Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.!

Gyújtás kapcsolót keresek kulccsal!
Van de az tzr é nem ferde hanem egyenes....
csonk nincsen hozzá?
Dt /tdr /tzr 125
Mikuni karbi 28mm es
10000ft per db
30 5129874
A DT elektronikaja 11nél már tilt nekem, van akinek méghamarabb. Most a rezo miatt ami.rajta.vanazzal nem pörög, de nem baj mert nem gyengébb hanem kurvára nyomatékos tőle,.4-5-6ezer körül már max powe lejön
épp a gyorsulás végett kéne bele csak a 4-5-6 ot beletenni mert addigra lenne olyan lendülete, egyébként meg nem hiszem hogy 2-3 fognál nagyobb külömbség lenne a két áttételezés között. Az meg hogy 8000 fölé nem pörög az elég gáz mert nekem volt 125 ös tdr em, a mostani tzr-em meg az épített motorom is kiforogja a 12-13000-t. Nem tudom hogy kipufogóban vagy az erlektronikában lehet e a tiltás de bőven tudnia kell annak legalább 12-őt
nem akarom hogy a gyorsulás rovására menjen a végsebesség:)
amúgy is most olyan rendszer van alatta amivel 8ezer fölé nem pörög, ellenben már power nyitás előtt úgy húz mint vmi 4t :)
van az több is nem? egyébként az jutott eszembe mi lenne hogy ha mondjuk 3-6 ig tennél bele tzr fogaskerekeket akkor aszfalton végre bikábban menne :)
huh szép kis regény:DD
szóval nekem dt-m van TDR futóművel és fékkel, szóval már 4/5 részben ez egy tdr. leginkább most arra kéne költeni hogy megfúrni és dugózni, esetleg ha volna hengerszetted jó állapotú az érdekelne, vagy esetleg folytatlan cuccok (elektronika, egyebek) amivel kicsit erősíteni lehetne a gyárilag 20-22 lovas dt-t
Szia! ne haragudj a kései válaszért, sok volt a munka. Képeket most nem tudok feltenni, holnap fényképezek de hogy mondjak valamit: yamaha tzr blokkból van patent blokkfél (tdr dt ugyanaz) jobb oldali dekni, henger (fúrásre szorul) tzr fogaskerék áttételek 1-6 ig, tzr hátsó féktárcsa, féknyereg betéttel, fékmunkahengerek, km óra spirál tdr 50 visszajelző lámpacsoport ( üres olaj reflektor index) spirálos fordulatszámmérő kör alakú óra spirállal, rengeteg index (füstszínű, narancs) tzr villák, acél vagy alu végdob (gyári yamaha feliratos) tzr kerékszett fehér háromküllős hátsó 50% os első 70% os gumival, első brembo 4 dugós féknyereg, és egy 50 es tdr néhány alkatrésze pl nissin első fékmunkahenger, tdr világításkapcsoló (nagyon masszív igazi fasza japán darab) tdr gázmarkolat önindítóval és áramtalanítóval) 50 es blokk kompletten, ami talán passzol az gyújtás alaplap lendkerék soha nem volt hozzányúlva, akkor fesszabályzó 125 ös ből, tdr 50 blokkból a berúgómechanika azthiszem belemegy a 125ös be (hibátlan) akkor 125ös blokkból jobb olali dekni a kis olajpumpa fedéllel, tzr125 kormánycsutkák kormánykiflik és még rengeteg apró kis mütyűr de hirtelen ennyi ugrott be. A tzr 125 ös cuccokat értsd úgy hogy yamaha tzr 125 4dl belgara, a tdr 50 meg elég ritka darab de a dtkben ugyanaz a blokk van mint ebben sok minden egyezik a 125ös ével pl gyújtás és elektronikai apróságok.

De ha van valami konkrét cucc amit keresel vagy csak újítani akarsz akkor pl a kerékszettet ajánlom, nagyon faszán mutat mikor egy dt-t szupermotosítanak velük. a hátsó felnit nyílván tengellyel aggyal adom az elsőbe sajna tengelyem nincsen. a tárcsa passzol előre, a hátsóhoz adok.

Ha a listából ráismertél valamire ami kellene akkor csak mondd :) ha van valami ami nincs benne de ekeresed megnézem van e :) válaszod előre is köszi!

Beni
érdekel akkor a dolog, ha gondolod 5k-ba nyélbe üthetjük de ha van olyan cuccod ami esetleg érdekes lenne csere is okés. csak ez esetben küldenél légyszi fotókat meg írnál pár sort a dolgokról? köszi.
üdv.
Üdv.!
Nagyon sürgősen szükségem lenne power vezérlő elektronikára !
Akinek van vagy esetleg tud olyat akinek van . Minél hamarabb írjon . Nagyon fontos !
Na az úgy király volna. Tudnál kicsit részletesebben írni mik vannak? Meg milyenek. Minden adat érdekel
Oks köszi előre is
így kapásból a főtengelycsapágyat tudom de ha veszel akkor a boltban midnenféleképpen mondd hogy 6305RI! koyo c3 nál RI-s kell mert az RC az 1 mm el szélesebb mivel műanyag körgökosaras és nem fém ergó nem fogod tudni összehúzatni a forgattyúsházat. én 2 hetet buktam emiatt a kis apróság miatt. sajnos az RI a drágább de c3 as ból olyan 4500 egy darab szerintem megéri. a többit megírom ha otthon leszek ott vannak kiszedve mind a régiek :)
nekem 5000 pénzt plusz postát megér, egyébként alkatrészem van egy halom, tdr, dt, tzr blokkokhoz főleg. Ha hibádzik éppen valami akkor mondd hogy mi és ha van akkor megegyezünk
akad rezó. mennyit adsz érte?
Sziasztok TDR-esek :) keresnék TDR komplett kipufogót. vagy ha csak az van esetleg valakinek akkor rezót de azt mindenképpen :) Válaszokat előre is köszi! :)
sziasztok megszeretnem kérdezni hogy. tdr 125 nek tudja valaki a főtengely csapagy méreteit és a többit is ami van a blokkba előre is köszi
Valakinek jó állapotú első gumi?
Vagy akár ha megtudjátok mondani h előte a 100/90 helyett melyik megy fel a másik számozásból?
4.00 vagy 3.75
Köszi !
Szia!

1994-es, ha minden igaz. (Rendes, küllős kerekű, elől 18, hátul 17 colos, és csővázas, mint a DT.)
helló megvan még a benzincsapod?
Milyen évjáratú a TDR?
Hello!

Bontódik egy TDR nálam. Elég sok minden eladó lesz kis időn belül, ha érdekel még a dolog, írj e-mailt! Adatlapomon találsz címet.
Nekem van tzr é neked milyan husszú a tdr é?