Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kezd tetőzni a műszeritiszem...beszereztem egy Elkon S304-et, hogy miért? idővel biztos rájövök
Jó idő van. Fordulok egyet
http://www.police.hu/hu/hirek-...
19:45-kor értem oda... egy órácska után visszafordultam, és 15-öd rangú úton kikerültem, persze sötétben... most, majd 11 órakor még le van zárva - én már szerencsére haza értem.
Odafelé szerdán reggel 7:10-kor indultunk, a Tisza hídon baleset kb. akkor, szóval pár perccel később értünk oda. Akkor nem lehetett kikerülni, 50 perc állás.
Csütörtökön meg 50 km-t bicikliztem a Fertő-tónál Kalandos weekend
Komoly
Hallottam hogy Sanya eladta a CBR-t, már csak robogózik.
(2,4 bárra nyomtam, még mák hogy épp a lakásban voltam mikor meghallottam a sziszegést..kb. 3 órát bírt)
Ja, holnapra a fűtésszerelőt is várom, nyomáspróbáztam a fűtésrendszert és kilyukadt az egyik (33 éves) lemezradiátor.
Pontosan.
Mindjárt indulok dolgozni, holnap délelőtt meg jönnek ajtót berakni. Jövő héten nagyjavítás a gyárban, ott leszek reggeltől estig egész csütörtökig. Pénteken hulladékvasat viszek a MÉH telepre. Aztán kezdem a konyhafelújítást. (más egyelőre nem jut eszembe)
Látom mindenkinek sok a dolga
Kösz, Gyulám, akkor ha ráéhezek, majd szerzek a haveromtól vagy szólok Csányinak, hogy hozzon Különben a paprikást jobban szeretem, mint a hagyományos Pick téliszalámit.
Meséltem már itt, hogy osztrák boltban is megtaláltam már, más néven, kb. féláron... úgy látszik, működik a régi szocialista hozzáállás: mindegy, mennyit adnak érte, de ha kemény valutában jön, akkor OK
Lacikám,utánanéztem a boltban,az a dobozos szalámi jubileumi gyártás volt marhabélben.Kereskedelmi forgalomba nem került,itt a boltban is csak egy darab volt reklámcélból.A vezérkar,(Csányi família,a stratégiai partnerek,meg az értékesítők kaptak.Ami kapható díszcsomagolással,az hengeres csőben van.
Jövő héten utánanézek,a kollégám nőréve a boltvezető.de szerintem is az protokoll szalámi,hosszan érlelt,alacsony víztartalmú,boltban nem lesz.Én dolgozóiba egalizált midi,súlyhatár alatti szalámit veszek,annak is alacsony a nedvességtartalma,kemény,zamatos.
A vastag betűs az étterem (ez esetben stand) neve... mindenkinél csak 2-3-4 féle fogás van. Nem kell mind végig enni, 6-8 fajta után jóllaksz, kb. 10 rugóból. Jó, minden nap így ebédelgetni drága lenne, de egyszer-egyszer megengedheti magának az ember... a többi napokra meg ott a rántott hús

Más. Kaptam tőletek valami Limited Edition (ez a 0492 számú) téliszalámit, fadobozban. Hát az elég jó az üzletkötők osztogatják a magas rangú külföldi vevőknek. Te, mint ott dolgozó, hozzá tudsz ilyesmihez jutni?
Én inkább maradok a bécsi szeletnél,lehet ehez a menühöz kevés volna a bankkártyám.
Lesz majd, csináltam párat.
Hát, a csomagolás jól néz ki, de messze nem olyan minőség mint fiatalkorunk sztárjai, a DT vagy az MTX 50/80/125.
Képet kérhetünk?
Megcsináltam és elmentem vele motorozni. Hogy milyen? Hát pont ilyen:
http://youtu.be/xw12gZ1T-j0
Hétfő hosszúra sikeredett így aztán szerdába csavarodott...
Azt mondtad hétfőn jössz baszod.Én leadtam a kulcsot nyolckor,fél kilenckor elhúztunk.
Most néztem be a kempingbe de mondták hogy már elhúztatok.