Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont erről volt egyszer iromány a TC-n. Az ember gyári rugót vett, ami színes, de a müszin belekötöttek, hogy ez valami ültető szett, és genyáztak vele. Lefestette feketére, és átment egyből Nem túl régi story, akit érdekel, keresse meg.
Biztos látta, hogy ott tökölsz, és úgy gondolta, még befér - és be is fért Körforgalomba behajtásnál nem kell megállni Engem jobban idegesít, mikor megállnak előttem az ÜRES körforgóba behajtáskor Ebből már volt helyzet, mert balra nézek, látom, üres, előre nézek, és a jószág ott áll előttem a féken - mert csak állva bír körülnézni
Komolyra fordítva: mivel épp lejött az M6-ról, biztos fejben még nem állt át a sebességekre, ez gyakori.
A műszakin meg magyarázkodhat az ember
Aztán nekem egyenesen kihajtva már el is tűnt a sötétben.
Mellesleg nem rég értem haza.
Ha nem figyelek és nem állok meg a körforgalom közepén, akkor most másik autót kéne keresem. (meg esélyes hogy másik feleséget is, mert ő ült a jobb oldalon)
Egy Passat az M6 lehajtón nem gyenge tempóval vágódott be a körforgalomba (kép) amiben én már haladtam. Ha nem állok meg ott ahol a képen, akkor telibe ver minket jobbról oldalról. (bár azért a vészvillogót egyszer megvillantotta, szóval fogta a dolgot)
https://goo.gl/maps/B3Zc3sX6LE79o5Qv9
Én kékre vagy sárgára színezném. Akkor mindenki azt találgatná hogy miért az, biztos valami spéci cucc. (a piros hülyegyerekes, a fekete meg unalmas)
fekete az gyárias
Milyen színű lesz?
vagy a fax tudja mi kell rá rajta maradjon
nem rakom be még megy homokolni szinterezni
Hát én sem.
Miiiiiiii? Házastól van bent az olajtérben? Na ilyet se láttam még Az enyémen kívül van, mint egy régebbi autón, csak épp besüllyesztve, azért kell a spec csőkulcs hozzá.
Hát mert a Wartburg nyilvánvalóan sokkal jobb autó.
Ez a két rozsdás rugó megint nem fogja sokáig húzni
Lesz mit csinálni.
Nem baj,ha megjön én is csak kitekerem.
Tudja a fene mitől, a toronycsapágy 1 éves semmi gond vele. 1rugó 22e hátra, vettem 4et 25ért M packet gyári sportfutómű. felkerült a nyári papucs is holnap átrakom a cuccot a kocsiba.
Na igen,mert itt be van süllyesztve,Kawán kívül van,megfogom és letekerem.
Wartburggal tereprallyba olyanokat ugrattam,hogy huppogott a tető,de meg se kottyant neki,ez a nyugatnémat dög meg mindig lehal?
Basszus ez is. Hívd fel őket telefonon
Ez jónak néz ki pedig.
Én is már egy hete rendeltem autóra tükör borítást, se kép se hang. Szerintem valami kamu cég lesz itt volt a legolcsóbb.