Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csatlakozom!
József(ek) nek boldogat
2 személlyel 80-al nem gyenge az akkori virsli gumikkal élet és veszély
Nem veszélytelen. Azt hittem a végén le akarják dobni a p.csába.
Régen egyszer álltam a busz megállóban Budán jött egy haver szimszonnal mondta elvisz az Origó presszóba Pasarétre mindig ott gyülekeztünk ő is oda ment. Felültem mögé a Kapy úton kellett menni lefelé az elég meredek húzta neki vagy 80-an majdnem beszartam fostam nagyon...
Szimóval is lehet jót veretni
http://youtu.be/rCeCYGAUhxE
Látod,ha már a nőkkel is meg kell küzdeni,mi lesz itt később?Ugyan hallgatnak a migránsokról,de azok most is jönnének,és ki tudja mennyi köztük a fertőzött?Az NGO-hajók,akik eddig százszámra hoztáák őket,bezzeg most eltűntek,már nekik se fontos.
Miért, látogatókat vársz?
Ma egy nagy felfedezést tettem.
A sok fürdés káros az egészségre,és a vízi hulla a legbüdösebb ember.
A Riga olyan motoros embernek való, aki tudja hogyan működik egy benzines motorkerékpár.
Ez a természetes anyai ösztön volt, te meg egy faragatlan tuskó vagy, kedves ábrus fórum társam.
Nem leszel karanténban,csinálod nekünk a gázt,nitrogén nélkül nem lehet csomagolni a parizert.
Előkaptad volna a lefűrészelt csövűt,mindjárt otthagyta volna neked az ő kosarát is.
Holnap csinálok egy fegyver karbantartást,sőt öntenem kell lövedéket az .50-es kaliberűbe is.
Tudom hogy mostanában ez jól hangzik de itt többnyire az a korosztály van, aki nem csak hallott róla.
Akinek "Riga" kell, az olyan nem kicsit mazochista!! Ha már egy hétig hiba nélkül ment akkor remek volt !!
Tombol a retro őrület, fékpofa rugót például sehol nem találtam, de a babettáé jó lett bele. A km óra nem akar mérni, pedig a meghajtása és a bowden új benne A ponyk arany áron mennek, egy új olyan 10-12 volt 84 környékén, most 200 pedig öcsinek nagyon tetszik, de elvből sem adok annyit érte.
Két hét karantén a kínából jött csomagoknak, aztán kibonthatóak.
Volt egy rakás Riga meg Romet alkatrészem, de évekkel ezelőtt kihajigáltam a vashulladékba. Mostanában meg állandóan zaklatnak hogy komoly pénzekért vennének.
Benne is lennék szívesen
Most hogy mondod...lehet nem építem be az ebay- es dolgokat..de akkor hogyan fog egyáltalán elindulni?
A kínais lánc szerelő meg nyomásmérő cuccok is felejtősek, majd tolom..ha lesz kereke.
Most a lány rometjét baxtatom, a kuplung felőli szimering megszivatott...konkrétan folyt a leömlő körmös anyája alól a fekete olaj...de ment Ha kész lesz dobok fel képet róla, nagyon egyedi a vas, ilyen nem jön szembe veled minden nap...szerencsére
Tegnap én is 160-170 körül haladtam a München melletti 62-esen Szfehérvárig, szinte semmi forgalom mellett.
Úgy könnyű a karantén, ha ott az állandó orvosi felügyelet melletted.

Ez a csaj meg szerintem megharapott volna, láttam a szemében az értelmet.
Jó, de hogy rendelsz hozzá kínából markolatgumikat, mikor már az íbéj is karanténban lesz?
Tegnap és tegnapelőtt is voltam az Arkonikban ( aluminium kohászat Szfehérváron) némi üzemzavar miatt, ez a cég (amerikai) köztudottan betegesen biztonságmániás.

Eddig autóval automatikusan szonda, kártyák, szállítólevél, pontos szerszámlista, a környékbeli macskák által fogyasztott macskatáp ízesítése -gyártója -fogyaszthatósági ideje, bekapcsolt biztonsági öv, felkapcsolt világítás, sisak, szemüveg, ruházat, stb. előírás szerint, aztán jó esetben nyílt a sorompó.
Bent max. 20km/h-s tempó, trafival mérik, összesen két bármilyen hiba és örökre kitiltanak bárkit a gyár területéről. (ráadásul ezt tényleg meg is teszik régebben még viccelődtünk is azon, hogy itt a járdán egy csikket elpöccintve biztos hogy kb. egy percen belül ott is van a SWAT furgon és már körbe is kaptak a fekete ruhások és "arccal a földre és kezet hátra")

Most megyek, húzom a kártyákat (személyi és autó belépő) adom a szállítólevelet, a srác KESZTYŰBEN elveszi, beviszi a barlangba, pecsételve visszahozza egy átlátszó iratgyűjtőben, lépnék a szondához de rám szól hogy nem kell, majd kb. 2 méterről benéz a nyitott kocsiba és nyitja a sorompót. (furcsálltam a dolgot, gyanakodtam hogy ha ez ilyen simán ment, akkor bent biztos már várnak a fekete ruhások)

De semmi.
Jövök kifelé, szállítólevél kitép, kártya húz, nyílik a sorompó, viszlát. (máskor ez kb. olyan érzés, mint mosolyogva odagurulni a mexikói vagy a kolumbiai határátkelőhöz, bízva abban, hogy a kutya nem ül le azonnal a csomagtartó előtt)

Kérdezem a srácot, hogy van-e valami + protokoll a vírus miatt, erre: " kesztyűben kell kezelni az okmányokat, nincs fújkálás az alkoholszondára, nem nézünk be a kocsiba csak kívülről, bár nemrég volt itt egy olasz kamion, annak 5 méterről néztünk be a fülkéjébe mag a raktérbe, ha erre gondolsz"
Tegnap bicskéről fél ó alatt hazaértem 2kor indultam és az m0 full üres volt Budaörstől m3 ig lehetett tolni
Ha kész van lehet menni letesztelni mit tud.

https://www.blikk.hu/galeria/a...