Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem erre gondoltam.

Arra gondoltam, hogy a meghuvelyezett motorok messze nem tunnek teljesertekunek a "problema megoldasa" utan, ertsd, amelyiket meghajtjak, (sportmotornal ez uzemszeru) az nem nagyon birja. Ezzel kapcsolatban mik lettek volna a tapasztalatok, dehat inkabb elmegyek meregetni, hat velem nem stimmel valami, hogy kerdezni merek.
nézd, röviden ! márkától független 1999-2000 tájékán minden gyártó nicasilra váltott, kisebb nagyobb sikerrel, pl kawasaki zx9r 2000 től fasza, yamaha r1 kuka, cbr 954 kuka, gixer jó........... na most, vagy megoldják a problémát és tovább tudod használni a motort, vagy neki állsz és addig számolsz amíg tetszik ! várhatsz egy keveset futott motorblokkra 2-4 évet, de lehet csak 1 hét, kiadsz érte 250 -et vagy megveszed komplett 3-450 között és vagy jó vagy sem. egy huszasért hüvelyezik meg? nem, de sokkal kevesebb mint egy csere blokk. de legyen egy R1 vagy 954 ami 800 -1.2M árban, és nyilván nem dec 6 -án a mikulás guruláson fogja letolni a gatyát hanem szezonban. 2 óra kivenni a blokkot 1 óra porrá szedni, 1 óra alatt elmosod, viszed, pár nap de már előre rendelheted a tömítés készletet, kb ugyan annyi idő alatt beköszörülik a hengerfejet és lapkázzák, neked vagy másnak kb 4-5 óra az összeszerelés, 3 óra vissza a vázba, szinkron beállítás új olaj és élvezheted. ha ez rosszul hangzik akkor kezd el méregetni a vas és nicasil henger hővezetését !
http://youtu.be/RwTsUCn3OAQ remélem sikerül kihozni belőle ezt !
remélem tudtam segíteni. http://youtu.be/vMxxAScT-vk bika az R6 !
igen írok.
Szia! Engem érdekelne. tudsz elérhetőséget adni?
https://www.kepesmotor.hu/yama... ha itt a csákó adok elérhetőséget, ne dobja ki az r6-ot.
2009 r6r hez keresek powercommandert, nincs véletlenül valakinek?
Hali nekem lenne egy! Ha minden igaz ma derül ki hogy eladó lessz vagy nem! 70-77-60-260 köszi Zsolt
Sziasztok bodis dobot vagy komplett rendszert keresek akinek van kne tartsa magában :D
Mik a tapasztalatok, mennyire lesz tartos egy rosszabb hovezetesu vas huvely egy eredetileg nikaszil henger helyett?
az első szériás r6 henger hüvely vissza hüvelyezésre és fúrás és síkolásra tudok elérhetőséget akinek aktuális lehet, nem kell kidobni a blokkot és nem is kerül olyan összegbe amit nem lehet kifizetni.
Üdv mindenkinek!
2 héten belül megyek megnézni pár R6-ot. 2004 és 2006. (Meg is venném már valamelyiket!) Érdekelne, hogy ezeknél a motoroknál mikre kell odafigyelnem vásárlásnál.
Ennek a motornak ez a 8. tulaja.. Ami egy kicsit elgondolkodtató-- https://www.kepesmotor.hu/yamaha-sportmotor/p2091211
Ez a másik pedig 2004-ből. https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yzf_r6/yamaha_yzf_r6-14781046?fbclid=IwAR1mzJsRx8iWk69u3zkoziyY_gpjlFfOJV17sgFnGcjjCPgATHVX_u1eoAw
Köszönöm a válaszokat!
Szia, haveromnak ilyen volt, generátor meghalt, nem töltött vissza, de ez elektromos hibára utal.
Sziasztok r6 2005 ön féktárcsát mikor kell cserélni mennyi km nél? Előre is köszönöm a segítséget
Hello
Érdeklődnék h valakinek nincs e 2001 r6 utas ülése eladó? Köszi
Nyitott rendszerrel nekem is ingadozott. (Fz6)
Sziasztok!Kérdésem a következő: 06'-07' r6r vásárlásán gondolkodom.Tud esetleg valaki valamilyem gyári hibát?Egy pár embertől hallottam már,hogy a főtengely hajlamos a meghibásodásra.Nyílván ez a használattól is függ.Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy az alapjáratom ingadozik ilyen 100-150 et nem rég volt szelep hézag meg injektor szinkron igaz a gyári dobbal most egy mivv rendszer van alatta teljesen nyitott esetleg az is okozhatja ezt? Tps szenzort most pucoltam meg értékek jók hiba kód mentes a gép köszönöm előre is a választ
Olyan kérdésem lenne hogy Yamaha R6-tal úgy jártam fel villant a motordiagnosztika lámpa 46-os hibakóddal le álítottam utánna többet nem indult csak úgy hogy az akumlátort fel töltöttem a kérdésem az lenne hogy akumlátor hibám lehet vagy a feszültég szabályozó nem müködik rendesen és azért merült le az akumlátor... mert töltést tudok mérni ilyen 13-9-14 voltot alapjáraton.
Valaki tapasztalt már ilyent?
Szia. Írtam privátot.
Sziasztok!

Budapesten vagy környékén keresek megbízható szerelőt!
Szelephézag és vezérműlánc ellenőrzésre, mivel valami csörög picit a motorban.
Tudtok ajánlani megfelelő szakembert?
2004-es R6.
Köszi
szelepfedelet leszereld és látod mi a pálya ! csak megbontás után vásárolunk alkatrészt, vagy te is az alkatrész oldalon szeretnél hirdetni évekig mert ha nem gombokért fogod adni a megrendelt és fel nem használt új alkatrészt akkor az ugató vadászkutya fog csak veled szóba állni, szóval megbontod és látod addig csak kitaláció az egész. 2000-évj, lehet komplett blokkot kell cserélned.
Sziasztok 2006 R6R-re keresek leömlőt leginkább olyat amiből a kati már ki van iktatva, ahogy a képen is látni
Sziasztok! Kérdésem a következő lenne! 2009 és Yamaha R6 ra lehet nagyobb hátsó gumit rakni, gyári 180/55, rámegy a 190/55 ?