Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a konstrukcióról.
Mit tud ez a motor? Hondát eladtad?
Kivettem az akksit több napra és letiltott a riasztó mindent amikor visszatettem. Azt mondták hogy nincs benne riasztó,de volt. Csak inaktívvá lett téve,és amikor több napra áram nélkül maradt akkor visszaállt alapra. Nem volt hozzá távkapcsoló,és úgy nehéz. Már vissza akartam kérni a pénzt,amikor sikerült kivenni belőle a riasztót. Gyári beszelésű volt és nem volt egyszerű,de a kereskedő megoldotta.
Gratulálok szép motor! De mi volt a Baja? Kicsit mesélhetnél, hogy mi történt
Hazafelé készülőben.
Nagy az öröm! Meglett a motorom. Már majdnem lemondtam róla,de megjavították. Az a lényeg hogy már itthon van. Kicsit ütött kopott,de nagyon tetszik. Sztem jóban leszünk.
Csavarral nem nagyon lehetett variálni de 10.9-es került bele. Valójában 1-1 hatos csavar tartja. Bilincsekkel még megerősítettem de nem biztos, hogy kellett volna. A régit eladom... Sokat gondolkoztam rajta de nagyon ügyesen kitaláltam Mert lényegében nincs nagyon hova rögzíteni a konzolt idom fúrás nélkül.
Remélem, eggyel nagyobb csavart raktál bele, mint amire először gondoltál de nem is az a tartó, aminek 2x is eltört a csavarja, ugye?
Miről?
Kép lesz róla?
Valami ilyesmit akarok csinálni az FJ-re meg lehet majd az FZR-re én is. A Givi platni tartója olyan ronda hogy inkább levettem az FJ-ről...
Jó lett.
Tüchtig!
Na kész van a doboz tartó.
Ignácot nehezen tudtam kirángatni otthonról. Amikor végül sikerült,akkor rohangált megállás nélkül. Gondolom nagyon fázhatott csórikám,pedig adtam rá kabátot.
Sziasztok!
Csak nehogy marcusban jojjon az sms hogy ulj at egy masik kocsiba ha fazol.
Igen, ez elég gyakori februárban a nagyobb baj, hogy az egész jövő hétre 0 fok körüli maxot jósolnak pedig már jöhetne a tavasz
Sziasztok. Itt is hideg van.
Van erre felé egy eladó olcsóért. 87-es 1100-es....ll
KinyírhatATlan
Jók bizony. 130 paci, 108 Nm, 5-7L fogyasztás. Légolajos 5 gangos blokk. Kinyírhatlan. Kényelmes, kellemesen dögnehéz gép. Az enyémben 148000 km van, elindulásnál csörög a primer lánc. Ennyi baja van. Idén 35 éves.
Nem.