Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

124-es óta már minden merci csak az árnyéka önmagának, főleg a dízelek. https://www.google.hu/search?b...:
Ha magadból indulsz ki igazad lehet.
Remélem a Ricsinél is lesznek majd rendőri ellenőrzések, mint a híres Atilla barátjánál. Semmilyen más bontósra nem mondtam rosszat, velük volt csak rossz tapasztalatom.
A rupótlanhoz csak annyit fűznék, hogy nem én rendelek a prémium S-Classéra amcsiból lámpát, mert a gyári drága. Vicces, hogy te fikázhatod más motorját, de ha valaki megemlíti, hogy a Merdzsó nem olyan jó akkor meg bepipulsz. Lehet el kéne gondolkodni azon az 5000 tiltott emberen.
Hát ja...... IGAZ.... Már bánom... Rupotlan nethuszar
Ezt nem is nevezném egy színvonalas reagálásnak!
Mind az 5678 hülye, ugye?! A kritikát tudni kéne kezelni! Rajongó?! Beszarok....
Először jó lenne megtanulni írni, utána talán adnék arra, amit közölni próbál! A W220 pedig továbbra is az egyik legszarabb, maguk a Mercedesesek szégyellik, hogy csillag van rajta. Viszont nem csak a tolják a csillagokat, hanem a szervizeknél látják is.
Én helyedben Zsolti nem is reagáltam volna ,
köszi a szavakat probálok a reagálni 1943 w 180 160 ohc ....gyenge old timer ... gyenge old timer 1974 w 123 280 sohc cupé áll egy ilyen is a garázsba .. 1990 w124 3200 -24 compresor .. áll egy ilyen is ... igaz a fiamé 2003 w220 55 . első tulajos .. hibátlan 388 loerő .. . és igen nekem csak egy w 220 4 matik 5000 van 2006 fullos .>.. mi a problémád kis gyerek amugy a leg jobb mercedes a w126 ..... s classéba . es aw220 jobb mint a w 140 és jobb mint az utota a w221 ami ujra jo az a w222 .. csak azért hogy maradjunk a tényeknél
Ricsi!! felesleges evvel idegelned magad .. valojában ez az egész képes motor tele van a motor tásadalom selejtjével ..persze van kivétel ... amitt le irtál,mindenki tudja .. a probléma az irigy tudatlan tehetségtelen emberekel van .. azt gondolja hogy mivel neki is van személyi száma olyan mint mi .............. itt a taschner garage tudod hány ember van ki tiltva az oldalrol ...................... 5678 most pontosan és van 19780 rajongo 18 450 követő és 47890 tag .. és mégis meg kell védenünk a saját igazunk .véleményünk
Meģoldódott!
Köszi
Anyagi helyzetem nem rossz, nem erről szól a történet.
Nem vagyok arctalan, személyesen ismerjük egymást. Nem az alkudozásról volt szó, odavittem egy Új állapotú hondat es nem vetted meg pedig telefonban megegyeztünk. Arcoskodhatsz nem csak én ismerlek ilyennek. Fórumon elmondhatom ami megtörtént. Gondolom a vfr kerekes sztorira sem emlékszel!
Jézusom, van bajod báttya :) Tesco-t is fikázod mert drágább az uborka mint árukeresőn? :) Igen, aki alkatrészt árul, figyelembe veszi majd a családi hátteredet, a jelenlegi pénzügyi helyzetedet, a motorod állapotát, a kedvedet, a fizimiskádat, a barátnőddel/feleségeddel tartó kapcsolatodat stb.. és a végén mond neked egy összeget amiért biztosan elviszed. JA NEM, ezt mind leszarja, mert a te problémád...
A Pancsim és is jobban szeretem,mint az újakat.
66kw. Már nem az enyém,hanem egy barátom vette meg. Ábrus nagyon hozzáértő,és képben van minden tekintetben ezekkel a gépekkel kapcsolatban.
Szia kedves Sedu!
Évek óta olvasom ahogy nyilvánosan fikázol engem mindenféle fórumon.Rendszeresen valótlan dolgokat állítasz rólam,negatívan minősítesz és rontod az üzletemet.Egyszer kb 8 éve megcáfoltam szintén egy valótlan állításodat amire fura módon nem írtál vissza, azóta nem reagáltam semmire csak tűrtem!Mindig szemet hunytam az állandó negatív kritikád felett.Ha kicsit körbe nézel az interneten és nem a garázsban porosodó bármi áron eladom alkatrészek áraiból indulsz ki akkor észre vehetnéd a BONTÓS és nem fórumos árakat.Köztudottan drága vagyok ez tény de általában jó alkatrészeket kínálok és garanciát vállalok rájuk (sokszor csak nálam van) Ha valamiben telefonon megegyezünk azt mindig tartóm,ha hoztatok egy motort és alkudtam valószínűleg azért történt mert nem olyan állapotú volt mint ahogy azt elmondtad.Ez egy szolgáltatás,ha neked nem felel meg ne vedd igénybe,sajnos mindenkinek nem lehet megfelelni!Egy vállalkozásnak vannak havi fix költségei amit az alkatrész árakból kell kitermelni. Szeretnélek megkérni arra ha problémád van velem mond el személyesen,de kérlek ezt fejezd be!Már mindenki látja,olvassa a véleményedet,hogy a Ricsihez nem kell menni mert olyan amilyen.Talán add meg az esélyt másnak is hátha ő nem így fog vélekedni rólam!Nem fogok egy nyilvános fórumon vitázni senkivel arctalanul egy név mögé bújva,részemről lezártam az írogatást,de megkérlek legyél kedves fejezd be a Ricsi bontó fikázását!

KÖSZÖNÖM!!!

Fazekas Richárd!!!
Nekem egy xtz 750-em volt kockalámpás, de sikerűlt szereznem hozzá kétkörlámpát és kicseréltem. Kb 15 éve, de ez még most is megvan. Nem kell valakinek??
No komment
Ha teheted tegyél bele kerek lámpát úgy ütős ,akkor sosem láttam svájcit ,érdekes és motor abba is bele lett nyulva? Azért kérdem mert most küldtünk 2003as r1 et szerelőhöz azt a gazdának leesett az álla hogy övé is svájci mert tele pakoltak hogy jobb legyen a kipuffgaz értékek ,vagy vmi hasonló
Engem többször is megszopatott, és az árai kifejezetten drágák. 1 pár sportdob kellett a 2006-os R1-emre 120-ból nem engedett (szerintem még mindig árulja) 50-ért vettem itt a fórumon, és én is annyiért adtam tovább mert a gyáriakat is szépen át lehetett alakítani.
Nem tudok mást se ajánlani, mert ezek a mások nyomorából élnek.
Lebeszéltünk egy motort bontásra (kinti papíros 1-2 éves vas) el kellett neki vinni, a helyszínen hülyének nézett vihettem haza. Motor kerék is: volt vfr kerekem mondom megveszi-e? Persze odaviszem mondd rá x-et, mert van neki 3 is. Mondom megveszem mind a hármat 2x-ért. 4x-ért tud adni egyet.
Gyári. Svájci piacra ìgy szállították
Ha már ducatit emlited. Most olvastam monster 900 ás és monster azt hiszen 821es ,szóval régi kontra új,de volt bmw gs1100 vs gs1200(25èv kettő közt) és épp hogy jobb az új.regiek jók ,mennek,kicsit puritánabb de nincs mit szègyenkezniük.99es r1 esem is jobban szerettem mint 07esem
Szép de hova lett az egyénisége? 2kerek lámpa?