Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövő csütörtök okt. 20. este téli szezont megnyitó pálinka + mérés balhé nálunk, az étlapon valami 2T fos lesz, majd meglátjuk melyik. Kifogásokat tessék otthon felejteni.
Jaaa a transzpandert meg megutaztattad!!
Épp ideje volt már, hogy Gyuribá visszatérjen a helyes útra :-)
: mik nem jutnak a te eszedbe----látszik, hogy vállalkozó vagy
Hülye ribanc
magyarul...: ez még mindig egy jó vétel!
tarthatsz a betegácsidban beugrós órákat vmi marketing tréningen.
Megnéztem ma a motort. Van azért anyag ezekben a gépekbe. Lábtartó konzol, kipu vége kormány egy picit elgörbült. Tank kalapálás. Mivel a kormány csavarját direkt soha nem rakom be a fölső kiflibe így nem tekeri el az elejét ha leér a kormány csak elfordul a száron azért persze szétszedem úgy is...viszont így nagyon törik a tank
Köszi ámigó!
Azért remélem nem karira kapom össze magam. Így is kellemetlen, hogy másokat dolgoztatok magam helyett...
Mielőbbi gyógyulást kívánok Sanyi !
Azt eddig is tudhattad,hogy az élvezeteket nem adják ingyen,meg kell értük szenvedni.....most tapasztalod is
Anyámat 5 hete elütötte egy autó,3 törése lett,vigasztaltam,hogy karácsonyra már jobban lesz,ma már egyedül jön,megy a lépcsőn és már a bringája javíttatásán jár az esze,mivel az is erősen megszenvedte az esetet.Neked is csak azt mondom,hogy karácsonyra már jobb lesz .
Ja,és Anyám 84 éves......
igen lehet de már az öregség elvitte az eszem
Sanyi ! Pár éve dobtam egy hátast egy kakucsi versenyen.Akkor még nem volt kötelező a gerincvédő! Ott volt ugyan a kocsimban dehát kényelmesebb volt nélküle. Akkor hirtelen nem éreztem nagy bajt és még a második futamot is lefutottam.Aztán jó pár napig a dohányzó asztalra tett párnára hajtottam le a fejem éjszakánként.Orvoshoz nem mentem de kihevertem a bajt.Kitartást és Te is kihevered,aztán el kell felejteni a dolgot.
Mai viziten miutánn pesten is megnézték a fotót Kiderült nincs törve.viszont ami a lábban található az nyúlt, zúzodott főleg a szallagok vannak oda. Olyan dagadt mint a cipó. Fekete, kék sárga. Bordák, mellkas, medence, vese az is épp, csak feküdni, űlni, köhögni nem ajánlatos. 8 nap uttán aludtam át az éjszakát először. Jobb- bal könyök feldagadva, balos hüvelykujj bedagadva nem akar hajolni csak egy darabig. Szóval kúrva nagy szerencsém meg minden, hogy ílyen lájtosan megúsztam. Remélem már más nem jön
Nagymenős
mi ez a robotizált gyorsváltó? meg leszel óvva:)
a füves labor elindult a robotika irányába
Új fejlesztés
Én mindig hagyom
Vasárnap viszont Ő nyert, hagytam diadalmaskodni
márhogy te szerettél volna nyerni.
Ő nyert,mind a két futamon szombaton.
Magyar Kupa YT600 utólsó futama volt tegnap,a Zsolti csak tesztelte az apja 999-es Ducattiját.
Igen ez így volt de én nyertem