Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A villany autó halott dolog paliság pénzt adni érte. A Jimny viszont tetszik szemezgetek vele én is kéne.
Ez a mild-hibrid nem sok lófaszt ér... ha cseréljük, villany lesz, de inlkábbaz új Jimny, mert a Zasszonynak az tetszik legjobban. Ha az kell neki, legyen, ő jár vele... igaz, kisebb is, kényelmetlenebb is, meg drágább is, mint a mostani de nem tömegautó, az biztos
Cseréljétek be a Vitarát egy hybrid Suzukira.

http://youtu.be/r-5ql8Z5YrM
A villanyautós komám most akar venni egy e-up-ot a Zasszonynak... már 4,6 millánál tart az alkudozással (állami támogatás, hitel miatt kapott kedvezmény benne, fél ÁFA levonva) ahoz képest, hogy a fóccvágennél 8 körül van listaáron Engem is rá akar beszélni, hogy cseréljük a Vitarát, gyakorlatilag ráfizetni sem kéne... de az én asszonyomat nem tudom rávenni, neki nem tetszik, meg idegenkedik a villanytól, automatától...
Persze a porsche mindenképpen "autóbb" mint a tesla (ahogy az e-tron is) bár mindkettő sokkal drágább is.
Jelenleg pont ezért fogalmam sincs hogy milyen autót vennék, ezért továbbra is marad a pözsó. (úgyis most volt műszakin, két év meg nagy idő)
Valami félreértés lehet, mert nekem semmi bajom villanyautóval, azon kívül hogy qrva drága. A porsche meg (jelenleg) sokkal drágább a teszlánál.
Amúgy a 3 motoros (Plaid) teszla a király, (ami 1 körön kb. 20 mp-es sallert adott a porschének) de az legkorábban csak jövőre lesz megvehető. (egyébként olvastam az összes villanyos cikket/tesztet, szóval elég képzett vagyok)
Csak eljön a te villanyautós időd is... a jelenlegi legjobb villanyost a Porsche gyártja, nem a Tekla és szerintem még olcsóbb is.
https://totalcar.hu/tesztek/20...
Amikor ezeket a háztáji, szénné tuningolt gépeket látom akkor az az első gondolatom, hogy gyakorlatilag vezethetetlenek az aszfaltra átvihetetlen teljesítmény miatt. (meg hogy a teszla úgyis lenyomná)
Elég jól elforog a BMW

http://youtu.be/104Uv60pbgE
Elmentem a Edigibe kábelért meg hubért,de nem volt már semmilyük,viszont fél-egykor még tele volt a váró emberekkel.
Ez ilyen gyerekverzió,(S=safe)nem enged letölteni,csak a Win store-ból,de át lehetett állítani ingyenesen a normál Home-ra.
Várjuk a futárt....
Na mi van, mindenki eltűnt? Kifosztottátok az EMAG-ot?
Nekem se kellett a 4k, mijafaxnak? A fullHD bőven elég, még DVD felbontású filmekkel nézve is. 50" 2,5-3 méterről
Nem is tudtam erről az S verzióról Nekem a W10fromNCore verzió van, kúccsal együtt valami Enterprise vagy Professional.
Én a 29-es szélesvásznú LG-t vettem,nagyon szép színei vannak.Igaz nem 4k-s,csak 2,5,de nekem ez is elég.
Persze ami ár-értékben nagyon jó,az nem volt fekete matricás.Csak a nagyon ócska,lassú gépeket,meg ami tíz éve a polcon porosodik,azokat adták fekete áron.
Most vettünk apámnak egy dell laptopot,már halódik az asztali gépe.Utólsó darabot hoztuk el,de alig találták meg,végül s Lenovók alól szedték ki.Gyönyörű képe,és meglepően szép hangja van,csak ezzel a Win 10 S-el adták,ezzel a gyerekwindózzal.Kis időbe telt mire át tudtam állítani.
A Dell már bizonyított nálam.
Köszi mégegyszer!
https://www.emag.hu/a/pd/DFZBP...
épp erre gondoltam, ill. ezt láttam. VGA és HDMI van rajta, szóval minden gépre rá tudod tenni. Hogy mit adnak vele, azt nem tudom, szabvány analóg VGA kábelt mindig szoktak.
Köszi az infót!
Azt meg tudnád mondani hogy a monitorhoz milyen csatlakozó kábel van?Azt irja a régebbi típusú szgéphez is csatlakoztatható.Ahhoz kell a HDMI átalakító kábel?
Össze kell rakatnom 2 gépet Vr játékhoz. Nézem én is a blacket, de nem találok semmit. Semmi nincs leárazva ami kéne.
Csak jót akartam nektek, hogy tudjatok szépen sorozatokat nézni délelőtt, de leshetitek, mikor ajánlok én nektek nagytévét meg luxus wellness szállókat legközelebb!
Valójában ezeknek ez a normális ára. Mi van elmentél dolgozni az e-maghoz rikkancsnak?