Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Megrepedt a henger, jól látom? Ennek milyen "tünetei" vannak?
A kép lemaradt.
Ukb köszönöm!

Szia!
Az egyetlen nagy probléma szerintem a képen található.
Nem sok olyan Yamaha R6 5EB van, amint ez nem jött elő.
Remélem segíthettem.
Sziasztok!
Egy barátom R6-tal szeretné elkezdeni a motoros pályafutását. Az lenne a kérdésem, hogy vannak-e széria hibái a 2001-2002 évjáratú mociknak, illetve mire kell figyelni jobban ezek vásárlásánál? Nekem sose volt sportmotorom, ezért nem is ismerem annyira őket. Esetleg, ha valaki tud szép állapotút 700k-ig, azt is megköszönöm a válaszokkal együtt.
Üdv.
Pontosabban Eni i-Ride Moto2 5W-40 volt az utcaiban.
Szia,
Én Eni i-Ride Racing 10W-60-at használok, bár csak pályázok. Amig megvolt az utcai is, abba Eni i-Ride Moto 10W-40-et raktam. Előtte Motult, de ár érték arányban ez szerintem jobb, bár a motort kellene megkérdezni... :)
Ukb
Kedves Tagok!
Kinek melyik olaj viselkedett a legjobban az R6-ban?
Nekem adott egy 2004-es 5 sl.
Előre is köszönöm!
Sziasztok 2000-es évjárathoz keresek olajbetöltő kupakot, valamint a tank alatti tégla alakú gumibakot akinek van ne tartsa magában :)
Azért ennyire nem kellene kapkodni ! Nem tudnak a javítók így kibontakozni! Te meg ne ijedj meg mindjárt ! Ezek japán gépek!
Megoldottam, minden ok, köszi a gyors reakciókat... :)
Sziasztok!

Kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni. Yamaha R6 2208. Beraktam az aksit, indítanán és semmi. Mármint az akksi jó és világítanak a kijelzők, és a szivattyú is megy, de amikor benyomom a gombot, semmi. A sárga motorhiba lámpa a gombnyomáskor felvillan és nem indít. Moi lehet a gond???
Sziasztok! Van egy eladó új bontatlan K&N légszűrőm R6hoz (99-05), ár 24.000 Ft, Nagykanizsán vagy Budapesten átvehető.
Atesz 30/5956365
Sziasztok eladó kevesett futót alkatrészek 2003.évj.R6.hoz ha valakit érdekel üzenjetek Üdv:Karesz.
Pont a minap volt az Omega Motornál Gyöngyösön (Ex Yamaha Tátrai) és erről a témáról kérdeztem őket.
Tudják javítani... ;)
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy a masina beadta az unalmast. Keresek garanciás , felújított motort 2002-es r6 hoz. Ki mit tud és milyen áron ?
Köszönöm a segítséget.A motortól nem szeretnék megválni! Ha van neked kérlek írj e-mailt vagy viberen is elérsz. ! movar.rider@gmail.com / 06309482514
http://youtu.be/IuuSlyAyO2M
Parancsolj. Annyira nem hinném, hogy nagy munka.
De most hogy szóba került, szerintem én is megcsinálom,mivel vannak hasonló tüneteim, és a szinkron nem oldotta meg, legalábbis nálam.
Nem szeretném kiiktatni csak picit ugrál a fordulatszámmérő alapjáraton , és van aki azt mondta hogy kitakarította a tps szenzórt és utánna jó lett. De elakarom majd vinni egy injektor szinkronra is hátha attól jó lessz.
TPS szenzor kiikatatás???? ???
Mennyiért asod?
Sziasztok
Kinek mi a véleménye a tps szenzor kitakarításárol? Van értelme? Mennyire macerás?? :)
sziasztok sürgösen eladó nem azért mert szar, ha esetleg tudtok rá valakit azt megköszönem
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Szia nekem 2000-res van de egy pár kesztyű is nehezen megy bele a plexi esélytelen!
Röviden: Nem. Hosszan: gyakorlatilag egy sporttúrába sem nemhogy egy r6-ba. Kb az eü csomag, és egy 0,5l palack fér be. Illetve a farokidomba oldalra pedig egy sisakhálót tettem én be mindig (2005).
Hali egy olyan kérdésem lenne, hogy az r6-nak mekkora az ülés alatt lévő tárolórekesze? Sehol nem találok rá választ neten.Tartalék plexi beleférne esetleg.? Az első és második generációs r6-ra gondolok. Előre is köszi a válaszokat!
Szia
16/45 a gyári azt hiszem
Nekem van 46-os alu Wieres lánckerekem.
http://www.wieres.com/Shop/1469-46