Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Mint új fórumtag jelölt írok ide , mivel holnap készülök megnézni egy 04. es R6 ot , Mint tapasztalt Yamaha tulajok, titeket kérdezlek az R6 típus hibáiról , mire figyeljek oda? :) Üdv. Laci
Sziasztok! Még egy kérdésem lenne. 2004-es R6-om van, és észrevettem, hogy légszűrőt K&N-en kívül nem találok. A gyári szivacsos mosható, vagy cserélni kell bizonyos km után? Előre is köszi!
Sziasztok. Keresek 2005-ös R6hoz generátor fedelet. Ha esetleg valakinek van akkor az érdekelne.
Köszi! Közben megoldódott nekem is, csak egy kicsit talán kikopott és egy kicsit magam felé húzva a kulcsot nagyon szépen megy...
Szia! Az enyém is akadt anno a sok gedva az előző tulajnál összegyűlt benne. 3-4x WD40 kezelés kellett neki (értsd eláztattam vele) és megjavult. Egy próbát megérhet.
Sziasztok!
A hétvégén vettem egy 2004-es R6-os Yamahát, tetszik a motor,a bátyámnak is ilyen van, de ez a Moric fantázianevű gyújtáskapcsoló akad, ha ráakarom adni a gyújtást. Az érdekesség az, hogy a bátyáménál is. Gondolhatom ezt típushibának?
Köszönöm!
Sziasztok!
A mult heten felboritottak az R6-om a parkoloban... kb 10 percet fekudt az oldalan! azota keken fustol alapjaraton 5perc utan nem birok mellette allni, megmertem a kompressziot 8 legkor atlagban, uj gyertyakat tettem es olajat is csereltem. Mi tortenhetett mi miatt kezdett ilyen hirtelen ennyire fustolni? Elotte nem volt vele semmi gondom.
Es meg lenne egy kerdesem http://xado.hu/webshop/alkalma... ezt erdemes kiprobalni valaki hasznalta mar es mi a velemenye rola? 2001-es a gep :)
Udv Tamas
Ez normális(enyém is ilyen volt).Az a lényeg hogy a ventilátor bekapcsol időben.
Ha jól számolom, az 2 perc alatt 8 fok? Mert az kb. normáis.
Sziasztok! Hosszú keresgélés és sok felesleges utazás után a mai napon sikerült végre vennem egy 2006-os R6-ot (RJ09) és a következőt vettem észre: ha normál tempóban haladok a vízhőfok elkezd lemenni (akár 70 fokig) lámpánál állva viszont iszonyatosan gyorsan elkezd kúszni felfele (+1 fok kb. 15 másodpercenként) és felfut 100ig (amikoris bekapcsol a ventilátor). Volt nektek hasonló? Feltételezem a termosztát lesz a baja de ha valakinek van tapasztalata megköszönném, ha megosztaná. Mindemellett várok javaslatot hova érdemes vinni szervízbe Budapesten (megbízható és gyors szervíz vagy maszek szerelő érdekel). Köszi előre is, széles utat!
Szia!nekem is vannak blokk alkatrészek ha érdekel.30/6590905
Miközben ?????
Szia ...
Nekem megmaradt az olajdekni ,meg a blokkház alsó fele , az olajhűtő , meg az olaj szivattyú....ha érdekel...
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van eladó komplett blokkja vagy blokk háza 99-2002-es R6-hoz kérem jelezze.Előre is köszi!
Üdv.:Vinkó
Sziasztok!Lenne egy hatalmas problémám!Van egy 2000-es évjáratú r6-m,egy hirtelen szabályzás közben kivillant az olajnyomás jelző lámpa és a kis olajos kanna szimbólum is,és azóta is világítanak!Az olajnyomást megmértem,az tejesen rendbe van,az olajszintem is jó.Most akkor mi lehet a probléma???Aki tud kérem segítsen,mert így nemigazán merek motorozni vele!Előre is köszönöm
Sziasztok! lenne egy komplett GYÁRI ÚJ idomszettem R6R-hez az (rj15) lámpákkal ülésekkel! kompletten 215e ft!06304471579
legtöbbször TPS gond ez...
Hello. Van egy 2004-es R6-osom és ugyanez a hibája. Nálad (ReityR6) mi volt a megoldás?
Köszi a választ Rinpocse
üdv...
99-02 -es R6 -hoz lenne jobbos balos hasidom eladó ...egy 5-ösért...
Sziasztok!
Valaki nemtud 2003-as Yamaha r6 -hoz magyar nyelvű gépkönyvet? Sokat segítene
Sziasztok!
Valaki tud esetleg segíteni abban, hogy hol tudnék ilyet szerezni? Netán valakinek lenne eladó? 2003 R6-ra kéne.
Köszi!
sziasztok
Valaki nem tud 2003-2004-es yamaha r6 hoz használati vagy karbantartási útmutatót magyarul? vagy valakinek nincs eladó?
yamaha r6 üvegszálas idomok eladók. 703781937