toz 8? Ha van ilyened, minek kellett a gumis játékszer?
Ami egyből feltűnt, az a finom és gyors logikai kapcsolás amely covid üldözötté varázsolta a familiát. A fő familiáris képes volt vakon hajtani a lovakat is, purdé meg majdnem lemaradt a csatlakozásról.
Látom nem csak nálam szakadozik a net.
Ez mekkora!
http://youtu.be/sqvyTt_ziRU;feature=emb_logo
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/fz8-n/yamaha_fz8-n_1_ev_garancia_2_ev_muszaki-13177636