Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem ne minősíts senkit.
Nem volt hiány a jó csatákban már az időmérőn és versenyen sem az utolsó körig. Ott türelmesen pihenve megvártam a mentőt...felállni úgysem tudtam :)
B.R.R.C.-nek!

Mivel nem voltál ott, ezért dobogón volt.... és mivel nem voltál ott inkább csendben kéne maradnod ahelyett hogy másokat piszkálsz és minősítesz! Ott akkor és az adott emberek között Ő volt a harmadik. Ettől még senki sem érzi magát Valentino Rossinak.... Az hogy ennyien indultunk a többi "veterános versenyzőtársat" minősíti és nem azokat akik elindultak!
Üdv.: Balázs
Bocs Lacibá!
:) ypvs euring 1.22.2 és felhív ezzel lefekvés előtt
Egy ember le sem írom a nevét
Na majd ott megbeszéljük !
Üdv. Nem kell semmilyen összhang Lacibá. Időt sem méri senki. Csak lazán.
Szia Sanyi ! Kösz a felajánlást és ha lehet élek is vele .Azt azonban mindenki tudja,hogy két három kőr alatt nem lehet egy ismeretlen motorral összhangban lenni ! Ha a Karesz elintézi a bulit,akkor az lenne az igazi,ha Te meg az én motorommal mennél ! Megint a széria gépet viszem. Na majd meglátjuk !
Most beszéltem le Lévai Karcsival, hogy az eu ringen szombaton a mami futam utánn kipróbálhatja a ypvs..-emet. Valószínű a célbaérés utánn közvetlen, de majd Karcsi megmondja.Lebeszéli a pályával is. Főleg a sötétedés miatt kb. 2-3 kőr fér bele. Lényeg az, hogy érezze jól magát vigyázzon magára a motor nem számít! Szívesen adom oda. Így lesz legalább össze hasonlítási alapja hogy yamaha vagy P20
Nos Szőr Lacibá!
Sanyi ! Felkeltetted az érdeklődésem a Classik 3-al kapcsolatban.Ha kihúzzák a lottószámaimat ott is indulok ! Persze ha megélem ! Na,meg ha még be lehet szerezni megfelelő motort.
Ez nagyon nem volt szép tőled!
Javíts ki ha tévednék, de az utolsó előttinek is jutott többször dobogó?
igazatok van 2.
akkor még nem ismered! tíz pontot akkor se adna,ha húsz lenne a maximum.
Most nem azé :) Kakucsi és euro-ring classic dobogósok vasárnapról nekem nincs kép....Úgy fest, hogy a kis Ölbei a kupa után simán behúzza az OB bajnoki címet is. Rendesen elkent minket még úgy is,hogy azért néha sikerült elkapni a kedves RD-s társaságnak. Szerintem maximálisan megérdemli, gratula. Bár egyszer volt budán kutyavásár :) :) majd jövőre visszavágó
Ja! Majd oszt mint az x factorban táblákat mutogatol az előadás közben, hogy Ölbei 10pont, Mosi 10 pont Füvike -3 pont
szombaton a versenyre kinézek
akkor majd jövőre, piripócson a 17es fejlesztésekkel..mint pl.:FOBnéhavisszafeléfejlesztett2017