Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"(......aki aztán vett magának egy Pan European-t, ezért adta el)" Belátta hogy elvakultság ide vagy oda, ez tarthatatlan, és ideje szintet lépni. (mert azt beszélik, hogy a jót Japánban gyártják, és többnyire Hondának hívják)
Persze. Mindenkit lehúznak, aki szervizbe visz valamit... legtöbbx (ha becsületesek) csak annyival, hogy feleslegesen végeznek el munkákat... ha nem becsületesek, akkor csak MONDJÁK, hogy elvégezték úgyse veszed ki a főtengó szimeringet ellenörizni
Hát akkor nem valami tartós a kuplung.
Gondolod hogy lehúzták a szerencsétlent?
Hát ha már szétszedték jó drágán, bár valószínűleg ráért volna 400e környékén, mikor már elkezd kissé kékesebben füstölni.
"Eladóvá vált egy igazi legenda." Majd én is kinevezem a Hexagont legendának, ha el akarom adni, mert ilyen két száras első telós nem sok volt ám.
De volt gyűrűzve a motor.
Akkor a vételára kedvező.
Gyakorlatilag nem lett ezzel nagyon csinálva semmi, de azt legalább jó drágán végezték el. Megnyugtató, hogy az inspekción még a guminyomás is rendben volt.
Ennél tartósabb? 160 eKm rengeteg, ő lényegében csak kopót-fogyót cserélt... az előző tulaj is ilyesmit, kuplung, csapágyak, csövek, tömítések... sztem ez semmi.
Kerék csapágyat én 44 ezernél cseréltem, kuplungot meg kb. 10 000 óta kéne
Erre meg az eladási ára lazán rá lett költve. De mindezt 160000km után kellett egy BMW-nél? Azt hittem volna azért tartósabb darab.

https://www.kepesmotor.hu/bmw-...
Elvileg ez egy eredeti katonai ETZ

https://www.origo.hu/auto/2020...
http://youtu.be/Pe5b5Z2tCLw;fbclid=IwAR3Bp7OC3n3F6xnDyXsCt2SmwxeAyW8a5OvLRMc4UJMWbxSTd7vZu9P-qzo
Nevem Senki
Jó reggelt !
Jó reggelt! Senki?
... és ez így van rendjén
Azért ha jobban belegondolsz, az elmúlt évek hasonlóan teltek számodra.
Boldog új túrázós évet mindenkinek!Remélem idén tudunk találkozni valahol. . .
Jól indult a nap jó későn ébredtem, megittuk a pezsgő maradékát aztán végignéztük az Újévi Koncertet, mint mindig. Addig megfőtt a tökéletes fácán leves, amit befaltam, megittam mellé 2 pohár kései rajnai rizlinget, amit karira kaptam - és most újra a fekvés következik
Nem is lesz olyan rossz ez az év, ha minden így marad
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Jól indult a nap. Futottam 12km-t Eléggé eltunyultam a házépítésében.
B,Ú,É.K. Jó reggelt!
Boldog új évet :)