Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor Béla akit Lajoisnak hívnak, az utolsó előtti körben hagyott egy kis rést amin leléptem :) A kis Ölbei lelépett addig 8-al így már nem kellett ütni tovább a gépet. Lajos vezetett pár körig, Ölbeivel kergettük. Ölbi vagány előzéssel megelőzte én nem fértem már ott be és Lala mögött mentem eddig.
http://youtu.be/8OqhLbO_Eec
King!
Első 500km-en túl van, kiváló menet teljesítménnyel rendelkezik.
és van itt pár levegős Yamaha cucc. Ingyé elvihető
Rendet rakok a laborban
IrtaM emiét
Hát igen! :) Dr.Professzor Ottó :) már szombat reggel cibálja a Füvi faktor:) yamahát. Így él egy sportembőr :) nem a cigi meg a sok pia!:) http://youtu.be/xo0EhrI0Ezg
Lényegében a belső csap ami ki-be jár ,azon van egy szimering ami letömíti az olajteret ,és ott jön ki. A képen a nagyobbik szimm. Sehogyse jó ,reménykedtem hátha van tapasztalat ,rd 350-é nem tudom hogy jó-e ,milyen áttétellel hajtja ,meg mennyit szállít...passsz
Én nem értem. Hová ömlött az olaj? Pumpából kifelé? Befelé az olajtérbe? Mi kidobjuk a pumpát, nem hasznájuk. Ha r1z be jó az rd akkor adok pumpát.
Mennyit kérsz érte?
Sziasztok ! Olajpumpa felújítással kapcsolatos problémám van ,vagyis kérdés lenne.... Az enyém szimeringes volt ,ömlött belőle az olaj ,viszont már a második utángyártott jó minőségű vitonos szimeringet teszem bele ,és mindig szivárog valamennyire ,a csap ahol tömít hibátlan felületű (Ami alternáló mozgást végez) ,igazából van olyan szimering ami megfogja rendesen ? Remélem itt járt már valaki sikerrel..
Nagyon jók
eladó
egyben vagy fő darabokban
nem aprózom szét
csak akkor bontom el ha mindenre van vevőm
https://www.sportmotor.hu/albu...
Tisztelt fórumozók!
Szükségem lenne első lámpára és lámpatartó konzolra, kéthengeres RD LC-hez, vagy YPVS-hez(kerek forma), valamint váltókarra, és nem vágott első sárvédőre. Ha van eladó valakinek, kérem jelezze! Tel: 20-kettőötvenhét-huszonnégy-09.
Köszönöm!
jövő hét k,sz,cs du. vmikor kecskeméten egy kopott gumis lazázás? ha vki jönne akkor meg próbálom úgy alakítani.
Nálam akko nagy a zűrzavar
Köszi. Átadom! ...Amit beszéltünk itt dokumentálva :) itten látható: ( ha nem így csinálja akó valami nem jó :) minden váltás után is emelnie kell a nóziját. De legalább 3-as ig. Ha utánna is emeli az már beteg :) perverz érzés :) akkor jó motort faragtál! Egyes és kettesben ha nem jó a rekció időd ,hanyatt kell vágjon! Igaz én 70 Kg. és izmos vagyok :) :) Jaaaa!!!! ez a 250-es volt!!! Én csináltam ahengereit. 12 fölött forgott és erősebb volt mint a mostani csont széria 350-esem. 250-es a Lovasi-nál van,ő fog vele menni.
Király képek köszönöm