Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kimondottan a fegyverre gondoltam.
Nem igazán értem ezeket a riasztó fegyverekre miért is van szükség? Sztem szarnak se jó egyik se. Ha valamelyik is jobb hatásfokú akkor már büntetik. Csak bajt hoznak az emberre. Ha meg minden mnd1 akkor valami éleset otthonra,bár nem lehet megvédeni magad/magatokat senkitől,mert jobban rábaszik az ember mint aki rád tör. Ha meg mindenképp kell,akkor egy jó ásó is mellé,eltüntetni a donort/donorokat. Már azért is seggbe rúgnak,ha a kutya megfog valakit a kerítésen belül akit nem is hívtál. Akkor meg minek. Csak egy vödör szar ömlik az ember nyakába ha használja. (ha kiderül)
Egy huszasba még épp belefér
https://www.combat-zone.hu/eng...
Por se lesz belőle.
Ez a legócskább pisztoly,de már ezt se ennyiért adják!
Mi van nincs pénzed tankolni?
Kb. ennyi a meglátásom erről az otthoni fegyverkezésről:
http://youtu.be/d_w9uqGF99U
Kb. ennyire.
Ez a kapcsoló mit működtet???
Na ez pont nem jó semmire... céllövészetre nem. Önvédelem? Startpatronnal nevetséges, ha meg megtömöd lőporral, máris illegál - ráadásul 200-300 J-al talán agyonlövöd. Na akkor jönnek a problémák
Igen,csak ezek drágák,meg el kell menni értük,és Keszthely neked is messze van.Én a Globszervertől vettem,az olcsóbb.
Az a baj, hogy ez elöltöltős... a patronos jobb, mert gyrsabban tudsz tölteni. Ilyet néztem, nem fontos készletben, szólóban olcsóbb 20-al (bár annyit a + cs +tár +agy megér)
https://ferfiakjatekboltja.hu/...
Gumilövedékest most vegyél,mert 2023-tól ezek engedélykötelesek lesznek,vagyis eltiltják a pórnéptől.Ha van akkor viszont maradhat.Gázriasztó is csak olyan lesz,tele akasztózva,semmilyen lövedéket nem tud majd kilőni,gumit se.Tömjén Zsolti keresztülvitte a parlamenten sajnos ezt a törvénymódosítást.Viszont a muzeálisok maradnak,de azokkal csak lőtéren lőhetsz otthonvédelemre nem használható.
Bartal puskát vagy pisztolyt vegyél,ezek muzeális minősítésűek,de Start-patronnal működik,otthon,magánterületen is használható,a régebbi példányok fél gramm(!) lőporral is tölthetőek,és azzal már 300-Joule energiát tud.
Ha élesből kell,árban ez a legjobb,csak ritkán van mert nagyon viszik.
https://www.combat-zone.hu/eng...
Az ára is jó a Glock másolatok közt.
https://www.combat-zone.hu/eng...
Úgy néz ki, mint egy Glock
Tökéletesen elég home defencere, vagy állat támadása ellen.
Van némileg olcsóbban is.
https://www.amazon.com/gp/offe...
ja ez lemaradt
Nekem csak 1 ilyen kis macskakergetőm van
Mindig csak a fegyverkezés, a fegyverkezés...
Teccenek ezek is. Gondolkodom, hogy veszek egy Godfathert.. újban elég húzós, de most lesz néhány használt a piacon, mert a háború elmaradt - márciusban, mikor pánik volt, nem lehetett csak rendelésre venni, úgy szétkapkodták. Na ezekből biztos akad majd
Jobb, mert élesből készül, és kibírja a dgyesznyóölő patront, úgy meg már elég brutális lesz.