Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az amcsinak nem kellett a Csövi féle rugóprés,simán lecsavarta.
Én si gondoltam rá,hogy a külső csövet simán ráillesztették a belső csőre,aztán jó napot,A gond csak az hogy a két cső együtt kb.300000 péz.De akkor ez a süket szerelő se tudja milyen felépítés,igaz ezek Yamahások voltak,nem rég álltak rá a Kawára meg Suzukira.Amúgy amit linkeltél,az már a 2003-é,B-sorozat,az enyém még 2000-s A-s,de úgy tudom 2006-ig ugyanazt a telót használták.
Ez megnyugtató számunkra is, hogy nem vagy terhes. Gondolom Csövi ennek azért jobban örül. De ezt a kis románcot diszkrétebben, privátba is megbeszélhettétek volna.
Okés gyorsak voltak a békaemberek. . A potikat ha lehet ne tekergesd el nem tudom hogy kalibrálták melyik mit állít.... Egyébként be vannak jelölve.
Szasz Cső, megjött. Most elmegyek holnap reggel, 7végén Pécs 2 nap, szóval kedden tudok mellé ülni. Megmérem az összes BMW-met
Jó lenne újra egy találkozó.
Augusztus első hetében gondoltam hogy elmegyek Esztergom és környékére egy vagy két éjszaka lenne. Szentendrei Pap sziget lett volna jó szállásnak,csak már nincs hely. Ha esetleg valaki késztetést érez,és persze találok szállást emberi áron akkor jelezze.
Ez egy igen strapabíró gép,és a teljesítménye is bőven sok.

http://youtu.be/gIHz-U_73BE;t=435s
Domború lámpa nem néz ki jól.
Ez is domború lámpás. Szerintem berakom ezt én is.
http://youtu.be/h5Eu2U0nets
Pont az lenne a központosító aminek a tetején ül a rugó.
Én sem nagyon értem, de már harmadik napja elég sz&rul vagyok. Hogy gyógyítja -e a forralt bor azt nem tudom, minden esetre megpróbálni érdemes. (vészhelyzetre van itthon pálinka is)
Megfázva? 30 fokban? Ez valami vírus inkább, lehet, covid legalább túl leszel rajta de ha a forralt bor gyógyítja, akkor nem lehet valami súlyos
Amúgy ez a videó pont olyan mint Csövié, csak ez kissé bőbeszédűbb.
Gyulám az a kellemetlen helyzet állt elő, hogy ez itt a videón nem egy ZX12, így a teló sem pont ilyen. Megnéztem pár robbantott ábrát és mindegyik ugyanazt mutatja, mint amit te is feltettél ide. (és sajnos egyiken sincs csúszópersely sem a képen, sem az alkatrész listán)
A tiéd belső csöve ilyen, és ezen még helye sincs meg a perselynek: https://www.cmsnl.com/kawasaki...
Mivel sehol nincs a listán külön csúszópersely, így feltételezem (jelenleg fél liter forralt bor után, mivel meg vagyok fázva) hogy illesztett felületek vannak a szárban ami nem cserélhető. (hangsúlyozom: nem láttam még 12-es telót szétszedve, ez csak feltételezés, de akkoriban ez méregdrága csúcsmodell volt, azoknál meg bármi lehetséges)
"metal slide" -ként kellene keresni az alkatrészlistán, itt a képen a 03-as és a 22-es tétel az..... de ez persze Csövi és Fábi féle FZR-é, a tiédhez nem hoz sehol ilyet.
https://www.cmsnl.com/yamaha-f...
Csodálkoznék... nincs rajzod hozzá? Onnan mintha hiányozna egy központosító.... de nem láttam még ilyet szétszedve, az enyémben Ducati upside teló volt
Ennek viszont tényleg így kell állni?
Készítettem pár képet. Ez a része a helyén van. Pontosan és fixen illeszkedik
Ez az Oemparts enyhén szólva is hiányos,a szegedi szerelő meg egy fasz.Értem én hogy ki akarja cseréltetnia perselyeket is,mert ha kopottak,az új szimmering se lesz tartós,de nem így kell nekiesni az ügyfélnek.A szegedi szervíz ezekután felejtős,de ezt kollégám is mondta már,ő is tapasztalta.
Igen,az egyik a felső csőben van,a másik az alsón.Ügyesen csinálja az amcsi srác,az a felütő kézikészülék nagyon jó.
http://youtu.be/mm2F08Ys_zU
Ja és ez nem angol, hanem arab. Mármint a számok
Vagy a 44008-as csőben benne
A képen nem látszik, de a 44013-as száron kellene lennie.
Srácok,elvittem a Kawát ide a helyi márkaszervízbe mert szivárog az egyik első teleszkóp.Vettem szimmeringet,porvédőt meg olajat,de a szervízes srác nekemesett,hol vannak a perselyek?Mert anélkül nem cserél semmit!Na most sajna angolul nem tudok,meg nem ismerem a fordított villát,megmondaná valaki,hol van az az átkozott persely,amit kell a szerelőnek?