Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész lett a szőlőpálinkánk. 60 literes hordóból lett 9 liter. Holnap kezdjük szedni a második hordót.
működnek még a csaj reflexei, mert rászorított combbal...
Miér nem olyan kígyót vittél neki, aminek az egyik vége fixen rögzítve van? Azt kellett volna berakni... lehet, fel se tűnt volna neki, annyiféle volt már benne
Ez volt az a kígyó,amit addig nevelt Andi,míg végül 35-kilósan adta el?
Megcsöcsörészte a kígyó.
beraktam a boát a lába közé
Aztaq. Lennék klubbtag a boával, boa, én, caprio, hamilton..nem gyenge
Én dolgotztam Palvin Barbival
.
Nála már csak tudod ki boldogabb?..a gazdája.
Nem tehet róla, van neki és kész.
Amerikai magyar félbarátnőm is amerikaiul beszél magyarul 34 évesen, pedig 13 éves koráig itt élt. Elsőre elég idegesítő volt --ezt a fejéhez is vágtam-- de aztán kiderült hogy nem megjáccásból ilyen, egyszerűen odakint nincs senki körülötte, akivel magyarul beszélhetne.
Mondta hogy itthon b&sztatták sokan, hogy "az 56-os magyarok is tök jól beszélnek magyarul, pedig mióta ott élnek, szóval elkönyvelték hogy teszi az agyát arra hogy amerikai és affektál itt hogy fényezze magát. (ahelyett hogy inkább levenné a melltartóját)
Engem idegesít a tájszólása szójjon tájt otthon, de ne egy MAGYAR műsorban, ott én MAGYAR beszédet akarok hallani. Kötekedőknek: igen, tudom, hogy ez magyar, de sztem mégse.
Némit mert ennek a köcsögnek semmi se jó most is nyöszörög, hogy milyen racism van ahelyett, hogy kussolna, és örülne, hogy lukon ül, de nem esik bele!
Én ha sorra keríteném az említett 2 db hölgyet - engem utána nem hallanátok panaszkodni! lehetne bármekkora raccizmus
Pistát én sem kedveltem.
A totálkárban egyáltalán nem, viszont a szpídzónban sokat javult a megítélése. A tudás az biztosan megvan, emberként is biztosan rendben van (annyira nem ismerem) de a stílusa nekem eléggé idegen. Ettől függetlenül az amerikás részeket mikor néztem, egy kicsit sikerült meglátnom az embert a karakter mögött, és azóta úgy megvagyok vele.
Némi irigységet vélek kihallani a második mondatból.
Nyomja a gázt, azért tették oda, mert abban jó. Ne politizáljon, meg ne sajnáltassa a fajtáját - niggerként, pont ő, aki elért mindent, és még ráadásul Sherzingert meg Palvinbarbit is megbaszta
Ha akkora nagy rasszizmus lenne, niggerként még a boxutcát se söprögethetné...
Bazze. Nem szerettem ezt a speedzonos tájszólásos csávót. Valahogy belefutottam a vamos amerikába a 7. évadba. 1ültömbe végignéztem nem lehetett abbahagyni annyira jól tolják a műsort. Első amerikai útjuk a 2. évadba volt menni amerika címen az is van vagy 20 rész hát úgy érzem hajnalig tolom megint mire végzek az összessel. Hatalmasak. Lehet jókat röhögni is de a szakmai felkészültsége a csávónak elképesztő.
De az nem ilyen látványos.
Már vagy 10 éve nem nézek F1-et, szóval nem nagyon tudom hogy ma milyen. (már 10 évvel ezelőtt is el volt b&szva, gondolom nem lett jobb)
De hogy egy többszörös világbajnok niggert lemajmozni? Hát ez tényleg nagyon raccc!
Amatőrők... vákummal... 30 bar nyomással nagyobbat szólt volna
Itt van igazi Forma 1 azoknak, akik unják, hogy a mai F1 egy "no racism" pólóban ugráló majomról szól...
https://totalcar.hu/belsoseg/2...
A vidit nézzétek meg...