Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellemes karácsonyi ünnepeket sporttársak.
Köszi és én is Boldog Karácsonyt kívánok a Füves Családnak és minden motorosnak,segítőnek,szervezőnek,sportbírónak és motoros kollégának ! Lacibá
Boldog Karit mindenkinek!
Ezekre már nincs szükségem:PHBH 28 (R4108)165E power jet-es VHST28 (R9369)150E,felárért TPS-el.Az ár 2db-ra értendő, újak, 2T-s.
Szia Peti ! Az első versenyen kiderül !
Lehet hogy megsértődött Laci!
Szia Attila ! A P20 csak egy évet aludt ! Majd kiderül,hogy m
iről álmodott és az valóra válik-e ?
Ypvs hizókúra után... 4 év Csipke Rózsika után lett fölébresztve..De jó volt vele megint menni.A jövőben nem hagyom ennyit aludni az biztos.
Az előírt (10-30-as) motorolajat használom a váltóhoz. Kb. két éve előjött már ez a jelenség, akkor olajat cseréltem és többször is ellenőriztem az olajszintet, mert az volt a gyanúm, hogy valamiért mindig csökken. Azóta nem volt probléma, most megint teljesen váratlanul jelentkezett a hiba. Köszönöm a tippet.
Én valamelyik szabadon futó fogaskerék beremegésére tippelek. Nekem a középső két fogaskerék van rágódottan kopva a szekunder oldalon valami oknál fogva. Vastagabb olajjal próbáltad?
Tisztelt Fórumozók!
Abban szeretném kikérni a véleményeteket, hogy szerintetek mi okozhatja azt a rendellenes zajt a blokknál, amit az alábbi videóban szemléltetnek? Sajnos az én motoromnál is ez a zaj jelentkezett, hátha valaki közületek járt már így és megosztaná a tapasztalatait.
http://youtu.be/GIM3u_7o914
Üdv.: KT
305129874
Nem eladó a motor,nem is az enyém csak egy évre kaptam kölcsön,hogy versenyezzek vele !
helo a hangtompítók érdekelnének ha adsz 1 tel számot felhívlak köszi
Nekem meg ez !
Az elveszített OB futam okozója
Szia Feri ! Mielőbbi gyógyulást kívánok! Nekem se lesz könnyű a hétvégi verseny mert még nem a legjobb a csuklóm !
Szia Laci bácsi! ilyen irányú kérdést a plébojlacibától vártam volna
Egyébként ha a farkamra lábgépet tudnék húzni ,az komolyan hátráltatna a motorozásban
Feri ! Ott az elején melyik testrészedről beszélsz ?
már derékszögben hajlik,de még a robogóra se tudok felülni,csak ha lógatom oldalt. adtak a dokik valami lábgépet,hogy hordjam 6 hétig de úgy elszorít mindent,hogy egy óra után nem használtam többet.az az érdekes,hogy akkor javul a legtöbbet ha erőltetem.minden nap egy picivel jobb de az izület még dagadt mindig. mindegy ,eb csont beforr
Eladó Yamaha cuccok, 250es blokk versenyre felkészítve új dugattyúkkal komplett. 250es lc hengerek, 350lc blokk komplett, szétszedve megnézhető,stb........ Az ebay. de árakon postaköltség nélkül!
Ypvs blokk főtengellyel, váltóval 250es hengerekkel.
Van 2 eladó vesenyre felkészítve!
Elemeikre hullott mind a 2
Ati!mi van a gépekkel?Mosi,igy jár az aki a keményebb géppel kekeckedik remélem már rendben vagy