Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis érdekesség ! RD 250 ETZ generátorral megszakítók nélkül !
10X az nem ötvenes. A 10X az RD80.
Hello sziasztok ! Tudtok segíteni a 10 X vázszámos motor az 50 ccm RZ VAGY RD LENNE MOST VENNÉK de nem szeretném hogy gond legyen a rendőrökkel azért kérdezem ?
Üdv. Régi hozzászólás, de saját gép?
Üdv !
Yamaha rd 350 ypvs vízpumpa meghajtó műanyag fogaskerékre lenne szükségem !
Valakinek elfekvőben ?
06 30 2493694

Köszi !
Mi újság RD-sek? Nagy a csend!
Sziasztok!Levegős RD250v.350 elsőlámpához keresek foncsort és üveget.Ha lenne megvenném.
Sziasztok! Keres valaki RD 250 LC YPVS hengerszettet? Alapméretes hengerek, nem sokat futhattak, csak megették ezek is az alátétgyűrűt a dugattyúgyűrű alól. Hengerfejen jobban látszik, de mindegyik javítható. Powerszelep tömítések is jók.
Szia!
Talán tudnál abban segíteni,hogy TZ 750 dugattyut hol lehetne beszerezni?
üdv uraim. keresek tz-750-hez üres vázat csak papírok nélkül azt németbe le tudom papírozni blokk és minden más van csak kifogástalan érdekel bármelyik évjárat jó törött van azt sikerült meg oldanom csak messengeren vagyok elérhető: flórián oszlánczy.
Igen. Holnap viszem KPM re. Remélem minden rendben lesz.
Megvetted végül?
Tudsz ajánlani egy jó oldalt? Rd-hez nem találtam. Csak Dt-hez.
A service manualt megtalálod a neten, és is ott töltöttem le.
Sziasztok. Egy kb 1981-85ös rd 125 lc-hez keresnék service manualt. IIletve kuplung kosarat és lamellákat. Tudna nekem valaki segíteni? Előre is köszönöm
Szia! Ilyenre gondoltál?
Sziasztok ! Egy RD 250-es mocit néztem ki 1974-es évjárat. Szeretném megvásárolni. Mi az amit tudni kell erről a típusról? Mire figyeljek oda nagyon? Tudom hogy külön olajozása van az üzemanyagnak, de hogy tudom ellenőrizni, működik e. Vagy biztosabb lenne mindig keverni az üzemanyagot és azt tölteni az üzemanyagtartályba. Előre is köszönöm.
1mm a csatornamagasságokban
Szép napot!
Keresek Rd 350 ypvs légszűrőházat (29L 31K)
Sziasztok!
Bont valaki rd 80 at?
Hali! Mi a külömbség az 1UA és a 31K-hengerek között?
Nem szeretnélek bevinni az erdöbe, nekem nincs típus ismeretem itt, csak általánosságban beszélek róla.

Gyorsan utánanézve ezt találtam:
https://nippon-classic.de/ratg...

Felületesen végigfutva, nekem az jön le, hogy ha fojtott is a modell, akkor porlasztó felöli oldal van. Fúvokázással, vagy szívócson, membrán, bla-bla-bla...
Szerintem a korai modelleknél nem szükítették a kipufogót, ha csináltak is ilyet azt a toroknál-leömlönél hatásos..., de tévedés joga fent tartva. :-D
Értem és köszi.Az még érdekelne,hogy melyik számozás melyik teljesítményhez tartozik.Vannak olyan kipuk amik a folytott verziókhoz tartoznak,de nem találok részleteket,hogy melyik,melyikhez való.
Nálam talán az 1UA az erre utaló jelölés?
Ha nem azomos a ket alkatresz, hanem pl tukorszimetrikus, akkor teljesen termeszetes a tervezeskor, hogy kulon alkatreszszamot kap.
Sziasztok!Egy kérdésem lenne.Az RD 350YPVS kipufogón (A hengeres végű tompítós)milyen számozás van.Az enyém ,bal:1UA-14711 a jobb oldali 1UA-14721.Minden motoron eltérő a számozás v. csak az enyémen?