Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hellósztok
ha van valakinek alkatrésze srhez az irjon.. főként blokk!
Sziasztok
Tud nekem valaki segíteni egy gyujtás elektronikában már hónapok óta keresek,és nincs,de lehet hogy
rossz helyen keresgélek.Előre is kössz!
császtok sr-hez villabefogót használtan hol és kb. mennyiét lehet kapni?
az egressy úton ilyen széthajtott motorokat adnak olcsón amik már futottak vagy 200.000 kilómétert vagy miért ilyen olcsók?
nekem most nincs motorom mostanában akarnék venni egyet
a címet meg mekérdezem, de az tom hogy a megyeikórház mellet van egy kis utcában az utca legvégén, el se lehet téveszteni, mert a korháznak csak ez egyik oldalán van utca. már voltam ott mert csináltattam ott egy két dolgot a szervizükben.
De azért megkérdezhetem hogy neked most milyen motorod van?
Megtudnád nekem kérdezni a haverodat a pontos címről?Mármint Hogy hol található Miskolcon ez a Posta gép.jár. javító?Mert akkor megérdeklődném én is.... Köszönöm előre is!
Nem de egyik jóbarátom onan vett mocit. pontosabban ő 100eFT vette ot az sr125-st + 10eFT vett egy ugyanolyan sr125-üst csak az törött volt és így a 2 motorból egy nagyon jó kis gépet rakott ösze, olyan mintha új lenne. Még a gyári festés is nagyon szép rajta. És azért modtam hogy sr már nem biztos hogy van, de suzuki az tuti hogy van mert én láttam ott egyet, ami eladó volt.
Neked is onnan van mocid vagy mi?
Tudomásom szerint igen, mert én láttam ott eladó sr-t, de az biztos hogy van suzuki (nem tom milyen tipus) motor ami pont úgy néz ki mint a Yamaha sr. Érdemes ott érdeklődni mert szokott lenni.
Miskolcon a Posta szervízébe is meglehet venni az SR-t?
A Posta szervizben tényleg vannak jó motorok, csak kicsit költeni kell rájuk. Hever is ott vette + 10eFT vett egy ugynolyat csak törötten. Most így a töröttből felújította a régit. Ja és ha ismersz ott egy két embert olcsón megfúrják a motort meg van feketén alkatrész. Tapasztalat
Bocsi azt a kijelentésed h nem fogd döntegetni én megcáfolnám! NEkem sikerült lerkni a lábtartót a kanyarba. És suzukis majom verés... Egy gixxer nehezen tudott legyőzni minket(mz+sr)az orfűi kanyarokba
Nézz be az Egressy úton a pósta járműtelepre....... van egy rakat eladó SR 125 kb 60-70e től indulnak....
Ez a Suzukis majmozás erős volt egy picikét...
NÉZZ ÁT A http://www.sr125.atw.hu oldalra!!!!MAJD ŐK SEGITENEK!!!
Hello!

Vennék sürgősen Yamaha SR 125 mkp-t használható állapotban.

ÁR: 100e-ig
Szerintem Ja ugyanaz. tuti nem csináltak 2 különböző blokkot a "80as évek közepén: szeintem. cak talán az eggyik blokkja fémtiszta(sr) az xt-jé meg fekete.
Vagy csak némelyik SR-alkatrész kompatibilis a te XT-dhez?
Most akkor az SR és te XT blokkod egy és ugyan az?
Ez 1 85-86os xt125 "kereklámpás"(még), +vettem a motorja füstölt +csörgött és a hengerfej minden alkatrészével együtt sz@r Viszont a blokk henger jó és ha nem találok 1 hengerfejet másik blokk ugkik bele, ami viszont drágább jóval
Milyen motor ez pontosan,milyen tipus?milyen évjárat?
De a felhívás még él. Sr hengerfejet(mindennel) keresek sürgőőős
Ok köszi
ja és Szergelyt keresdddd!Neki vannak CuCCAI!